Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μπήκε... «με το αριστερό», αλλά έκλεισε υπέροχα η συναυλία της Μελίνας Κανά στην Ελιά

Πρώτη ημέρα του τετραήμερου φεστιβάλ «Βέροια, Εύηχη Πόλη» η Τετάρτη 21/6 και ήδη εκατοντάδες κόσμου παρακολούθησαν μουσικά δρώμενα και συναυλίες σε διάφορες γωνιές της Βέροιας και στο Μουσείο της Βεργίνας, με ελεύθερη είσοδο.


Η πρώτη μέρα της Εύηχης, έκλεισε στην Πλατεία Ελιάς, με την μεγάλη συναυλία της Μελίνας Κανά. Μια Μελίνα Κανά που μας οδήγησε σ’ έναν κόσμο μεταξωτό με απάτητα βουνά, με ξωτικά κι αερικά, με σαλαμάνδρες κι αφρισμένες μπύρες, μέχρι τα μεσάνυχτα...


Χαιρετισμό πριν την έναρξη της συναυλίας απηύθυνε ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης και η Διευθύντρια της ΚΕΠΑ Κατερίνα Γρηγοριάδου.


Η συναυλία να ξεκίνησε... με το αριστερό, καθώς ένα πρόβλημα στην τάση του ρεύματος ανάγκασε τους διοργανωτές να την διακόψουν για κάμποση ώρα. Η επέμβαση του ηλεκτρολόγου ήταν άμεση, οι υπεύθυνοι έπεσαν επάνω στο πρόβλημα και αφού κατάφεραν να το εντοπίσουν και να το διορθώσουν, η συναυλία συνεχίστηκε και ήταν ακόμα πιο θερμή και δυναμική, τόσο από τους καλλιτέχνες όσο και από το κοινό.


Μαζί με την Μελίνα στη σκηνή ήταν ο Αλέξανδρος Δάικος, ένας νέος τραγουδοποιός με βαθιά φωνή, που μας χάρισε και κάποια δικά του κομμάτια.

Δείτε βίντεο, φωτογραφίες και το σημερινό πρόγραμμα της Εύηχης Πόλης:























Το σημερινό πρόγραμμα της Εύηχης Πόλης

Πέμπτη 22/6

・Πικ Νικ Κόνσερτ
Από τις γειτονιές του BuenosAires, στην Ευρώπη της χρυσής δεκαετίας του 70, μέσα από ήχους κλασσικής μουσικής, τζαζ, μπαρόκ, ροκ εν ρόλ και swing
ώρα 8:00μ.μ.
Βυζαντινό Μουσείο

・Τα δέκα μπουζούκια της Δόμνας
Επιλογές από κλασικά ρεμπέτικα, ορχηστρικά της δισκογραφίας του κινηματογράφου και του θεάτρου, κλασικά λαϊκά καθώς και συνθέσεις μεγάλων Ελλήνων δημιουργών , ενορχηστρωμένα για δέκα μπουζούκια .
ώρα 8:30μ.μ.
πλατεία Ωρολογίου

・Χαΐνηδες
Μια κολεκτίβα αληθινής τέχνης για πάνω από τρείς δεκαετίες. Θα παρουσιάσουν αγαπημένα τραγούδια, και την νέα τους δισκογραφική εργασία που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Καστανιώτη,
ώρα 9:30μ.μ.
Εβραϊκή Συνοικία, Μπαρμπούτα

2 σχόλια:

  1. Έπεσε και ξύλο κάποια στιγμή στην ανοίξεως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο τυπωμένο πρόγραμμα γράφει ότι τα 10 μπουζούκια είναι επίσης στη Συναγωγή . Εδώ λέει πλατεία Ωρολογίου. Τι από τα δύο ισχύει τελικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ