Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τσαλουχίδης: «Έπαιξε ρόλο το όνομα της Παναχαϊκής»

Σε νέες δηλώσεις προχώρησε ο Γιώτης Τσαλουχίδης, με αφορμή τη συνεργασία του με την Παναχαϊκή. Όχι μόνο επιβεβαίωσε την συνεργασία, αλλά αποκάλυψε και τη μέρα που θα βρεθεί στην Πάτρα.

Μιλώντας στο pelop.gr, ο Τσαλουχίδης δήλωσε:

“Μπορώ να το επιβεβαιώσω, η συμφωνία μας είναι δεδομένη. Ισως και τη Δευτέρα να βρίσκομαι στην Πάτρα προκειμένου να προχωρήσουμε το πλάνο και να γίνει η σχετική παρουσίαση από την ΠΑΕ. Σίγουρα έπαιξε ρόλο το όνομα της Παναχαϊκής. καθώς γνωρίζω πολύ καλά τι σημαίνει για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Θυμάμαι πολύ καλά τα μπαράζ της Super League 2 όταν ήμουν τεχνικός διευθυντής στη Βέροια και γενικά έχω εικόνα. Θεωρώ ότι η επικοινωνία είναι πολύ σημαντική με τα ΜΜΕ. Η σωστή επικοινωνία. Περισσότερα θα πούμε από κοντά”, ανέφερε ο παλιός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ και της Βέροιας.

6 σχόλια:

  1. Βαλε στην τηλεοραση να δεις μιας και στο γηπεδο δεν εχεις τα μουτρα να εμφανιστεις τι κακο εχεις κανει στην ομαδα της πολης σου. Με τις ευλογιες των φιλων που σε καλυπταν στοχοποιωντας τους συναδελφους σου κυριε Γιωτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δε πείθεις,δε βρίσκω επίθετο να σε χαρακτηρίσω γιατί το σχόλιο δε θα εμφανισθεί,σου εύχομαι τα καλύτερα αν και δε τα αξιζεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδή, "Βασίλισσα του Βορρά" και τρίχες κατσαρές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα σχόλια είναι περριτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. να μας πουνε επιτελους τωρα που τελειωσε η χρονια… τι εγινε στο ματς με τις σερρες φετος… 2 που φυγαν ειναι υπευθυνοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγα μη μας πουν. Βγαινανε κι ευχαριστουσαν κιολας ο ενας τον αλλον.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ