Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κούνησε μαντήλι ο Μπουόλι

Λίγες ημέρες μετά τον υποβιβασμό της Βέροιας στην Γ' Εθνική και ξεκίνησαν σιγά-σιγά οι αποδεσμεύσεις από το ρόστερ. Ο πρώτος που κούνησε μαντήλι είναι ο 
Φλορεντίν Μπουόλι. 

Ο Καμερουνέζος επιθετικός, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, αποχαιρέτησε τη Βέροια, μ' ένα μεγάλο ευχαριστώ. Θεωρείται βέβαιο πως την πόρτα της εξόδου θα πάρουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν επιθυμούν να αγωνιστούν σε τόσο χαμηλό επίπεδο.

10 σχόλια:

  1. ας τον παρει ο μανατζερ του στην Παναχαικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα που πήγε ο Καναδός μάνατζερ στην Παναχαϊκή θα τον πάρει πάλι του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μη μας τα λετε ετσι αποτομα αυτα και παθουμε τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. beee san tin Naousaaara sto topiko...beeee o Kanados tin katalave noris ke ta mazepse...afu den evlepe vava ... refsto jok koroida beeee

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΧΑΧΑ! ΠΟΣΟ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΟΝΕΣΕΙ Η ΒΑΣΣΙΛΗΣΑ! ΜΑΘΕ ΟΤΙ Η ΒΕΡΟΙΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ Α΄ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕ ΠΕΚΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ! ΕΝΩ Η ΝΑΟΥΣΟΥΛΑ ΑΚΟΜΑ ΤΟΠΙΚΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ! ΠΟΝΑΣ; ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!

      Διαγραφή
  5. Η αμετροέπεια σε όλο της το μεγαλείο! Ο Γιώτης Τσαλουχίδης είναι ένα από τα μεγαλύτερα κεφάλαια στην ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Δεν είναι τής παρούσης να αναφερθούμε στο πλούσιο βιογραφικό του, ιδιαίτερα με το εθνόσημο στο στήθος. Για τα τοπικά δεδομένα, μας αρέσει δεν μας αρέσει, συμφωνούμε ή όχι, μοιάζει με υπερωκεάνιο στο φράγμα τού Αλιάκμονα. Σήμερα λοιπόν αντί να στεκόμαστε με δέος αναφερόμενοι στο όνομα ΤΣΑΛΟΥΧΙΔΗΣ, ορισμένοι τολμούν να τον αποκαλούν απαξιωτικά... Καναδό! Καί μετά απορούμε γιατί η ΒΕΡΟΙΑ υποβιβάστηκε. Γιατί απλά δεν μας αξίζει καλύτερη μοίρα όσο στην κερκίδα κάθονται νάνοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να καταλάβουμε κύριος εσύ τί του είσαι και τόσο πολύ σάλιο μας ρίχνεις, αφού ο άνθρωπος είπε ότι θα πάει στον Καναδά εσύ τί ζόρι τραβάς και για να τελειώσω δεν έχει καμία σημασία σαν παίκτης τι ήταν αλλά σαν τεχνικό διευθυντή κρίνουμε,αν υπήρχαν θέματα στην ομάδα ας τα έλεγε όχι όλα κάτω από το χάλι και να τα αποτελέσματα.

      Διαγραφή
    2. Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΒΑΣΣΙΛΗΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ! ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΒΑΣΣΙΛΗΣΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ!

      Διαγραφή
  6. Προς Ανώνυμο 24 Ιουνίου 3:09 μ.μ. Τίποτε δεν του είμαι. Απλά θεωρώ ότι ο Τσαλουχίδης σαφώς και δεν είναι στο απυρόβλητο. Σαφώς και πρέπει να κριθεί αυστηρά για τις ενέργειες ή τις παραλείψεις του ως τεχνικός διευθυντής. Ωστόσο η λέξη "Καναδός" παραπέμπει σε απαξιωτικό και ως ένα βαθμό προσβλητικό χαρακτηρισμό της προσωπκότητας με το ειδικό βάρος του Τσαλουχίδη. Και κλείνοντας, το εντυπωσιακό είναι ότι δεν έχουμε στα χέρια μας την δική του εκδοχή, και μάλλον δεν θα την έχουμε, δεδομένου ότι δεν βγήκε ποτέ να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Ούτε όταν τον κατηγορούσαν σαν "κλικαδόρο" στον Ολυμπιακό του Κοσκωτά, ή ως αρχηγό της εθνικής του Παναγούλια στην Αμερική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Διαβαζοντας τις αποψεις που παραθετουν οι διαφοροι ...ειδημονες , να πω κι εγω το εξης. Σιγα μην ασχοληθει ο ανθρωπος που εχει παιξει Μουντιαλ αντιπαλος του Μαραντονα , με τον καθε ασχετο , που περα απο την Μεση και το Ταγαροχωρι δεν εχει δει γηπεδο στην ζωη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ