Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Άνοιξε θείο, από την ΔΕΗ είμαστε» - Με τον γνωστό τρόπο εξαπάτησαν 86χρονο σε χωριό της Βέροιας


Πήραν την μαξιλαροθήκη με τα χρήματα και έφυγαν

Ξαναχτύπησαν οι δήθεν υπάλληλοι της ΔΕΗ σε σπίτι στην Ημαθία, αυτή τη φορά σε σπίτι ηλικιωμένου σε χωριό έξω από την Βέροια, γύρω στις 13:00 το μεσημέρι της Πέμπτης 22 Ιουνίου 2023. Με την γνωστή πλέον η μεθοδολογία, ο 35χρονος δράστης που ταυτοποιήθηκε από την Ασφάλεια Βέροιας, μπήκε στο σπίτι του ηλικιωμένου με πρόσφαση δήθεν ηλεκτρολογική βλάβη.

Μάλιστα, όπως σε πολλές ανάλογες περιπτώσεις, ο 35χρονος ζήτησε από τον 86χρονο να συγκεντρώσει μέσα σε μαξιλαροθήκη χρήματα και άλλα αντικείμενα, δήθεν για να προστατευθούν. Στη συνέχεια αφαίρεσε την μαξιλαροθήκη που περιείχε το χρηματικό ποσό των 820 ευρώ, προσωπικά έγγραφα, μία τραπεζική κάρτα και συσκευές συνολικής αξίας 45 ευρώ και διέφυγε με όχημα που τον ανέμενε ο συνεργός του.

Εις βάρος του 35χρονου δράστη σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας.

Μεγάλη προσοχή. Ενημερώστε τους γονείς και τους παπούδες σας πως, κανένας υπάλληλος ΔΕΗ (και καμίας άλλης υπηρεσίας) δεν ζητάει να μπει μέσα στα σπίτια σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει να... προστατεύσετε τα χρήματα και τα τιμαλφή σας.

3 σχόλια:

  1. Οταν τους πιανει η αστυνομια,μπαινουν μεσα στη φυλακη, η ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με αυτους τους τροπους ρομα εξαπατουν τους ανημπορους ηλικιωμενους. Το ιδιο θα κανουν οι συγγενεις τους και κουμπαροι τους. Ψαχνουν απο γειτονιες σε γειτονιες. Ετσι θα τους καταλαβετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ...και σε καμία περίπτωση δεν θα σας αποκαλέσει "θείο!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ