Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Βούτσης από Βέροια: «Πρέπει να αλλάξει το κλίμα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ»

Την πρωτεύουσα της Ημαθίας επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης 1 Ιουνίου 2023 ο Νίκος Βούτσης. Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής συμμετείχε

στην διευρυμένη σύσκεψη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ εν όψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου. Την πολιτική εκδήλωση συντόνιζε ο Αντώνης Καραγιάννης. 

Αρχικά τον λόγο πήρε ο Γραμματέας Κώστας Καλδάρας, ο οποίος καλωσόρισε στη Βέροια τον υποψήφιο Βουλευτή της Α' Αθηνών και τον χαρακτήρισε ως έναν γνήσιο αγωνιστή της Αριστεράς και της Προόδου, με πολλά χιλιόμετρα στην πρώτη γραμμή των κοινωνικών αγώνων. Μάλιστα, αποκάλυψε πως όταν διέμενε στην Αττική ήταν και προσωπικός του ψηφοφόρος.

Ο κ. Βούτσης στην ομιλία του είπε πως το αποτέλεσμα των εκλογών είναι βαρύ για το ΣΥΡΙΖΑ και ότι οι επόμενες εθνικές εκλογές που θα διεξαχθούν στις 25 Ιουνίου δεν είναι ούτε δεύτερο ημίχρονο, αλλά ούτε και παράταση. 

Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι να αναδείξει τις αντιλαϊκές πολιτικές της ΝΔ και να αλλάξει τους συσχετισμούς υπερ των προοδευτικών δυνάμεων της χώρας. Όπως τόνισε δεν πρέπει ο Κυριάκος Μητσοτάκης να είναι ένας παντοδύναμος πρωθυπουργός, ενώ εστίασε στα εργασιακά ζητήματα, την ακρίβεια που μαστίζει την κοινωνία, το Ε.Σ.Υ. που αντιμετωπίζει πολλαπλά προβλήματα και την μεγάλη υποστελέχωση.

Στη συνέχεια μίλησε για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση, λέγοντας πως θα πρέπει να αλλάξει το κλίμα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ και να τεθούν στον λαό όλα τα βασικά ζητήματα πολιτικής, προκειμένου να αποφασίσει ποια κυβέρνηση θέλει να τον υπηρετεί για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Στην σύσκεψη, μεταξύ άλλων, παρευρέθηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές, Άγγελος Τόλκας, Αντώνης Μαρκούλης, Φρόσω Καρασαρλίδου και Βαρβάρα Σαράντη, 
ο δημοτικός σύμβουλος Κυριάκος Θεοδωρίδης, ενώ η Φανή Γιωτάκη και ο Πέτρος Τσαπαρόπουλος απουσίαζαν λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Δείτε φωτογραφίες:
























26 σχόλια:

  1. Ε ρε κάτι μούτρα που ονειρεύονται και εξουσία....αλλά οκ,μέχρι τις εκλογές σεμνά και ταπεινά,μετά θα στάζει μέλι το στόμα τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε,ναι με την ΝΔ έχετε επίπεδο εσείς οι άριστοι !!! Μην το ξεχνάμε κύριοι Μακεδονομάχοι χωρίς σώβρακο !!!

      Διαγραφή
    2. Σύντροφε;εσύ που σχολιάζεις εδώ σε ολους, βλέπεις γιατί σας βαρέθηκε ο κόσμος;γιατί τα λόγια σας και τα έργα σας κούρασαν;γιατί έχει άτομα σαν εσένα και είστε όλοι ίδιοι τα συντροφιά για αυτό όλη η Ελλάδα σας βαρέθηκε,στην αρχή είστε αγνοί,θα θα θα θα, πάνω από όλα ο λαός,το καλό του λαού,το συμφέρον του λαού και μόλις πάρετε δύναμη πουλάτε με στυλ ακόμη και εσάς τους ίδιους,είχα την τύχη και την ατυχία να δω με τα μάτια μου πόσο σφαζοσασταν όταν το συμφέρον κάποιου συντρόφου δε γινόταν πράξη και ξες ρε σύντροφε; Η ΝΔ ή το ΠΑΣΟΚ ρήμαξαν,μαζί σου, τέτοιοι ήταν είναι και θα είναι,μαζί σου,εσείς;εσείς οι αγωνιστές;οι δίκαιοι; Γιατί γίνατε ίδιοι σαν αυτούς που κράζετε;τώρα σύντροφε ξέρω,θα μας ζαλισεις μα τι λες;αυτοί 40 χρόνια, μνημόνια, ΔΝΤ, σκάνδαλα κτλ όμως δε θα καταλάβεις πότε ότι έχασες και θα χάσεις ακόμη πιο πολύ γιατί κρινεσαι από τα έργα σου όχι από τα έργα των άλλων,οι άλλοι είναι τίποτα,εσύ γιατί κοιτάς το τίποτα και γίνεσαι το ίδιο; οπότε σύντροφε;μην κράζεις ανθρώπους που τους ζητάς την ψήφο γιατί γίνεσαι τραγικός, σεμνά ταπεινά μετά βγάλε χολή και μολις έρθουν ξανά εκλογές;παρακαλά!ίσως όμως η 2 θέση είναι μετά στόχος,ποιος ξέρει...καλή ξεκούραση σύντροφε.

      Διαγραφή
    3. Σε βολευει το αφηγημα σου...ενω εισαι βαμενος, δειχνεις ισορροπια, ως ποτε θα ακροβατειτε στο σκοινι της δηθεν σοβαροτητας εχοντας στα χερια σφιχτα το βολεμα;;.. ΕΛΕΟΣ ολοι την οσο το δυνστον καλυτερη ζωη επιζητουμε, τι σε διαφοροποιει εσενα και κρινεις ολον τον αλλο πληθυσμο;;; το γλυψιμο ραγια;;;

      Διαγραφή
    4. Σύντροφε; Βολεμενα είναι μάλλον τα παιδιά σου και ίσως εσύ είσαι πιο βολεμενος από όλους,στο πα κουλτουριαρη είχα την χαρά να σας γνωρίσω και ευτυχώς σας γνώρισαν και άλλοι αλλά στο δικό σου μυαλό όλοι είναι χαζοί και εσύ ο έξυπνος,θα χαρώ πολύ να δω τι θα λες σε λίγες μέρες ,άραγε πόσοι ακόμη θα φταίνε, εκτός από τα συντροφια, στο μυαλό σου;;περίμενε ρε συ,λίγες μέρες μείνανε σε θέλω ταπεινό και σεμνό,μετά βγάλε χολες μην βγαίνεις από τις οδηγίες που σας δώσανε,ντροπή...και που είσαι σύντροφε;;μην χαθείς σε λίγες μέρες ...

      Διαγραφή
  2. Σύντροφε μας είπες (θα πρέπει να αλλάξει το κλίμα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ).
    Είναι φανερό ότι εξακολουθείς να έχεις το κόσμο σου, αφού ούτε περνά απο το μυαλό σου ότι θα πρέπει να αλλάξει ο ΣΥΡΙΖΑ για να είναι υπέρ του το κλίμα.
    Δυστυχώς για εσάς θα το πιείτε το πικρό ποτήρι μέχρι την τελευταία σταγόνα. Άλλωστε εσείς το γεμίσατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ με την δεξιά πίνεις σε κολονάτο ποτήρι !

      Διαγραφή
    2. Στον (Ανώνυμος 2 Ιουνίου 2023 στις 1:51 π.μ.)
      Σύντροφε χάσατε 5 εκλογικές διαδικασίες και την τελευταία με 21 μονάδες, πρώτη φορά για αντιπολίτευση, επειδή αντί να μιλάτε για το δικό σας πρόγραμμα κατηγορούσατε μόνο τους άλλους. Από ότι βλέπω δεν έβαλες μυαλό και συνεχίζεις τη λάθος τακτική. Μην ελπίζεις στην Ανάσταση, δεν πρόκριτε να έρθει για εσάς.

      Διαγραφή
  3. Η Βέροια βρίσκεται στην Νότια Μακεδονία, Βρουτση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξυδάκι φίλε μου …. Ξυδάκι !
      Τώρα που η ΝΔ σε λίγο θα παραχωρήσει το μισό Αιγαίο στη Τουρκία να σε δω πως θα το τρως και δεν θα μπορείς να μιλάς τενεκέ ξεγάνωτε.

      Διαγραφή
    2. Μην κατηγορεις εσυ Μακεδονα ...ολοι οι αλλοι ειναι προδοτες...γιαυτο εσυ και ο Μητσοτακης που θα βσλετε ΒΕΤΟ και δεν θα καλωσορισετε ΠΘ απο την Β Μακεδονια να μας πεις την διευθυνση σου να σε συγχαρουμε...και να σωσεις και εμας... θεατρινοι ε θεατρινοι με πιτυρα στο μυαλο

      Διαγραφή
  4. άντε και την επόμενη φορά συνεδρίαση στο ...διάδρομο του δημαρχείου...θα γεμίσει , τι λέτε; ήρεμα ρωτάω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ ήρεμα ρωτάς και ξέρουμε ποιος είσαι ….

      Διαγραφή
    2. για τον Σταλινικό (Ανώνυμος2 Ιουνίου 2023 στις 1:49 π.μ.)
      Σοβαρέψου κάνεις κακό στο κόμμα σου.

      Διαγραφή
    3. Σύντροφοι να τον χαίρεστε τον ( Ανώνυμος2 Ιουνίου 2023 στις 1:49 π.μ.).
      Και περιμένετε να σας ξαναψηφίσουμε ;

      Διαγραφή
  5. Ποιο κλίμα; Τόφαγε ο γαϊδαρος. Ιδέα δεν πήρατε τι σας συνέβη και γιατί. Και ηρθες εσυ σαν πρωτοκλασάτος δηλαδή ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΑΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑ ΤΗς ΚΥΒΕΡΝΗΣΗς ΚΟΥΛΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΩΣΑΤΕ Ως ΔΟΥΡΕΙΟΙ ΙΠΠΟΙ.....ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ΟΜΩς ΠΑΡΑΠΟΝΑ ,,,Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ...ΚΑΛΗ ΧΩΝΕΤΕ ΓΛΕΝΤΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΑΚΙΑ ΣΑΣ.....ΑΛΛΑ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΑΥΤΗ ΚΑΙ Η ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ...ΚΑΛΟ ΥΠΝΟ ΝΑΡΚΩΜΕΝΟΙ

      Διαγραφή
  6. Σε όλες τις τοποθετήσεις ο ίδιος απαντά , αυτή είναι η πολιτική τους ......πολιτική αντίδρασης χωρίς ουσία , κατευθυνόμενο κομματόσκυλο είναι , που μόνο που ξέρει είναι να γαυγίζει στις 26-6-2023 βλέπω παραιτήσεις {1) Ε,ναι με την ΝΔ έχετε επίπεδο εσείς οι άριστοι !!! Μην το ξεχνάμε κύριοι Μακεδονομάχοι χωρίς σώβρακο !!! 2) Ενώ με την δεξιά πίνεις σε κολονάτο ποτήρι ! 3)Ξυδάκι φίλε μου …. Ξυδάκι !
    Τώρα που η ΝΔ σε λίγο θα παραχωρήσει το μισό Αιγαίο στη Τουρκία να σε δω πως θα το τρως και δεν θα μπορείς να μιλάς τενεκέ ξεγάνωτε.4) Πολύ ήρεμα ρωτάς και ξέρουμε ποιος είσαι ….}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι ωραία, ήρθε, παίξαμε monopoly, μιλήσαμε για αναρχία και μεσήλικες ημιπιτσιρικάδες που αγωνίζονται για την κατάλυση της Δημοκρατίας και αποχώρησε σε ένα ζεστό κλίμα αγάπης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εντωμεταξύ τρέχει ο τρόλακας ο ζαίος να πει την αρλούμπα του κάτω από κάθε σχόλιο.

    Για την ταμπακιέρα έχεις ρε να πεις κάτι. Πιάνεις και στο στόμα σου το Αιγαίο που ο αρχηγός σου νομίζει πως Λέσβος και Μυτιλήνη είναι διαφορετικά νησιά.

    Για γέλια και για κλάματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο απλος κόσμος πιστεύει οτι το 20% πανελλαδικά, ήταν υψηλο ποσοστό.
    θα έχει διόρθωση.

    Προς τα κάτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θυμάστε ποιος έλεγε:"- Αυτή είστε" !!!!
    ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εμείς πάντως θα γυρίσουμε στο ΠΑΣΟΚ. Έτσι όπως λειτουργείτε είναι σαν να μη μας θέλετε. Ένας μόνο έκανε αντιπολίτευση ο Πολακης και παραλίγο να τον διαγράψετε. Τώρα είναι αργά, ΠΑΣΟΚ ξανά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή ήσουν συριζα και θες πασοκ , για να πάθεις σοκ από το ηλεκτροσόκ χαχαχαχα...... Κούλη & δαγκωτό και να ψάχνετε τρύπα να κρυφτείτε (41,95%) !

      Διαγραφή
  12. Πήγαμε.....τους ακούσαμε.....γελάσαμε και φύγαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Πήγαμε, τους ακούσαμε, γελάσαμε και φύγαμε"; ΄Οταν θα κλαις, να μας το πεις για να σε παρηγορήσουμε...

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ