Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Χαλαρή» η προσέλευση στα εκλογικά κέντρα της Βέροιας


Δείτε εικόνες από τα σχολεία
Ξεκίνησε από τις 7 το πρωί η εκλογική διαδικασία στα εκλογικά τμήματα του δήμου Βέροιας. Η διαδικασία εξελίσσεται ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Η αποχή φαίνεται μέχρι στιγμής να κυμαίνεται σε ακόμα μεγαλύτερα ποσοστά από αυτά της Κυριακής 21 Μαΐου, με τους Βεροιώτες μάλλον να έχουν προτιμήσει μια καλοκαιρινή εξόρμηση, αντί για την άσκηση του εκλογικούς τους δικαιώματος.


Η κίνηση ήταν ελάχιστα πιο αυξημένη γύρω στις 11 το πρωί, μετά την εκκλησία και γύρω στις 13:00 - 13:00 λίγο πριν το μεσημεριανό φαγητό.

Αρκετά είναι και τα στελέχη ή υποψήφιοι των κομμάτων που βρίσκονται στα εκλογικά κέντρα, δίνοντας την δική τους μάχη για την αύξηση των ποσοστών των παρατάξεών τους και την κατάκτηση μιας πολυπόθητης έδρας.


Επιπλέον, αν οι ψηφοφόροι προσέρχονται με χαλαρούς ρυθμούς, τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών οι δικαστικοί αντιπρόσωποι τα βλέπουν... με το κυάλι! Ένας, το πολύ δύο και σε άλλα τμήματα κανένας, με τους δικαστικούς αντιπροσώπους να βγάζουν την δουλειά με τους γραμματείς τους.

Ο veriotis.gr, έκανε μια βόλτα από κάποια εκλογικά κέντρα της Βέροιας και σας μεταφέρει το κλίμα που επικρατεί την τελευταία ώρα. Δείτε το φωτορεπορτάζ:














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ