Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Είπε αντίο ο Χρήστος Βοργιατζίδης - Φεύγει για το εξωτερικό

«Μου παρουσιάστηκε μια μεγάλη ευκαιρία και δεν μπορούσαν να αρνηθώ - Ευχαριστώ την οικογένεια Μπίκα, την σημερινή διοίκηση και όλο τον κόσμο»

Ιδιαίτερη σημασία είχε ο σημερινός (4/6) αγώνας της Βέροιας με την Αναγέννηση Καρδίτσας για τον Χρήστο Βοργιατζίδη. Μετά το παιχνίδι, ο γυμναστής της Βέροιας παραχώρησε δηλώσεις, στις οποίες ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την πόλη της Βέροιας μετά από τρία χρόνια επιτυχημένης παρουσίας.

Ο λόγος είναι μια επαγγελματική πρόταση από ομάδα του εξωτερικού, την οποία δεν μπορούσε να αρνηθεί και μάλιστα αποδέχθηκε με την ευλογία σύσσωμης της ποδοσφαιρικής οικογένειας της Βέροιας.

Μάλιστα, δεν έκλεισε την πόρτα στη “Βασίλισσα”, δηλώνοντας βέβαιος ότι κάποια στιγμή θα επιστρέψει. Καλή επιτυχία Χρήστο και η ανοδική πορεία στην καριέρα του να είναι μονόδρομος!

Δείτε τι δήλωσε μετά το ματς στην κάμερα του sportsfan.gr:

11 σχόλια:

  1. παιδια τι ειναι η ομαδα και οποτε του καπνισει του καθενος σηκωνεται και φευγει? αν δηλαδη δουλευαν σε αλλη δουλειά ετσι θα εφευγαν? καλη του τυχη του ανθρωπου αλλα ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκαιο , δεν γνωρίζω εάν υπάρχουν συμβάσεις (συμβόλαια κλπ.) , εάν ναι ......θα παρακαλούσα να εφαρμοσθούν θετικά υπέρ της ομάδας και να μας ενημερώσουν .....Θεόδωρος !

      Διαγραφή
  2. καθηστε ρε παιδια … ο καρυδας γυμναστης δεν ειναι;; ή καβαλησε το καλαμι και ειναι μονο προπονητης;;; να περασει παρακαλω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάλλον δεν υπάρχει ομάδα ''εξωτερικού''. Αν υπήρχε, λες και είναι καμιά ντροπή, θά λέγανε το όνομα της...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καφενειον "η Ελλας".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ήσουν πολύ τυχερός, όντως, που σου έδωσε η ομάδα αυτήν τη ευκαιρία και ανδρωθηκες επαγγελματικά. Καλή τύχη να έχεις στην καριέρα σου γιατί το αξίζεις και το απέδειξες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όλοι εσεις που μιλάτε υποτιμητικά για το παιδί ήθελα να ξερά τι θα κάνατε αν ερχόταν κάποιος και σας προσέφερε 3 ευρώ παραπάνω στο μισθό σας !! Το παιδί είναι εξαιρετικό κ απόλυτος επαγγελματίας . Έξω από τον χορό όλοι γλώσσα βγάλατε τενεκέδες ο Χριστάκης σας πείραξε που έχει ξηλωθεί ολόκληρη η ομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εδω εγινε προπονητης ο δερμιτζακης με 30ματς στα λογια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ποια ομαδα ξηλωθηκε?ολοι μονοι τους εφυγαν για αλλες πολιτειες. επιλογη τους ηταν μολις ειδαν οτι το καραβι εμπαζε νερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κατεβάστε τον πήχυ , κι ας σοβαρευτούμε όλοι! Η ομάδα κινδυνεύει με υποβιβασμό. Υπάρχει άγχος… κι ασχολούμαστε με λεπτομέρειες…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ