Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δεν τα κατάφερε το ΠΑΣΟΚ να βγάλει έδρα στην Ημαθία - Δεν εκλέγεται ο Τσιαμήτρος

Μεγάλο και δύσκολο αγώνα έδωσαν τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην Ημαθία για να καταφέρουν να πάρουν την έδρα, αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν. Καθ' όλη την διάρκεια της βραδιάς, η «μπίλια» πήγαινε σ' όλα τα κόμματα, εκτός από το ΠΑΣΟΚ. Μάταια περίμεναν μέχρι και την τελευταία στιγμή να δούν τον Νίκο Τσιαμήτρο στη βουλή.

12 σχόλια:

  1. Δεν πειράζει,την άλλη φορά 😉😉😉😉😉

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευτυχώς. Ο Ανδρέας μας φύλαξε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι έδρα μωρέ, να βγάλουν οι ανύπαρκτοι.

    Ονειρεύονται οτι θα γίνουν πάλι μεγάλο κόμμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τουλάχιστον εδώ ως πόλη είχαμε τύχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποια έδρα; Μη λέμε κι ό,τι θέμε. Χίλιες (1000) ψήφους έχασε το Πασόκ στην Ημαθία από τον Μάιο. Από 9500 σε 8500. Όταν χίλιοι ψηφοφόροι την κοπάνησαν για άλλες πολιτείες, μην μιλάμε για ''έδρες''...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με την ίδια λογική η ΝΔ έχασε 6000 και ο ΣΥΡΙΖΑ 4000..

      Διαγραφή
    2. Πόσο ανίδεος εισαι;

      Διαγραφή
  6. ΟΙ ΦΟΥΣΚΕΣ ΟΣΟ ΨΗΛΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΣΚΑΝΕ.ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΛΙΤΙΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΣΥΡΕΣΑΙ ΑΠΟ ΦΕΔΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΥΣ ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ,ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΛΙΓΟΥΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ,ΟΧΙ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ. Αβρααμ Λινκολν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βέβαια ας μην χαιρόμαστε για την ελληνική λύση ! Καλύτερα να έβγαζε το ΠΑΣΟΚ παρά ελληνική λύση και ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο αγώνας ήταν τίμιος και είχε ήθος . Αλλα αν επιτρέψετε όμως να επιστρεψουν οι '' αποστάτες και οι πουλημένοι ΄΄ (γιατί θα επιστρέψουν οι περισσότεροι) τότε αυτός ο αγώνας σας δεν θα πιάσει τόπο ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δημος Βεροιας μειων 598 ψηφους, Δημος Ναουσας μειων 105 ψηφους ,Δημος Αλεξανδρειας μειων 69 ψηφους. Οι αποστατες και οι πουλημενοι ΦΕΝΟΝΤΑΙ. Αυτοι που θα επιστρεψουν ΑΝ ποτε επιστρεψουν ειναι απεχοντες λογω ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΗΔΙΑΣ. ΚΡΙΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ