Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δολοφονία Άλκη: Στις 6 Ιουλίου η απόφαση για τους 12 κατηγορούμενους - Συνθήματα στήριξης από οπαδούς του ΠΑΟΚ

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης ενημέρωσε πως η απόφαση στη δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού θα εκδοθεί την Πέμπτη 6 Ιουλίου.

Σήμερα έκλεισε ο κύκλος των αγορεύσεων των συνηγόρων υπεράσπισης των 12 κατηγορουμένων και το δικαστήριο διέκοψε ενόψει της διάσκεψης, μετά από πέντε μήνες διαδικασιών. 

Με την ολοκλήρωση των αγορεύσεων, η πρόεδρος του κακουργιοδικείου απηύθυνε ερώτηση προς τους κατηγορούμενους εάν θέλουν να κάνουν κάποια τελευταία τοποθέτηση, πριν αποσυρθεί το δικαστήριο.

Ένας- ένας οι κατηγορούμενοι πήραν τον λόγο και ζήτησαν για μία ακόμη φορά συγγνώμη από την οικογένεια του Άλκη και την εμπλοκή τους στην υπόθεση. Υπενθυμίζεται ότι η εισαγγελέας της έδρας έχει προτείνει την ενοχή και των 12 εμπλεκόμενων προσώπων.

Την ίδια στιγμή, έξω από τις φυλακές Διαβατών συγκεντρώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ, φωνάζοντας συνθήματα. Όπως αναφέρει το thestival.gr, περίπου 40 οπαδοί του Δικεφάλου, μετέβησαν στις 22:50 με αυτοκίνητα και μηχανές έξω από τις φυλακές Διαβατών, φωνάζοντας μεταξύ άλλων συνθήματα αλληλεγγύης στους 12 κατηγορούμενους για τη δολοφονία του Άλκη.

Στο κέντρο επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης σήμανε συναγερμός. Άμεσα στο σημείο μετέβησαν δυνάμεις της ΟΠΚΕ, ΔΙΑΣ και «Ζ». Στη θέα των αστυνομικών δυνάμεων, τα άτομα αποχώρησαν. Υπενθυμίζεται ότι σε μια εβδομάδα θα ανακοινωθεί η απόφαση του Δικαστηρίου για τους κατηγορούμενους.

8 σχόλια:

  1. Ντρέπεται και η ντροπή. Η ξεφτίλα έχει και όρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΝΘΉΜΑΤΑ ΣΥΜΠΑΡΆΣΤΑΣΗΣ ????...
    ΑΝΤΊΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΜΙΑ ΣΩΤΗΡΊΑ..
    ΠΌΣΟ ΗΛΊΘΙΟΙ ΠΙΑ...
    ΠΌΣΟ ΡΕ ΓΜΤ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πιο κάτω δεν έχει. Πάτος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ντρεπομαι επειδη ειμαι παοκτσης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποια απόφαση ρε μέσα και τους 12!!! Χωρίς έλεος!!! Έχει 2 Χρόνια να βγει απόφαση!! Στο 1ο μήνα μετά την άδικο χαμό του παλικαριού μέσα!!! Τι τους λιβανιζετε;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι λευτεριά στα αδέρφια μας ρε ξεφτίλες
    Ντροπιαζετε όλους εμάς τους υγιείς παοκτσηδες
    Δρόμο από τον παοκ μας δεν έχετε θέση στην κερκίδα μαζί μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να σαπίσουν στην φυλακή, ήλιο να μην δούνε μέχρι να ψοφήσουν, έτσι δεν είσαι οπαδός και έτσι δεν αγαπάς την ομάδα σου, ΝΤΡΟΠΉ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ , πρέπει να γαληνέψει η ψυχή του παιδιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συγγνώμη από τους γονείς του Άλκη. Αυτή η αισχρή μειοψηφία όχι μόνο δεν είναι Παοκτζηδες αλλά ούτε καν άνθρωποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ