Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Χάνει την έδρα ο ΣΥΡΙΖΑ στην Ημαθία

Ενός κακού μύρια έπονται. Το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι για δεύτερη φορά μέσα σ' ένα μήνα, ο μεγάλος χαμένος των εκλογών, όχι μόνο πανελλαδικά, αλλά και σε τοπικό επίπεδο. Κι αν στις εκλογές της 21ης Μαΐου είχε καταφέρει να βγάλει μια βουλευτική έδρα στην Ημαθία, τώρα φαίνεται πως χάνει την εκπροσώπηση του στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Την έδρα την χάνει ο Άγγελος Τόλκας που είχε βγει πρώτος σε σταυρούς προτίμησης.

17 σχόλια:

  1. Καλά να πάθετε, μας φορτώσατε τον Κούλη το 2019 και τώρα άλλα τέσσερα χρόνια, με τις βλακείες που κάνατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σύντροφεεεεε; Που είσαι αγόρι μου;;εσύ που έγραφες κάτι σχόλια τις προηγούμενες φορές,κάτι κουλτουριαρικα, σε είχα πει φερτον στα χωράφια,δε με άκουσες,τον πήγατε σε φούρνο,εμμμμ ποιος σας φταίει;;άντε,βγάλε τώρα χολες, τελείωσε το σεμνά και ταπεινά,άιντε ξέσπασε με το γνωστό κουλτουριαρικο στυλ,άιντε βρε βγαλε τα σωψυχα σου και σου υπόσχομαι δε θα γελάσω,θα προσπαθήσω δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού φάγανε τσουκνιδόπιτα και μάλιστα βλάχικη , εμμμ καλά να πάθουνε !

      Διαγραφή
  3. Οι Μακεδόνες ψηφίζουν μόνο Μακεδόνες βουλευτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πήγαν ενωμένοι ως το τέλος: Η σαράντη πήδηξε από το καράβι πριν τις δεύτερες εκλογές υποχρεώνοντας τη νομαρχιακή να την καλυπτει(με δικά της κείμενα μάλλον)η Φρόσω «δεν ήταν εδώ» αντίθετα με το σύνθημα της.Πιστεύω ότι μάλλον χάρηκε με τη χασούρα τολκα .Ποτε δεν υπήρχε αλληλεγγύη και οι συλλογικές διαδικασίες έχουν την οσμή σκουριασμένων μηχανισμων.Κάποιοι μουχλιασμένοι από το 3% κρατούν το κόμμα στο τέλμα και κάποια πιο νέα στελέχη κάνουν ομαδούλες μόνο για την επιβίωση τους.Και σε όλα αυτά πολλοι δεν παραδέχονται ότι την πολιτική τους ύπαρξη μόνο στον Τσίπρα την οφείλουν.Είναι αργά τώρα έπρεπε να είχε φύγει τρεχάτος ο Τσίπρας και να φέρει κάτι νέο και φρέσκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν σώζεται η Ελλάδα με τίποτα...
    Ξανά Κούλη, αίσχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ ο Αλέξης ε;θα μας έσωζε. Καλά ρε πατριώτη,είσαι και από την Ημαθία,πως μπορείς και ψηφίζεις έναν άνθρωπο που σε μια νύχτα πούλησε τη γη που πατάς; Και μη μου πεις τώρα ο Κούλης γιατί δε το άλλαξε,στις Πρέσπες φαρδιά πλατιά έχει υπογραφή του Τσίπρα όπως και το ηλίθιο χαμόγελο που είχε,ξεχνάς; Επίσης ποτέ θα καταλάβεις ότι δε αξίζει ούτε ένας σύντροφος στην Ημαθία,είστε τόσο εγωιστές που δε βλέπετε ότι σας φτύνουν και λέτε βρέχει ,και μονίμως;;πάντα φταίνε οι άλλοι εκτός από εσάς,όλοι οι άλλοι εκτός από εσάς!!ξυπνά σύντροφε,ξυπνά!! Εδώ ο τύπος δε παραιτείται,θα παρετηθηται εσείς;;;

      Διαγραφή
  6. South Macedonia vote tsipra, dagoto monokouki.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το δεύτερο καστελοριζο είναι κοντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 4.000 ψήφους έχασε ο Σύριζα στην Ημαθία σε σχέση με το Μάιο. Μάλλον θα πήγαν εκδρομή στο καζίνο των σκοπίων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με αυτη τη λογική και η ΝΔ εχασε 6.000 ψηφους

      Διαγραφή
  9. Πατριώτης δεν είναι αυτός που με την πολιτική του βάζει τη χώρα του σε επιτροπεία ούτε αυτός που εγκαταλείπει τα νησιά μας χωρίς υποδομές και το λαό χωρίς νοσοκομεία παιδεία και δουλειές αξιοπρεπειςΠου είναι οι ελληναράδες όταν ο ερντογαν σουλατσάριζε για μήνες στο αιγαιοΗ turkaegean το ευρωπαϊκό ρεζιλίκι.Τι τις έκαναν τις στολές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 6η κατά σειρά συντριπτική ήττα για τον Αλέξη και ο ίδιος μας λέει ότι φταίει η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και όλοι οι άλλοι εκτός απο τον ίδιο, για αυτό και δεν παραιτείται αλλά θα θέσει τον εαυτό του στην κρίση των μελών του κόμματος (το οποίο ελέγχει) οργανωτικά αλλά και τους βουλευτές, διότι αυτός τους επιλέγει στη λίστα. Ενώ όταν τον έχουν απορρίψει οι ψηφοφόροι του που από 36,34% το 2015 τώρα του έδωσαν 17,8% δεν το ερμηνεύει ως απόρριψη. Είναι φανερό ότι αυτή η συμπεριφορά αντικατοπτρίζει τη Σταλινική νοοτροπία του.
    Η εποχή του Στάλιν όμως έχει παρέλθει μαζί με τους υποστηρικτές της. Οι εμμονές όμως έχουν το κόστος τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κάναμε το 2015 το λάθος και πήρε έδρες κι εξουσία και τι καταλάβαμε σάπιζαν τα ροδάκινα και τα κεράσια μας στους συνεταιρισμούς κι δεν είχαν οι έμποροι να μας πληρώσουν και εμείς να πληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας. Με βεσυροπουλο μπαρτζωκα και Τσαβδαρίδη θα σωθεί ο αγροτικός κόσμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σύντροφοι δεν ξέρω αν το καταλάβατε,
    αλλά (τον ήπιατε) για έκτη φορά και τον καμαρώνετε ακόμα ως σωτήρα σας.
    Με της υγείας σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ