Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι περιοδείες του ΠΑΣΟΚ στην Ημαθία

Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι περιοδείες στελεχών του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής σε ολόκληρο το νομό Ημαθίας τυγχάνοντας εγκάρδιας υποδοχής από όλους τους κατοίκους των χωριών.

Συγκεκριμένα το απόγευμα της Τρίτης 13 Ιουνίου κλιμάκιο στελεχών του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής Ημαθίας αποτελούμενο από τους υποψήφιους βουλευτές κ.κ. Νικόλαο Τσιαμήτρο, Ολυμπία Αποστόλου και Αθανάσιο Δέλλα, μέλη της Ν.Ε. κ.κ. Μαρία Καραγιαννίδου, Γεώργιο Κόγια και Μιχάλη Χασιώτη, το στέλεχος του τοπικού ΠΑΣΟΚ κα. Ιωάννα Βαλδήρ καθώς και τους πρώην Δημάρχους Βέροιας κ.κ. Βλαζάκη Ανδρέα, Χασιώτη Ιωάννη και Ουσουλτζόγλου – Γεωργιάδη Χαρίκλεια, περιόδευσαν στα χωριά του Μακροχωρίου, της Νικομήδειας, του Διαβατού, της Κουλούρας και της Μέσης.

Σήμερα, Τετάρτη 14 Ιουνίου, οι περιοδείες συνεχίζονται στο Πλατύ, το Κλειδί, τα Τρίκαλα, το Πλάτανο και την Κορυφή, ενώ αύριο, Πέμπτη 15 Ιουνίου, στη Λυκογιάννη, την Αγία Μαρίνα, τον Άγιο Γεώργιο, το Λαζοχώρι και τα Μονόσπιτα.






10 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια στον (Κολοσσό) της τοπικής αυτοδιοίκησης Ανδρέα και στην (Αρχόντισσα) της τοπικής αυτοδιοίκησης Χαρούλα, οι οποίοι βοηθούν ανιδιοτελώς το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ και τους υποψήφιους στον προεκλογικό αγώνα. Δεν περιμένουμε τίποτα λιγότερο απο αυτούς οι οποίοι συνεχίζουν να διδάσκουν πολιτική παιδεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά μόνο οι φωτογραφίες μένουν , ....... ο λαός γύρισε σελίδα , μετά από δοκιμασίες τους στέλνει στο "περιθώριο" .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είσαι και τόσο καλά.
      Απο το 5% το 2015 στο 11.4% σήμερα και σίγουρα κάτι παραπάνω 25 Ιουνίου μόνο περιθώριο δεν το λες.
      Σοβαρέψου λοιπόν και ελα στην πραγματικότητα.

      Διαγραφή
    2. Εγώ είμαι πολύ καλά , μια ομάδα μείνατε , ακόμα στρατεύσατε όλους τους πρώην δημάρχους .........η λογική λέει γιατί φύγανε στελέχη σας στον ΣΥΡΙΖΑ & στην ΝΔ , δεν είδα ανακοίνωση τους λόγους διαγραφής των........ εμένα πάντως δεν θα με ξαναδείτε να σας ψηφίσω και άσε τα ποσοστά .....

      Διαγραφή
  3. Τέλος εποχής,τώρα είναι εποχή Λοβέρδου, Χρυσοχοΐδη και ομοίων τους δηλαδή αντιρρησίες ιδεολογίας. Εμπρός στον δρόμο που δίδαξε η οικογένεια Παπακωνσταντίνου. Κυριάκο οι επικοινωνιολόγοι σου είναι έτη μπροστά,σωστοί επαγγελματίες τη μέρα νύχτα συγχαρητήρια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγκινητική η προσπάθεια των παλαιμάχων,αλλά μήπως γυρίσει μπούμερανγκ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί να γυρίσει μπούμερανγκ ; δεν διεκδικούν τίποτα. Απλά στηρίζουν τους νέους που επέλεξαν κυρίως οι νέοι αλλά και οι παλιοί που θέλουν την ανανέωση. Τόσο απλά.

      Διαγραφή
  5. To ΠΑΣΟΚ ακόμη και μετά τον καταποντισμό ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να φτάσει τις 12 μονάδες. Πάντως με κατακερματισμένη την αριστερά η επόμενη οκταετία είναι της ΝΔ.

    Στις εκλογές του 2031 αν έχει ανακάμψει κάποιο κόμμα ,πιθανόν της αριστεράς, να διεκδικήσει την εξουσία.

    Συνυπολογίζοντας βέβαια τα 50 περίπου δις (ταμείο ανάκαμψης, ΕΣΠΑ, αναπτυξιακός κ.α.) που θα πέσουν τα επόμενα χρόνια (και θα μοιραστούν από την ΝΔ) ίσως να υπάρχει και η περίπτωση της 12ετίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. GIA TON FILO THS N.D OSA FERNH H ORA DEN TA FERNH O XRONOS,,,,,,EXO DH AYTOKRATORIES NA PEUTOUNE SE 1 ORA,,,,,,,GIAYTO MEGALI MPOYKIA FAE MEGALH KOUBENTA MHN GRAFHS,,,,,O XRHSTOS MAS OTH APOFASHSH,,,,,,DEN PSIFIZO KANENAN ,,OUTOS H ALLOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ