Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τροχαίο στον Περιφερειακό της Βέροιας - Αυτοκίνητο παρέσυρε μηχανή


Στο Νοσοκομείο ο αναβάτης

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης 14 Ιουνίου 2023 στην Περιφερειακή Οδό της Βέροιας, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός μοτοσυκλετιστή.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr, η μηχανή εκινείτο στον περιφερειακό της Βέροιας, όταν όχημα που επιχείρησε να βγει στον περιφερειακό από την οδό Ηφαίστου, στο σημείο που βρίσκεται η καντίνα, χτύπησε την μηχανή, με τον οδηγό της να καταλήγει τραυματισμένος στο οδόστρωμα.


Αμέσως στο σημείο έσπευσε η Τροχαία Βέροιας καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον τραυματία στο Νοσοκομείο Βέροιας. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του veriotis.gr, ο αναβάτης φέρει ευτυχώς μόνο θλαστικά τραύματα και η υγεία του δεν εμπνέει ανησυχία.



10 σχόλια:

  1. Τρέχουν!!!!! Κανένα αστυνομικό έλεγχο στον περιφερειακό, στην Πιερίων, στη μητροπόλεως!!!! Παντού Τρέχουν!! Οι διαβάσεις διακόσμηση της έχουμε 2 στους 10 σταματατανε!! Κ δε φτάνει αυτό σταματά ο άλλος στη διάβαση ο άλλος ο βλακας από πίσω βγάνει για προσπέραση και αν περνά κανένας του ΕΡΜΗ σφηνωμένα από δεξιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν φτάνει που στους περισσότερους δρόμους έχουμε κάθε 5 μέτρα διάβαση βγάζεις και χολή,και αυτό το ότι δεν σταματάνε οι οδηγοί άστο μάλλον λες απλά για να πεις,ότι εσείς οι πεζοί πεταγεσται οπότε σας καπνίσει και χωρίς να πατάτε διάβαση;2 στους 10 περνάνε από διάβαση

      Διαγραφή
    2. Εσύ αγόρι μου στάνταρ οδηγάς αυτοκίνητο καγκουριστικο με φουλ μουσική στα ανοιχτά παράθυρα,δεν εξηγείται αλλιώς το σχόλιο σου,ξες τι σου προτείνω;μη σταματάς σε διαβάσεις και ζορισεις το μοτέρ,πάτα καλύτερα τους πεζούς αφού αυτό σε νοιάζει,το σίδερο από τον άνθρωπο.ακου και κάτι που θα σε στεναχωρήσει:στα πεζοδρόμια περπατάνε πεζοί όχι ζαντολαστιχα,το πιάσες;;

      Διαγραφή
    3. Εσένα για να σε έτσουξε τόσο το σχόλιο πρέπει να είσαι οδηγός του ερμη!! Μιλάω για τη διάβαση!!! Ναι όταν δεν έχει διάβαση δεν είναι υποχρεωτικό το αυτοκίνητο να σταματήσει!!!

      Διαγραφή
  2. Γενικά στην περιφερειακή είναι λίγο όλοι μάγκες,σε προσπερνάνε και μαγκιά και καταλήγουν φρεναριστα μέχρι το φανάρι,ποσό κόβει δηλαδή ρε φίλε,περαστικά στο παληκάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βάλτε κανένα φανάρι εκεί για να μη θρηνήσουμε θύματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε εκεινο το σημειο ορατοτητα εχει,πινακιδα με οριο 50km/h εχει,οποτε η το μηχανακι πηγαινε γρηγορα και δε το πηρε χαμπαρι ο οδηγος του αυτοκινητου,η δεν ηταν πολυ προσεχτικος στον ελεγχο ο οδηγος του αυτοκινητου ,η και τα δυο.

    Γενικα ενω εκανε δουλιτσα η τροχαια σε πολλα πραγαματα μεσα στη πολη,το εχασε με τους καγκουρες που τρεχουν με μηχανακια και αυτοκινητα εντος αστικου ιστου.

    Δε νομιζω να θελει διδακτορικο, για να σταματησεις να κοβεις κλησεις για υπερβολικη ταχυτητα μονο εξω απο το ΕΑΚ στο μακροχωρι ,αλλα να πηγαινεις και σε καινουρια σημεια ,,διαφορετικα καθε φορα, σε ακανονιστες ωρες, ωστε να εχουμε αποτελεσμα,οχι μονο στον αριθμο κλησεων που συπληρωνουν στο μπλοκακι τους ,αλλα και στην εικονα και πεεποιθηση οτι αν κανεις βλακειες στη βεροια θα πληρωσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ούτε σαν πεζοί προσέχουμε ούτε σαν οδηγοί και δυστυχώς η νέα γενιά είναι χειρότεροι οδηγοί από εμάς τους μπαρμπαδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κανονικά η Τροχαία θα έπρεπε να είναι μέσα στη Βέροια και να κόβει κλήσεις στους πεζούς που πετάγονται από το πουθενά. Μάθετε πρώτα να περπατάτε και μετά μιλήστε και, το κυριότερο, πιάστε τιμόνι. Άντε γίδια όλοι εδώ μέσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η Βέροια έχει γίνει το απόλυτο μπάχαλο, πεζοί βγαίνουν από παντού χωρίς να ελέγχουν τον δρόμο με ένα κινητό στο χέρι, τα σκούτερ κάνουν διαγωνισμό με τους ντελιβερι ποιος μπορεί να περάσει πιο σφήνα από δεξιά τα αυτοκίνητα , παντού παρκαρισμένοι κάνοντας δρόμο διπλής κατεύθυνσης, μονόδρομο. Και ο νεος βραχνας τα ηλεκτρικα πατινια που 15χρονα που δεν ξερουν ουτε τα βασικα απο Κ.Ο.Κ. τρεχουν του σκοτωμου μεσα στην πολη.Ο οδηγός στη Βέροια πρέπει να έχει δίπλωμα ταχυδακτυλουργού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ