Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εκλέγει νέο ΔΣ ο Σύλλογος Πολυτέκνων με Τρία Παιδιά Ημαθίας

Σε εκλογική διαδικασία μπαίνει ο Σύλλογος Πολυτέκτων με Τρία Παιδιά Νομού Ημαθίας, καθώς το ερχόμενο Σάββατο θα πραγματοποιηθεί εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Αναλυτικά:

«Σε συνέχεια σχετικής δημοσίευσης στα γραφεία του Συλλόγου μας, σύμφωνα με τον Νόμο και το Καταστατικό και κατόπιν αποφάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου, η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου καλεί τα μέλη του Συλλόγου με την επωνυμία «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΜΕ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ Ν.ΗΜΑΘΙΑΣ», σε έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών του, την 1 Ιουλίου 2023 και ώρα 14:00 μ.μ. - 17:00 μ.μ., στο καφέ Μπελούγκα στη Βέροια, οδός Εληάς, αριθμός 14, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων για το παρακάτω θέμα:

ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

Διενέργεια αρχιαιρεσιών για την εκλογή νέων Μελών Διοικητικού Συμβουλίου και εξελεγκτικής επιτροπής.

Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας τα μέλη του Σωματείου καλούνται δίχως άλλη ενημέρωση σε επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 8 Ιουλίου 2023 στον ίδιο τόπο και ώρα».

3 σχόλια:

  1. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΜΕ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
    Κάντε ακόμη ένα να λέγεστε πολύτεκνοι μέχρι τότε τρίτεκνοι θα είστε.
    Κλασσικοί κρατικοδίαιτοι, πως να πάρουνε παραπάνω φράγκα από το κράτος και να διοριστούν στο δημόσιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aμα κανεις τεταρτο παιδι,σε διωχνουν απο το συλλογο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιά φραγκα? Ποιό δημόσιο .Αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Μόνο όσοι είναι άξιοι κρατούν οικογένεια και το δημόσιο θέλει πτυχία και μεταπτυχιακό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ