Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ενημερωτική δράση για το τσίμπημα του κουνουπιού στα ΚΑΠΗ Βέροιας

Με μεγάλη επιτυχία και πολύ ενδιαφέρον ολοκληρώθηκε η ενημερωτική δραση που έλαβε χώρα στα ΚΑΠΗ Δήμου Βέροιας με θέμα «Ενημέρωση και προάσπιση της Δημόσιας Υγείας απο το τσίμπημα του κουνουπιού - Πρόληψη και αντιμετώπιση».

Ο Προεδρος του Ν.Π. ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας Αθανάσιος Δέλλας, η Διευθύντρια του ΚΑΠΑ Αθανασία Γιαμουστάρη, η προϊστάμενη του τμήματος κοινωνικής προστασίας και αλληλεγγύης Παναγιωτίδου Σοφία και όλο το υπεύθυνο προσωπικό και τα μέλη των ΚΑΠΗ Βέροιας, ευχαριστούν θερμά το ΚΥ ΒΕΡΟΙΑΣ και συγκεκριμένα την Αθανασιάδου Χριστίνα Υπεύθυνη Συντονισμού Επιστημονικής Λειτουργίας του ΚΥ Βέροιας, την Μπαρπαγιάννη Σωτηρία, Υπεύθυνη Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, τις Νοσηλεύτριες του ΚΥ Βέροιας Μελιού Μαρία, Παπαθεοδώρου Χριστίνα, Παρηγορίδου Αγγελική, καθώς και την Ελένη Στεργίου, Επισκέπτρια Υγείας του ΚΥ Βεροιας για τις τόσο ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις τους στα μέλη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ