Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μπράβο ρε μάγκα Γιουκούδη

Γράφει ο Bασίλης Αλαμπορινός
Ζητούσε το γκολ ο άσσος της Βέροιας και δικαιώθηκε. Του το χρωστούσε η θεά τύχη 100%. Έχω αναφερθεί αρκετές φορές στον ποδοσφαιριστή της ”Βασίλισσας” όταν ήρθε στη Βέροια. Το γκολ όντως δεν είναι το ”φόρτε” του, αλλά στα τελευταία ματς το ψάχνει και μάλιστα πολύ, το προσπαθεί και το πέτυχε. Στο πιο κρίσιμο σημείο της πορείας της ομάδας και στην προσπάθεια για τη σωτηρία.

Έχω τονίσει αρκετές φορές κάποια στοιχεία που του λείπουν αλλά και τα στοιχεία στα οποία είναι ένας από τους καλύτερους. Στο παιχνίδι στον αέρα είναι ανίκητος, έχει απελευθέρωση, έχει μυαλό και ακολουθεί το τακτικό πλάνο, μαρκάρει και παίζει σε αρκετές θέσεις (προσωπικά και ιδανικά για μένα ως 2ος φορ δίπλα με κάποιον φορ γκολτζή μετρίου αναστήματος, γρήγορο και με καλά τελειώματα (αυτό θα ήταν φανταστικό δίδυμο με τον άτυχο Φασίδη σε σχηματισμό με 2 επιθετικούς). Είναι φανταστικός στον έλεγχο της μπάλας και στη δημιουργία.

Σ’ αυτό όμως για το οποίο είναι περισσότερο άξιος εκθειασμού, είναι τα ψυχικά προσόντα που δείχνει εδώ και αρκετούς αγώνες. Μάλιστα, για να μην αδικήσω και τα υπόλοιπα παιδιά, κάποιοι το βγάζουν επίσης. Αλλά ίσως όχι στον απαραίτητο βαθμό αυτής της επείγουσας κατάστασης στην οποία βρίσκεται εδώ και καιρό η ”Βασίλισσα”.

Ο Δημήτρης Γιουκούδης ”μασάει σίδερα” κυριολεκτικά. Έχει την απαραίτητα θέληση, το πείσμα, την αποφασιστικότητα, τη συγκέντρωση και τον δυναμισμό για να διεκδικεί τα παιχνίδια και οι υπόλοιποι θα πρέπει να παραδειγματιστούν.

”Μπράβο ρε μάγκα” έχεις ανέβει πολύ στα μάτια μου.

2 σχόλια:

  1. παλικαρι σαν τον πατερα του. Να τον χαιρονται οι γονεις του! Μακαρι να ειναι η Βεροια το σκαλοπατι για καπου καλυτερα γι αυτον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακομη 3 Γιουκουδηδες να ειχαμε φερει τωρα θα ημασταν χωρις αγχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ