Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πανελλήνια διάκριση για το Νοσοκομείο Νάουσας - Πήρε την 15η θέση στην εθελοντική αιμοδοσία

Πριν από λίγες ημέρες, το ΕΚΕΑ παρέθεσε δημοσίως τη λίστα των νοσοκομείων με την υψηλότερη συγκέντρωση εθελοντικού αίματος Πανελληνίως. Στη λίστα αυτή, το νοσοκομείο Νάουσας για το 2022 καταλαμβάνει την 15η θέση στην Ελλάδα, παρόλο το μικρο του μέγεθος.

Το δεδομένο αυτό αποτελεί ορόσημο για την εξέλιξη του τμήματος Αιμοδοσίας. Ρόλο σε αυτή την αναγνώριση έχει η σημαντική αύξηση εξορμήσεων αιμοδοσίας από το νοσοκομείο που υπερδιπλασιάστηκαν τα τελευταία 2 έτη.


Συνεχίζοντας σε αυτήν την πορεία, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Ιουνίου εξωτερική αιμοδοσία στο Νησί Ημαθίας με μεγάλη επιτυχία και τη συγκέντρωση 88 φιαλών αίματος.

Φέτος το κεντρικό μήνυμα εθελοντικής αιμοδοσίας είναι ‘’Ζούμε, επειδή ΕΣΥ προσφέρεις "Δώσε αίμα, δώσε πλάσμα, μοιράσου τη ζωή, μοιράσου συχνά”, καταδεικνύοντας ακριβώς την σπουδαιόηττα της εθελοντικής μη αμειβόμενης προσφοράς αίματος.

Το νοσοκομειο Νάουσας αναγνωρίζοντας τη διαχρονική, πολύτιμη και αναγκαία προσφορά των αιμοδοτών στο σύστημα υγείας και στον συνάνθρωπο, εκφράζει βαθιά ευγνωμοσύνη σε όλους τους αιμοδότες και σας ενημερώνει ότι η αιμοδοσία μας είναι στη διάθεσή σας καθημερινά , ώρες 9-1 και 5-7 και ΣΚ 9-1.

2 σχόλια:

  1. Μπράβο στο νοσοκομείο! Όμως το να προμοταρεις τον Καρανικόλα με μια φωτογραφία για μια επιτυχία του νοσοκομείου για το οποίο δεν έχει κάνει τίποτα και στην οποία επιτυχία δεν συμμετειχε ούτε στο ελάχιστο, είναι αν μη τι άλλο αστείο.
    Οι εξωτερικοί τοίχοι του νοσοκομείου καταμαρτυρουν την πλήρη αδιαφορία του Δήμου, για ένα νοσοκομείο που αναδείχθηκε τα τελευταία χρόνια. Ντροπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η μια ημέρα άδειας λόγω αιμοδοσίας χορηγείται στον ιδιωτικο τομεα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ