Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ενός κακού μύρια έπονται: Φεύγει ο Καρύδας από τη Βέροια πριν από τον αγώνα με τον Ηρακλή Λάρισας

Πριν από λίγες ημέρες, το Sportsfan.gr βλέποντας πως ο Τούρκος προπονητής Ερόλ Μπουλούτ έχει ήδη προσληφθεί στην Κάρντιφ, αναρωτήθηκε αν θα τον ακολουθήσει ο επί 2 χρόνια γυμναστής και συνεργάτης του στην Γκαζιαντέπ, Νίκος Καρύδας.

Να σημειωθεί πως ο τέως πλέον τεχνικός διευθυντής και προπονητής της ”Βασίλισσας του Βορρά”, είχε ήδη μιλήσει για το επιβεβλημένο της κατάστασης στη διοίκηση της Βέροιας πριν από τον αγώνα με την Καρδίτσα, αλλά και για την αναγκαιότητα της Κάρντιφ Σίτυ να τον εντάξει όσο το δυνατόν γρηγορότερα στο τεχνικό της δυναμικό.

Έτσι και έγινε...

21 σχόλια:

  1. Αποστολιδη εδώ και τώρα εξηγήσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Καρυδας ηρθε προσωρινα στην ομαδα για να βοηθησει οσο μπορουσε. Η φυγη του ηταν δεδομενη απο τη στιγμη που ειναι αμεσος συνεργατης του Μπουλουτ και κανουν καριερα στο εξωτερικο οποτε δεν ηταν εκπληξη το οτι φευγει. Ευχομαι πραγματικα να μιλησει για οσα ειδε στην ομαδα φετος ετσι για μαθουν ολοι τι πραγματικα εφταιξε και φτασαμε σε αυτην την κατηφορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπραβο Νικο!!! Το αξιζεις και με το παραπανω! Καλη συνεχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οι ποδοσφαιριστες ειχαν εστω για λιγο την ευκαιρια να τους καθοδηγησει ο κορυφαιος των κορυφαιων γυμναστης στην Ελλαδα. Ειμαι σιγουρος οτι ορισμενοι δεν καταλαβαν καν ποιον ειχαν μπροστα τους οπως δεν καταλαβαν και για αλλα στελεχη της ομαδας την ιστορια τους κτλ. Καλη συνεχεια Νικο Καρυδα! Ολα δεξιά να σου πανε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευτυχώς έχουμε τον αποστολιδη καιθα κοουτσάρει την ομαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αφήστε την κριτική μέχρι να σωθεί η κατηγορία. Αν ''καταφέρουν'' να ρίξουν την πρωταθλήτρια θα τα ακούσουν από Δευτέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ...aballi iste oli irthe o Karydas oso den ixe omada k otan vrike salu the platan ti ton endiaferi i Veria mas xypnate kriaria...ke pios to ipe oti ine o koryfeos ton koryfeon aballi tagarovlaxoi ust reee.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τίνος εισαι εσύ;

      Διαγραφή
    2. Κρίμα ρε φίλε , ο Νίκος έζησε στην Τουρκία το σεισμό , το γνωρίζεις .... μη μιλάς και γράψε κανονικά στα ελληνικά !

      Διαγραφή
    3. μην προσπαθεις να εξηγησεις με λογικα επιχειρηματα πραγματα σε ανθρωπους που γραφουν με εμμονη καλέ μου άνθρωπε. Η κακια περισευει απο ορισμενους. Εδω φετος ολοι οσοι εχουν προσφερει πραγματικα τον ιδρωτα τους στην ομαδα εχουν στοχοποιηθει απο μια ελαχιστη ευτυχως μεριδα "ανθρωπων" που σκιζουν τα ιματια τους οτι αγαπουν την ομαδα. Ακου να γραψει οτι ο Καρυδας δεν ειναι κορυφαιος γυμναστης. Ντροπή πραγματικα.

      Διαγραφή
    4. Συνεχίζεται η συνεργασία με τον προπονητή Ερόλ Μπουλούτ. Αυτή τη φορά στη συναρπαστική Championship στην Αγγλία.

      Διαγραφή
  8. Αμα η ομαδα πεσει μετα το ματς με ηρακλη λαρισας να σας δω που θα κρυφτειτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. λοιπον κυριοι, κανενας δεν δινει εξηγησεις σε κατι που βαζει τα δικα του λεφτα( και τα χανει παντα) ,οσοι εξυπνοι και με λεφτα ασ βαζανε και αυτοι για να εχουν λογο και αποψη.ο καρυδας δεν ειναι προπονητης. πολυ καλος γυμναστης ειναι(πανω τα χερακια=κατω τα χερακια),να βοηθηση μπηκε και χωρις αμοιβη κιολας.(οπως και αλλοι πολλοι ακομα)συμπερασμα,οποιοι μπορουν να τα κανουν καλυτερα και βαζουν χρηματα το καλοκαιρι ειναι μεγαλο.ας παρουν την ομαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αποστολιδη -Νουλα σας παρακαλουμε μεινεται και του χρονου . Το ελληνικο ποδοσφαιρο σας χρειαζετε ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. μην ανησυχειτε ερχεται μεγαλη συνεντευξη τυπου , θα βαλει τα γυαλια στο κεφαλι ( σαν ηλιακο θερμοσιφωνα) και θα μας εξηγησει τι δε πηγε καλα . θα ειρωνευτει οσους τολμησουν να τον ρωτησουν κατι και θα πει παλι το γνωστο οσοι δε βαλανε λεφτα δε δικαουνται να ομιλουν . θα ξεχασει ομως να μας πει τι γινεται μ αυτους που κονομισαν απο αυτη τη δουλεια ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Επαγγελματιας που τιμα τον τόπο του. Καλη συνεχεια Νικο. Ηρθες και ειδαμε πως πραγματικα πρεπει να λειτουργει ενας τεχνικος διευθυντης που σεβεται το ποστο του και δεν κοιταει πως θα φαει το ψωμι των συναδελφων του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. aballi ..ke ti egine pu ezise enan sizmo ..alazi tipote stis ikanotites tu?
    Ke ego ezisa enan sizmo stin Texerani lei tipote afto.Na min grafete xazomares o koryfeos ke ta lipa.Apla ine enas kalos Gymnastis pu
    kani kala tin dulia tu oso bori.
    logo gnorimias pai eki pu pai i mipos den exi gymnastes me Karydia stin Agglia ??Giati den ton theli kamia elliniki omada stin elladara mas ..to skeftikate? ke xafnika Agglia..an den ibegrafe o Bulut pu ta itane o Karydas ??Oso gia ton Bulut ton xerume apo otan itan 15 Xronon gia afto liga.Poli sas den xerete na diavazete kala to podosfairo...Mathe Ballitsa pu elege ke o Syxoremenos ALE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γιατί καμιά ελληνική ομάδα δεν μπορεί να τον πληρώσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΕΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΌΣ ΠΑΟΚ ΑΡΗΣ Νομίζω ότι είναι ελληνικές ομάδες που έχει δουλέψει. Κι όχι για μια χρονιά σε κάθε ομάδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ