Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σε Αλεξάνδρεια και Νάουσα Χρυσοχοΐδης και Γεωργαντάς - Έστειλαν μήνυμα νίκης και αυτοδυναμίας

Οι πρώην υπουργοί Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και Γιώργος Γεωργαντάς επισκέφθηκαν το πρωί της Τρίτης 20 Ιουνίου την Ημαθία. Πρώτη στάση για τα κορυφαία στελέχη της ΝΔ ήταν η Αλεξάνδρεια και στην συνέχεια η Νάουσα. 

Μαζί τους ήταν και οι υποψήφιοι Βουλευτές Ημαθίας Απόστολος Βεσυρόπουλος, Τάσος Μπαρτζώκας, Λάζαρος Τσαβδαρίδης, Στέλλα Αραμπατζή, Λίνα Τουπεκτσή και ο Γιώργος Γουλτίδης, καθώς και ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Ημαθίας Σταύρος Γιανναβαρτζής.

Τα γαλάζια στελέχη συνάντησαν φίλους και μέλη της ΝΔ, συνομίλησαν με απλό κόσμο και ήρθαν σε επαφή με παραγωγικούς φορείς και αγρότες. Είναι η πρώτη φορά που ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης εμφανίζεται στην γενέτειρά του σε κομματική περιοδεία της ΝΔ, μετά την πολυετή παρουσία του στο ΠΑΣΟΚ. 

Ο ίδιος έδειχνε ιδιαίτερα χαρούμενος που βρέθηκε πάλι σε γνώριμα μέρη και συνάντησε φίλους που είχε να τους δεί πολλά χρόνια. Δεν μπορούσε να κρύψει την συγκίνησή του μιας και από την περιοχή μας ξεκίνησε την μεγάλη πολιτική του διαδρομή. Να υπενθυμίσουμε πως το απόγευμα στις 8:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί μεγάλη πολιτική εκδήλωση στον πολυχώρο της Ελιάς στο κέντρο της Βέροιας.

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη της ΝΔ σε Αλεξάνδρεια και Νάουσα:



























8 σχόλια:

  1. Στην προτελευταία φωτό δείχνει τους τρεις πρώην υπουργούς με την στολή εργασιας- παρέλασης Ε Π Ι Κ Ο Ι Ν Ω Ν Ι Α for ever και τα πρόβατα. pass- τες τώρα και αρχές του 2027.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν εχασαν κανα δυο δικες .διατροφη.διαζυγιο/η καμια παραβαση κατα της ελευθεριας του ατομου και τα δικαιοματα του ...αλλα ξερουν να κυβερνουν την ελλαδα και το nato
    οι καλυτερη dikigori

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Xi xathi to topi
    Pulane ke th mana tus. Are mixalaki. Krima

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΗΚΩ ΑΝΔΡΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Που είναι το πασοκοκιναλ να βγάλει μια ανακοίνωση για την επίσκεψη του προδότη ;;Αλλά αυτοι το ΣΥΡΙΖΑ βρίζουν και τους υποψηφίους που ήρθαν από το ΠΑΣΟΚ ....Η δικαίωση τρώγεται πάντα κρύα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όλοι θυμόμαστε πριν λίγα χρόνια τι έλεγε για αυτούς ο πρώιμος δεξιός και τι έλεγαν για αυτόν οι όψιμοι δεξιοί.
    Και τώρα όλοι αγκαλιασμένοι.
    Βρε πως αλλάζουν τα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και οι κακομοίρηδες από κάτω χειροκροτάνε

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ