Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Την 11η θέση πήρε ο Παυλάρας στην Ημαθία

Μπορεί να εκλέχθηκε για μόλις 1 ημέρα Βουλευτής με το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων στις εκλογές του 2012, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να συνεχίζει να δίνει την μάχη του για την κεντρική πολιτική σκηνή. Ίδρυσε το Κίνημα Φτωχών Ελλάδος και προσπάθησε να πάρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. 

Ο λόγος φυσικά για τον γνωστό ηθοποιό Παύλο Κοντογιαννίδη με καταγωγή από το Μετόχι του Δήμου Βέροιας. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του, το κόμμα του δεν κατάφερε να μπει στη Βουλή. 

Στην Ημαθία, όπου και κατέβηκε ως υποψήφιος Βουλευτής πήρε μόλις 431 ψηφοδέλτια, που ισοδυναμούν με 0,58%. Για την ιστορία έλαβε την 11η θέση στο νομό μας, ενώ πανελλαδικά πήρε την 18η θέση με 0,26% και 13.637 ψήφους.

2 σχόλια:

  1. Επίδοξος Εθνοσωτήρας κι αυτός!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άνθρωπος ο οποίος δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι έχει φαλάκρα, και βάφει τις υπόλοιπες 5 τρίχες που του έμειναν, πόσο σοβαρά να τον πάρεις ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ