Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» του Συλλόγου Νεφροπαθών Ημαθίας

Πραγματοποιήθηκε ένα όνειρο ζωής του Συλλόγου Νεφροπαθών Νομού Ημαθίας μετά από άοκνες προσπάθειες του Πρόεδρου Λιολιος Αθανάσιος, την Αντιπρόεδρο Δώρα Σπανού, η  Γραμματέας Παντουλη Κωνσταντίνα, ο Ταμίας Ευθυμίου Βασίλειος και τα μέλη του Συλλόγου Καρβουνιδης Θεοτόκης, Γκουνελας Βασίλειος, Δελαβεριδης Χρήστος και ο Απερχόμενος ταμίας Ξενιδης Σωκράτης.

Μετά από 7 χρόνια προσπαθειών και με συνεργασία που είχαμε με τον τελευταίο Διοικητή Νοσοκομείου κο Ηλια Πλιογκα και το Δ.Σ του Νοσοκομείου μας έδωσαν την άδεια να πραγματοποιήσουμε το έργο.

Το έργο εκτελέστηκε με την οικονομική συνδρομή του Συλλόγου Νεφροπαθών Νομού Ημαθίας και με την αρωγή του Δημάρχου Βέροιας κο Βοργιαζιδη Κωνσταντίνο και του Δημοτικού Συμβούλιου. Επισης έγινε  δωρεάν παραχώρηση της σκαλωσιάς από την εταιρεία  κο Καραχαριση - Ικριώματα ΙΚΕ.  Το Γκράφιτι εκτελέστηκε από τον Βεροιωτη καλλιτέχνη κο Θεμιστοκλή Κωνσταντινοπουλο.

Το παρόν έργο (γκραφιτι) δημιουργήθηκε για να ευαισθητοποιήσει το κοινό της Ημαθίας για τη διάδοση της Δωρεάς Οργάνων  ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ.

Ο Σύλλογος Νεφροπαθών Νομού Ημαθίας θα ήθελε να ευχαριστήσει τους κατωθι για την πραγματοποίηση του γκράφιτι στο Νοσοκομείο Βέροιας.

Α)Το Διοικητή κο Ηλία Πλιογκα και το Διοικητικό Συμβούλιο για την αμέριστη συμπαράσταση και την συμμετοχή του στο έργο.

Β) Το Δήμαρχο Βέροιας κο Βοργιαζιδη Κωνσταντίνο και το Δημοτικό Συμβούλιο για την οικονομική ενίσχυση και την πραγματοποίηση του έργου. 

Γ) Την εταιρεία Καραχαρισης –ικριώματα ΙΚΕ για τη δωρεάν παραχώρηση της σκαλωσιάς

Δ) Τον καλλιτέχνη κο Θεμιστοκλή Κωνσταντινοπουλο για την άριστη συνεργασία και για το άριστο έργο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ