Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η «κυκλοθυμική» Βέροια έχασε με 1-0 από τον Διαγόρα - Όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική

«Στα χαμένα» στο 1ο ημίχρονο οι παίκτες της Βέροιας, «λιοντάρια» με φάσεις και δοκάρι στο 2ο ημίχρονο


Κακό ξεκίνημα για τη ”Βασίλισσα του Βορρά” στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης. Μην μπορώντας να περισώσει το επιθετικό κρεσέντο του Διαγόρα, δέχθηκε γκολ πολύ νωρίς και μέχρι το 20′, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να βάλουν και 2ο, αλλά δεν τα κατάφεραν. Στο τελευταίο τέταρτο του ημιχρόνου, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν και ισορρόπησαν το ματς, κάνοντας 2 καλές προσπάθειες με τους Μπαϊντού και Ελευθεριάδη να κινούν τα ”νήματα”.

Στο 2ο μέρος η ”Βασίλισσα” μπήκε αποφασισμένη να ισοφαρίσει αλλάζοντας την εικόνα της. Ο Μπελεβώνης πέρασε στη θέση του Ζιώγα και μόλις στο 47′ έπειτα από ωραία ατομική ενέργεια σούταρε δυνατά, αλλά η τύχη δεν τον βοήθησε. Το σουτ πήγε στο κάθετο δοκάρι του Αθανασόπουλου! Έπειτα τραυματίστηκε ο Ντουμάνης, βγήκε ο Μπαϊντού και οι φιλοξενούμενοι άλλαξαν πλάνο με την είσοδο των Μπουόλι και Γιαγτζίδη.

Έπειτα προσπάθησε και είχε τον έλεγχο του αγώνα, έκανε φάσεις, απείλησε κυρίως με τον Μπελεβώνη, αλλά για καλή του τύχη ο Διαγόρας κράτησε το 1-0, που ήταν και το τελικό σκορ.

Ας δούμε τις φάσεις του αγώνα:

Α’ Ημίχρονο

Ο Διαγόρας ήταν αυτός που απείλησε πρώτος. Κέρδισε φάουλ σε πλεονεκτική θέση και εκτελέστηκε από τον Τσιαντούλα. Η άμυνα της Βέροιας δεν κατάφερε να απομακρύνει και ο Καραμάνης με σουτ στην κίνηση δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Βενετικίδη κάνοντας το 1-0, μόλις στο 4ο λεπτό.

Επόμενη φάση του αγώνα στο 8′ και πάλι για τον Διαγόρα, με ωραίο γυριστό σουτ του Μανιά, αλλά η μπάλα κατέληξε πάνω από τα δοκάρια του Βενετικίδη. Ο Διαγόρας συνέχισε δυναμικά να απειλεί και πολύ σύντομα στο 10ο λεπτό, ο Βουργουντζής έφυγε γρήγορα στην αντεπίθεση, μπήκε πλαγιομετωπικά στην περιοχή τελειώνοντας τη φάση, ωστόσο ο γκολκίπερ της Βέροιας έδιωξε με τα πόδια.

Στο 14ο λεπτό και πάλι βρέθηκε ο Διαγόρας στο επιθετικό προσκήνιο κερδίζοντας κόρνερ. Εκτέλεσε ο Λούκιτς, αλλά η κεφαλιά του Σταμένκοβιτς έφυγε αρκετά άουτ.

Η Βέροια συνέχισε να ”τα έχει χαμένα”. Στο 17′ ο Κολλαράς ”έφαγε πλάτη” από τον Μανιά, ο οποίος έκανε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, όμως ο Βενετικίδης μπλόκαρε. Και αμέσως μετά στο 19′ ο Διαγόρας κέρδισε φάουλ με τον Τσιαντούλα. Εκτέλεσε ο Λούκιτς, αλλά ο Μανιώτης δεν κατάφερε να κάνει την κεφαλιά.

Στο 31′, σουτ του Λούκιτς, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Mετά από 36 λεπτά ήρθε η πρώτη επίσκεψη της Βέροιας στα καρέ των γηπεδούχων. Το σουτ του Μπαϊντού όμως βρήκε σε αμυνόμενο και κατέληξε κόρνερ. Έπειτα για τα επόμενα λεπτά η ”Βασίλισσα” ήταν πιο επιθετική, κυκλοφόρησε καλύτερα την μπάλα και έδειχνε πιο απειλητική, με τους Μπαϊντού και Ελευθεριάδη να απειλούν.

Φάση για τη Βέροια στο 44′ με σουτ του Ελευθεριάδη, αλλά μπλόκαρε ο Αθανασόπουλος.

Β’ Ημίχρονο

Η Βέροια μπήκε δυναμικά και αποφασιστικά στο δεύτερο μέρος. Ο Μπελεβώνης που πέρασε στη θέση του Ζιώγα, έκανε ωραία προσπάθεια στο 47ο λεπτό αλλά το δυνατό σουτ, τράνταξε το δοκάρι του Αθανασόπουλου!

Στο 52΄τραυματισμός για τον Ντουμάνη, ο οποίος ανάγκασε τον Καρύδα να περάσει στο γήπεδο τον Γιαγτζίδη, αλλά και να αλλάξει τακτικό πλάνο αντικαθιστώντας τον Μπαϊντού με τον Μπουόλι.

Η Βέροια συνέχισε να είναι καλύτερη και πιο επιθετική από τους γηπεδούχους, προσπαθώντας να γυρίσει το ματς.

Σέντρα-σουτ στο 60′ πάλι με τον Μπελεβώνη, αλλά η μπάλα κατέληξε πάνω από τα δοκάρια του Διαγόρα.

Η Βέροια συνέχισε να απειλεί και να κλείνει στα καρέ του τον Διαγόρα. Έγινε σέντρα από τον Μπουκουβάλα, ο Μπουόλι δεν μπόρεσε να τσιμπήσει τη μπάλα και βρέθηκε μέσα στην μικρή περιοχή ο νεαρός Γιαγτζίδης, αλλά το σουτ του βρήκε σε σώματα!

Στο 75′ ο Ιωάννου έκανε προβολή και παραλίγο να σκοράρει, αλλά καταλογίστηκε σε θέση οφσάιντ.

Και πάλι απειλητική η Βέροια στο 86′ με μακρινό σουτ του Μπελεβώνη, αλλά η μπάλα δεν του έκανε και πάλι το χατίρι, περνώντας ελάχιστα άουτ.

Έπειτα ο χρόνος κύλησε μέχρι τη λήξη, με την ομάδα από τη Ρόδο να ”ροκανίζει” το χρόνο υπέρ της…

Οι επιλογές των δύο προπονητών:

Διαγόρας Ρόδου (ΔΙΓΚΟΖΗΣ): ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΑΤΣΗΣ, ΓΙΑΝΝΑΡΑΚΗΣ, ΜΑΝΙΩΤΗΣ, ΒΟΥΡΓΟΥΝΤΖΗΣ (58′ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗΣ), ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ, ΤΣΙΑΝΤΟΥΛΑΣ (82′ ΓΚΡΟΖΝΤΑΝΙΤΣ), ΛΟΥΚΙΤΣ (τραυμ. 70′ ΜΠΟΥΜΠΑΣ), ΣΤΑΜΕΝΚΟΒΙΤΣ (82′ ΠΕΤΡΑΚΗΣ), ΜΑΝΙΑΣ, ΑΡΙΑΣ.

Βέροια (ΚΑΡΥΔΑΣ): ΒΕΝΕΤΙΚΙΔΗΣ, ΝΤΟΥΜΑΝΗΣ (52′ ΓΙΑΓΤΖΙΔΗΣ), ΖΙΩΓΑΣ (46′ ΜΠΕΛΕΒΩΝΗΣ), ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ, ΚΟΛΛΑΡΑΣ, ΜΠΑΪΝΤΟΥ (52′ ΜΠΟΥΟΛΙ), ΜΑΣΟΥΡΑΣ, ΙΣΑΑΚΙΔΗΣ, ΜΟΥΧΑΛΗΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ (83′ ΚΑΣΕΜΙ), ΙΩΑΝΝΟΥ (75′ ΚΑΤΣΟΥΚΗΣ)

15 σχόλια:

  1. εσεις που ολοκληρη σεζον καλυπτεται τα μεταγραφικα αισχη του γυρολογου τεχνικου διευθυντη εις βαρος της ομαδας που σας εμπιστευτηκαμε αλλά και το ματς του πρωτου γυρου με τους Σερραιους να ξερετε πως εμεινε μια βδομαδα. Ηρεμα το λεω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχομαι η ομαδα που αγαπαμε να βρει τον δρομο της. Ο κυκλος της διοικησης Μπικα Αποστολιδη εκλεισε οριστικα μ ετον χειροτερο τροπο. Μακαρι να παραδωσουν την ομαδα σε χερια τιμια και να βαδισουμε τον δρομο που εμεις ξερουμε τοσα χρονια ποσοι πληγωσαν αυτην την ομαδα και μαλιστα ντοπιοι. Το ελεγε ο Αρβανιτιδης θα φυγω και θα με ψαχνετε και καποιοι γελουσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σώθηκαν ομάδες όπως διαγορας,αλμωπος, κ εμείς καταφέραμε να φτάσουμε τελευταία αγωνιστική να περιμενουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σαν την τριχα απ το ζυμαρι της πεταξαν την βεροια οι ιδιοκτητες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ήθελα να ξέρω ποιος έδωσε γραμμή και τι ψηφίσαμε στις εκλογές και μας φςτ φςτ από όλες τις μεριές .. λευκό ρίξαμε;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ηρθε η ωρα οι ¨μεγαλομετοχοι¨ που αγαπανε την ομαδα και την πολη (χαχα) να λογοδοτησουν στον κοσμο για ποιο λογο εχουν την ομαδα ομηρη και δεν την εδωσαν το καλοκαιρι εκει που επρεπε ( ονοματα ακομα δεν λεμε ειναι νωρις )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το ματς με τον Πανσεραικο θα γραφτει ως μαυρη σελιδα δτην ιστορια της Βεροιας και οι πρωταγωνιστες θα λαβουν απο την κοινωνια αυτο που τους αξιζει αν και νομιζω ηδη το εχουν λαβει. Οσο για την υπολυπη ξευτιλα καλυτερα στα τοπικα καθαροι παρα κουδουνια της σουπερλιγκας Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι έγινε με τον Πανσερραϊκό;;;για να ξέρουμε και εμείς οι απλοί θνητοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι γιατί ο Δερμιτζάκης είχε ανάμικτα συναισθήματα και είχε πει πως μέχρι τέλους νίκες κι όμως τελευταία έχασε με τριαρα, ενώ με Βέροια έριξε δύο ωραία συναισθήματα είχε για Βέροια καί έσωσε άλλους.

      Διαγραφή
    2. Περυσι τον κανανε Μουρινιο εδω. Με ξενα κολυβα επαιρνε ματς και φοβοτανε μεχρι κι αλλαγες να κανει. Μας τον φορτωσε ο παοκ οπως τον φορτωσε και στις σερρες φετος για να πεισει οτι η ομαδα πεταει. Μονο που οι Σερραιοι ειναι ξυπνιοι και τον ξεφορτωνονται τωρα τον μυρωδια. Εμεις του στρωσαμε χαλι κοκκινο και γι ανταλαγμα ειδαμε τι μας εδωσε φετος.Οσο για το ματς του πρωτου γρουβεδω ντραπηκε και η ντροπη. Για πολλους οχι μονο για τον Δερμιτζακη.

      Διαγραφή
  9. στο τοπικο να παει να παιξει ξεφτιλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτά που έγιναν φέτος δεν γίνονται ούτε στα τοπικά.
    ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ