Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δηλώσεις ζημιάς από βροχόπτωση για Βέροια, Λαζοχώρι, Ταγαροχώρι, Μέση


Ανακοινώνεται από το υποκατάστημα ΕΛΓΑ Βέροιας, η αναγγελία ζημιών στην Δ/Τ.Κ. ΒΕΡΟΙΑΣ (Βέροια, Λαζοχώρι, Ταγαροχώρι, οικ. Μέσης) για την βροχόπτωση στις 12/06/2023 σε κεράσια και μηδικές. 

Το χρονικό διάστημα υποβολής των δηλώσεων είναι από 13/06/2023 μέχρι την ΤΡΙΤΗ 27/06/2023.

Οι παραγωγοί μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο του ανταποκριτή του ΕΛΓΑ στον Δήμο Βέροιας: 2331350535 (Αθανάσιος Σιδηρόπουλος).

2 σχόλια:

  1. Τα δημητριακα που τα ισοπεδωσε η καταρακτωδης βροχη και τα μπουρινια μονο ασφαλεια ζητα ο ΕΛΓΑ...Συγχαρητηρια στην Υπηρεσια και στους ιθυνοντες....Φυσικα αυτα δεν ειναι φρουτα ...ειναι τα δημητριακα κατωτερη τροφη....ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΘΕ κυριες και κυριοι του ΕΛΓΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. .... Σιτηρα συνεχεια......Για ποιον λογο εισπραττονται ασφαλιστρα ...για το χαλαζι και αμα τον βρει στην πορεια τον ριξει κατω και μαυρισει...οπως ειπωθηκε ...ελατε να σας δειξω μαυρους σπορους απο την επαφη με την γη...καλαμαραδες του μισθου και της ανευθυνοτητας...εισηγησεις δεν γνωριζετε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ