Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Παρέμβαση εισαγγελέα για τον θάνατο του παιδιού από την Στενήμαχο Νάουσας


Εισαγγελική έρευνα διεξάγεται για τον θάνατο 8χρονου αγοριού από τη Νάουσα, που άφησε χτες βράδυ την τελευταία του πνοή στη ΜΕΘ Παίδων του Ιπποκρατείου νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης. Βάσει των εργαστηριακών αποτελεσμάτων, ο θάνατός του φαίνεται να προήλθε από στρεπτόκοκκο.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Δημήτρης Σμυρνής έδωσε εντολή στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης να παραγγείλει προκαταρκτική εξέταση για να διερευνήσει τυχόν ιατρική αμέλεια.

5 σχόλια:

  1. Ας ελπίζουμε ότι η δικαιοσύνη θα κάνει την δουλειά της.κουραγιο και δύναμη στους γονείς καλό ταξίδι αγγελούδι .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελπίζεις ακόμα;
    Μέχρι πότε;
    Δεν έχεις καταλάβει ότι οι πολλοί πεθαίνουμε ελπίζοντας;
    Ενώ οι λίγοι ζουν χωρίς πρόωρος θανάτους.
    Πρόσεξε τι θα ψηφίσεις. Κάποιοι έστησαν το ΕΣΥ και κάποιοι το κατέστρεψαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανοητε άνθρωπε τυμβορηχε δεν σέβεστε τον αβάσταχτο πόνο αυτών των ανθρώπων που σκυλευεις πάνω σε αυτό το παιδί ξεφτίλα

      Διαγραφή
  3. 12 Ιουνίου 2023 στις 11:34 μ.μ. Πράγματι άθλιο το σχόλιο του ανόητου φίλε μου. Κάτι τέτοια μυαλά, διεκδικούν ρόλο. Ελπίζω να κατάλαβε την ακρότητά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι γονεις θρηνουν.Εμεις οι υπολοιποι φερουμε ευθυνη για οσα παιδια βρισκονται σε αυτη τη θεση.Οπως και με τα Τεμπη.Η ζωη μας θα συνεχιστει ετσι απλα με ενα απλο συλλυπητηρια?Μεχρι να ερθει η σειρα των επομενων παιδιων?Πρεπει να καταλαβουμε πως αξιζουμε καλυτερη ζωη.Αν οχι εμεις που τα καναμε ολα αυτα,τουλαχιστον τα παιδια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ