Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μια «μαύρη χρονιά» ακόμα κι αν σωθεί...

Kataskopos speaking
Μια στροφή πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και η Βέροια είναι με την πλάτη στον τοίχο. Αν την τελευταία αγωνιστική, ο Μακεδονικός πάρει έστω και Χ από τον αδιάφορο ΠΑΟΚ Β' και ο Καλαϊτζίδης νικήσει την επίσης αδιάφορη Καρδίτσα, τότε τα χωράφια της Γ' Εθνικής μας περιμένουν. 

Δυστυχώς, οι πιθανότητες είναι ξεκάθαρα εναντίον μας. Ακόμη κι αν νικήσουμε τον Ηρακλή Λάρισας, δεν εξαρτάται πλέον από εμάς. Έφυγε και ο Καρύδας. Ακόμα και στο απίθανο σενάριο που η «Βασίλισσα» παραμείνει στην κατηγορία (το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!), θεωρώ πως η χρονιά είναι αποτυχημένη. 

Έχουμε αλλάξει 5-6 προπονητές, έχει φύγει κόσμος και κοσμάκης από την ομάδα και όλοι εμείς κοιτούσαμε το κακό να έρχεται και δεν κάναμε τίποτα. Δεν φοβάμαι τίποτα, κατά το παρελθόν έχω παίξει Δ' Εθνική, σε κάτι αστεία γήπεδα, τώρα θα μασήσω; 

Η Βέροια μετά από 63 χρόνια λαμπρής ιστορίας, με χαρές και λύπες, έχει βαρύ παρελθόν, προβληματικό παρόν αλλά και λαμπρό μέλλον. Κάποια στιγμή θα βρει το δρόμο της. Είμαι σίγουρος για αυτό! Αρκεί να έχει τους φιλάθλους στο πλευρό της! 

Να λέμε αλήθειες και να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Η Βέροια στην αρχή πήγαινε καλά με Ανυφαντάκη. Είχε κάνει κάποιες νίκες, βρισκόταν στην μέση της βαθμολογίας, έδειχνε πως θα είναι μια μεταβατική χρονιά. Μετά άρχισαν τα προβλήματα... 

Προπονητές ερχόντουσαν και έφευγαν. Χωρίς να καταλάβουμε τον λόγο. Ο αρχηγός Στέλιος Μαραγκός έφυγε με αιχμές, ο Μάτζα αποχώρησε επεισοδιακά, ο Τσαλουχίδης την έκανε για το Αμέρικα, ο Καρύδας ήρθε και σε δύο εβδομάδες έφυγε. 

Και αναρωτιέμαι εγώ ο περίεργος. Είναι σοβαρή ομάδα αυτή; Είναι οργανωμένη; Δεν ξέρω ποιος έχει το δίκιο και ποιος έχει το άδικο. Ένα ξέρω... Πώς η Βέροια βρίσκεται με το 1,5 πόδι στην Γ' Εθνική και η χρονιά μόνο ως "μαύρη" θα καταγραφεί στην ιστορία της «Βασίλισσας», ακόμα κι αν σωθεί...

5 σχόλια:

  1. Ας εβγαιναν οι διοικουντες να εξηγησουν γιατι αποχωρει ο καθενας απο ολους αυτους. Ή ας εβγαιναν οι ιδιοι να πουν. Σε ολες τις ομαδες τα προσωπα ερχονται φευγουν ουδεις αναντικαταστατος. Βολευε μαλλον να υπαρχει φημολογια για να πιστευει ο καθενας οτι θελει. Σε δουλεια να βρισκομαστε. Να δω στο τελος ποιος θα λογοδοτησει πραγματικα για την ξεφτιλα αυτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατάσκοπε καλά τα λες ....για την την Ρόδο , τα έξοδα ποιος τα πλήρωσε ... λένε ότι κάποιος έδωσε 20.000 ευρώ ...είναι αλήθεια ? όσο αναφορά τον Γιώτη μας έφυγε με χρέος ....καλά κρασιά πονεμένα κατάσκοπε που τα ξέρεις όλα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι λόγοι που έδιωξαν τον ανυφαντακη αυτοί είναι και η αιτία της αποτυχιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι οργανωμένη; =σαν ενα ελβετικο ρολοι!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όσοι είχαν συνηθίσει στις πολυτέλειες ζορίστηκαν φέτος. Αυτό.Δυστυχώς είχαμε καλομαθημένο τημ στα έτοιμα . Στις δυσκολίες λάκισαν όλοι ….σαν τον Ιούδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ