Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Επιστρέφει στο Ευρωκοινοβούλιο η Εύα Καϊλή

Επιστρέφει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο η Εύα Καϊλή, καθώς αποφασίστηκε ότι θα μπορεί πλέον να συμμετέχει στις εργασίες του στο Στρασβούργο.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, το αίτημα της Εύας Καϊλή να συμμετέχει στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο μετέφερε στις βελγικές αρχές ο συνήγορός της Μιχάλης Δημητρακόπουλος. Παρών ήταν και ο συνεργάτης του, Σβεν Μαρί.

Ο Μ. Δημητρακόπουλος ζήτησε να πηγαίνει η Ελληνίδα ευρωβουλευτής στο Στρασβούργο για τις εργασίες του ΕΚ και το αίτημα έγινε δεκτό.

Επίσης, το Συμβούλιο δέχθηκε ότι η Εύα Καϊλή μπορεί να δίνει συνεντεύξεις στον Τύπο, αλλά να μην έχει επαφή με τους εμπλεκόμενους μέσω των δηλώσεων στον Τύπο.

Αυτό που μένει να δούμε είναι εάν η Εύα Καϊλή θα είναι την ερχόμενη εβδομάδα στο Στρασβούργο.

Πηγή

3 σχόλια:

  1. Και να βάζει η αχαιρευτη και καμμια σκούπα. 750000€ είχε από κάτω το κρεββάτι του μωρού και δεν το ήξερε. Ότι συμβαίνει δηλ. σε όλες τις ανεπροκοπες. Δουλέψτε μας κι άλλο. Αντέχουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όμορφη,
    αν μπορεσες και τα αρπαξες απο τα μεμετια μπραβο σου αλλα κοιτα τωρα πως θα ξεμπερδεψεις και τι θα κανεις μετα στη ζωη σου γιατι ως πολιτικος τελειωσες. Όχι οτι πολλοι αλλοι "συναδελφοι" σου ειναι πολυ καλυτεροι απο ΄σενα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν έβλεπα 750.000 ευρώ θα έτρωγα το μεγαλύτερο μέρος τους σε αυτόνομο φωτοβολταϊκό σύστημα για το σπίτι μου. Δεν θα αγόραζα πανάκριβα αυτοκίνητα και κοσμήματα όπως κάνουν οι άλλοι. Μπορεί να αγόραζα ένα διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη σε πολυκατοικία. Πχ κοντά στο αεροδρόμιο που είναι ολοκαίνουργιες οι πολυκατοικίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ