Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Μοιράζει πόνο» στους haters ο Καρατσιώλης: «Μας ζηλεύετε εμένα και την Λατινοπούλου»

«Είμαστε ένα νέο κόμμα μόλις 20 ημερών και πήραμε την 10η θέση - Όσοι ψηφίσατε «Σπαρτιάτες» κάνατε μια τρύπα στο νερό»

Ο Θάνος Καρατσιώλης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, δημοσίευσε ένα video στο οποίο κάνει έναν απολογισμό των εκλογών της 25ης Ιουνίου και αναφέρεται στο κόμμα «Φωνή Λογικής» που συμμετείχε ως υποψήφιος Βουλευτής.

Ο Βεροιώτης δικηγόρος βάλλει κατά εκείνων που τον ειρωνεύονται στο διαδίκτυο πως το κόμμα της Αφροδίτης Λατινοπούλου δεν τα πήγε καλά, διότι πήρε μόλις 0.5%. 

Μεταξύ άλλων τονίζει πως η «Φωνή Λογικής» είναι ένα ολοκαίνουργιο κόμμα μόλις λίγων ημερών χωρίς καμία απολύτως χρηματοδότηση. Ανέφερε χαρακτηριστικά πως απέναντι τους είχαν έναν συνασπισμό δεξιών κομμάτων που συμμετείχε ο Εμφιετζόγλου, οι οποίοι πήραν σχεδόν το ίδιο ποσοστό με την Λατινοπούλου.

Τέλος αναφέρθηκε στους πολίτες που ψήφισαν «Σπαρτιάτες», λέγοντας πως ουσιαστικά έκαναν μια τρύπα στο νερό, αφού ο Κασιδιάρης δεν θα μπει στη Βουλή και ότι για πολλά χρόνια θα έχει στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων.

Δείτε το video με τον Καρατσιώλη να «μοιράζει πόνο» στους haters του:

7 σχόλια:

  1. Δεν μιλάς σωστά και κακώς αναρτάς τα λεγόμενα του Βεροιώτη ......αυτά που λέει να τα πει όχι σε μας τους αναγνώστες ! Φίλε όταν κάνεις απολογισμό μιλάς σοβαρά όχι με λέξεις κόπλεξ κλπ. , λυπάμαι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι τρομερό αυτό το παιδί, ενώ τον βλέπεις έξω να φοβάται τον ίσκιο του και να μη μπορεί να αρθρώσει μια σωστή πρόταση, με το που πατά το rec μεταμορφώνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Λατινοπουλου εχει αστρο.
    Το μέλλον της ανήκει.
    Για το παρόν δεν ενδιαφέρεται γιατί σε λίγο θα είναι παρελθόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Thano alani mi masas. Pula trela sto lao su. Ise mangas k alani. Exi apopsi k ise diavaenos. Apla o kosmakis de antexi th alithia k protima na to pigenun me tis bandes. O agonas sinexizete.ono alithies na les na klene ta antropakia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτά που λέει σε εσάς , εγώ δεν γουστάρω να τα ακούω , έτσι δεν είναι οι πολιτικοί , στην πορεία θα χάσει , εάν είναι από Νάουσα ...κατάλαβα ίδιος με ένα συνταξιούχο που γνώρισα , αντίθετος και αντιδραστικός ...δυστυχώς εσείς είστε ανθρωπάκια , ήπιατε ένα κοκτέιλ ποτό και γινήκατε μάγκες !

      Διαγραφή
  5. Λογικά ναι ρε σε ζηλεύομαι λογικά και τα λεφτά σου και την ομόρρυθμε σου ζηλεύομαι ρε λογικά εμείς έχουμε κόμπλεξ ρε λογικά εμείς είμαστε ζηλιάρηδες
    Λογικά αν συνεχίσεις έτσι δεν θα σ φορέσουν λευκό πουκάμισο ανάποδα στην κυκογιαννη η Σταυρουπολη λογικά όχι καλά είσαι ρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 400 εκατομμύρια θέλει ένας βουλευτής γ τ προεκλογικό του αγώνα
    Λογικά καλά τα πήγατε αδερφέ 0.5%

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ