Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μίλησε στην καρδιά του Δημοκρατικού κόσμου ο Τσιχλακίδης: Το ΠΑΣΟΚ, ο Ανδρέας και η νέα εποχή

Ο Σάββας Τσιχλακίδης, μόλις δύο ημέρες πριν τις εθνικές εκλογές, με ποσταρίσματα στο facebook στέλνει μήνυμα ενότητας και αισιοδοξίας για την νικηφόρα πορεία του ΠΑΣΟΚ. Παράλληλα, εκφράζει την πεποίθηση πως το Κίνημα μπαίνει ακόμα πιο δυναμικά στη νέα εποχή. Διαβάστε αναλυτικά τις τοποθετήσεις του Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας:


«Η φωτογραφία αυτή είναι αφιερωμένη σε όλους αυτούς που πριν από περίπου 10 χρόνια πίστεψαν πως το τέλος του ΠΑΣΟΚ είχε έρθει και πως η κεντροαριστερά αναγεννάται από ένα υποπροϊόν της κρίσης και της αμφισβήτησης της σχέσης πολίτη πολιτικού, αυτός ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ κύριοι που δεν άντεξε ούτε μια δεκαετία διότι οι βάσεις της δημοκρατίας και της ισορροπίας των θεσμών του ελληνικού λαού είναι οι ρίζες και η δύναμη του ΠΑΣΟΚ. 

Και ξέρετε γιατί άντεξε το ΠΑΣΟΚ όλα αυτά τα χρόνια; 
Γιατί έχει όλους εμάς που το πιστεύουμε πραγματικά, πιστεύουμε πραγματικά στη σοσιαλδημοκρατία, στην ιστορία του, σε αυτά που έχει δώσει στον ελληνικό λαό και σε αυτά που είναι και πάλι διατεθημένο να ξανά δώσει! 

Η νέα εποχή έχει έρθει , το ΠΑΣΟΚ κύριοι, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ».


Ίσως δεν χρειάζονται λόγια για να μνημονεύσεις μια προσωπικότητα σαν τον Ανδρέα Παπανδρέου. Διότι απλούστατα μιλάμε για μια προσωπικότητα της οποίας το κύρος και η βαρύτητα αναγνωρίζετε έως σήμερα σε παγκόσμιο επίπεδο. 

Ο Ανδρέας Παπανδρέου όμως για την Ελλάδα  θα είναι πάντα το γιγάντιο αυτό φαινόμενο ανθρώπου που άλλαξε την ροή της σύγχρονης ιστορίας, μπήκε στο σπίτι του κάθε έλληνα πολίτη και του έδωσε την ευκαιρία να βελτιώσει ριζικά την ζωή του. 

Μας έκανε όμως ένα δώρο ο Ανδρέας Παπανδρέου, μας άφησε την πολιτική του παρακαταθήκη και το λαογέννητο  ΠΑΣΟΚ σαν όπλα απέναντι στον συντηρητισμό και την δεξιά. Γι’ αυτό λοιπόν ο ελληνικός λαός πάντα θα σε ευχαριστεί αθάνατε Ανδρέα Παπανδρέου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ