Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Παραιτήθηκε από Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ο Τσίπρας

Δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος - Ανοίγει η κούρσα της διαδοχής
Παραιτήθηκε από αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας και δεν θα είναι υποψήφιος στις διαδικασίες επιλογής του νέου αρχηγού του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όπως ανακοίνωσε το πρωί της Πέμπτης 29 Ιουνίου σε δηλώσεις του από το Ζάπειο. Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρώην πρωθυπουργός επέλεξε να είναι μόνος του στο πάνελ, χωρίς να συνοδεύεται από κάποιο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.






Οι δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα 

Είναι ορισμένες στιγμές που καλείσαι να πάρεις κρίσιμες αποφάσεις, απέναντι σε όσους σε στήριξαν, απέναντι στον εαυτό σου.

Εχω την εμπειρία να μην παίρνω εν θερμώ αποφάσεις ακι αυτό έκανα για 3 24ωρα, ξεπερνούν τον δικό μου ορίζοντα. Το βράδυ των εκλογών είπα ο τι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κλείσει έναν μεγάλο κύκλο και να ανοίξουμε ένα επόμενο κύκλο, δύσκολο, πιο ελπιδοφόρο. Μίλησα για την ανάγκη δύσκολων αποφάσεων, να συναντηθούμε και πάλι με τις αξίες μας. Να ανανεώσουμε τολμηρά το στελεχικό μας δυναμικό από πάνω έως κάτω.

Να μπουν τέλος σε νοοτροπίες που μας κόστισαν ακριβά. Την ανάγκη να εφεύρουμε ένα νέο ΣΥΡΙΖΑ που θα διαβάσει τις νέες προκλήσεις της εποχής. Αυτές οι δύσκολες και γενναίες αποφάσεις αφορούν προφανώς και εμένα που υπήρξαν ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ στον ιστορικό κύκλο που κλείνει. Σε ηλικία 34 ετών παρέλαβα ένα μικρό κόμμα τις Αριστεράς. Το ταξίδι ήταν δύσκολο επικίνδυνο.

Το πρώτο αριστερό κόμμα που κυβέρνηση στην Ευρώπη σε απίστευτα δύσκολες συνθήκες με την κοινωνία καταρρακωμένη και την οικονομία χρεοκοπημένη. Είχα την τιμή να είμαι ο πρώτος αριστερός πρωθυπουργός της χώρας. Δηλώνω περήφανος για όσα πετύχαμε, για την έξοδο από τα Μνημόνια, για την εικόνα της Ελλάδας που αλλάξαμε και την ιστορική συμφωνία των Πρεσπών. Αυτό το έργο είναι δικό σας και δικό μας.

Αυτό το ταξίδι είχε δύσκολες αποφάσεις, φθορά. Ηρθε η ώρα να ανοίξουμε ένα νέο κύκλο στο ΣΥΡΙΖΑ. Το αρνητικό εκλογικό αποτέλεσμα να είναι η αρχή του κύκλου. Το εκλογικό σώμα έδωσε στον ΣΥΡΙΖΑ την εντολή να ανταποκριθεί στην αξιωματική αντιπολίτευση και να αλλάξει δραματικά. Οφείλουμε όλοι να ανταποκριθούμε σε αυτή την εντολή.

Μία διαδικασία βαθιάς ανανέωσης και επανίδρυσης που θα αγκαλιάζει τους φίλους και όσους θέλουμε να εκπροσωπούμε. Αυτό αφορά την ποιότητα της Δημοκρατίας μας.Θα ήταν υποκριτικό να το προτείνω με το λόγο μου αν δεν το υπηρετώ και στην πράξη.

Κατανοώ την ανάγκη για ένα νέο κύμα του ΣΥΡΙΖΑ και αποφάσισα να παραμερίσω για να περάσει. Εχω εμπιστοσύνη στο ανθρώπινο δυναμικό του κόμματος. Αποφάσισα να προτείνω την άμεση προσφυγή για νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν θα είμαι υποψήφιος.

Είμαι συγκινημένος, υπάρχει ένα στοιχείο οδύνης, αλλά και ένα στοιχείο προσωπικής πρόκλησης. Να αποδείξω ότι με τη στάση μου, στη ζωή και στην πολιτική μπορείς να είσαι μάχιμος και χωρίς αξιώματα. Να αποδείξω πως η μάχη για τις ιδέες και την προσφορά δεν ορίζεται από την καρέκλα που κατέχει κανείς.

Το ταξίδι συνεχίζεται και η πιο όμορφη θάλασσα είναι αυτή που δεν έχουμε ακόμα ταξιδέψει. Τα επόμενα χρόνια δεν θα είναι εύκολα για κανέναν μας, ό,τι και αν ψήφισε. Ζούμε σε μία εποχή εντάσεων και διεθνών προκλήσεων. Η ενότητα το εμείς πάνω από το εγώ για να ξεπεράσουμε τις προκλήσεις. Ενας νέος ΣΥΡΙΖΑ που θα εκφράζει αυτή τη μεγάλη παράταξη. Την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο θα υπηρετώ πάντα.

52 σχόλια:

  1. Αμετανόητος μέχρι τελικής πτώσεως.. Ποια συμφωνία των Πρεσπων ; Αυτα που σου είπαν οι Γερμανοί υπογραψες σλαβε.. Να περάσει ο επόμενος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο επόμενος είναι εδώ και ο Κούλης δεν είναι αμνός.

      Διαγραφή
  2. Την Κυριακή στις εκλογές το ΣΥΡΙΖΑ τον έφτυσε ο κόσμος και σήμερα ο Αρχηγός του.
    Και ανακοίνωσε την παραίτηση στα ΜΜΕ πρώτα και όχι στο κόμμα του
    Αυτός ήταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάποιους σαν εσένα σιχαθηκε και τα βροντιξε, η βρωμα και η λασπη από ανόητους δεν είναι πάντα ανεκτό.

      Διαγραφή
  3. Τώρα που να βρει δουλειά ο καημένος ! Θα πάρει ταμείο ανεργίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι μηχανικός κάτι θα βρει,εδώ τόσα γλυφτρονια πρασινομπλε έχουν βολευτει.

      Διαγραφή
    2. Μηχανικός με σπουδές στη βόρεια Μακεδονία είναι. Για αυτό δεν ξέρει ούτε πόσες είναι οι 360 μοίρες. Αλλά κάτι δίποδα τον έβγαλαν πρωθυπουργό. Να τον πάρουν να τους χτίσει και σπίτια να τους πλακώσουν...

      Διαγραφή
    3. Τα ίδια δίποδα που βγάλανε και τον Κούλη ,μη ξεχας ότι ο Αλέξης ήταν κόμμα του 3% και το έκανε κυβέρνηση επειδή τα δίποδα αυτά σιχαθηκαν όλους μέχρι τότε αλλά έκανε τεράστια λάθη στην διακυβέρνηση του,δεν έκλεψε ως όφειλε σαν πολιτικός,δεν εξαγόρασε ή δεν δημιούργησε ΜΜΕ δικά του,άφησε τα λεφτά που μάζεψε από την βαριά φορολογία που επέβαλε η τρόικα 37δις,τελείωσε το θέμα των Σκοπίων που οι άλλοι ανέβαλαν συνεχώς φορτώνοντας βάρη στον ελληνικό λαό τέλος τα έβαλε με το κεφαλαιο-τραπεζιτες χωρίς να δώσει ούτε μια passτα στον λαουτζικο έχεις δίκαιο δεν έκανε για πολιτικός σε λαό που έχει μάθει να του ρουφούν το αίμα 80 χρόνια τώρα.

      Διαγραφή
  4. ο απαράδεκτος τους μιλούσε για συνέδριο και σήμερα τους παράτησε και ψάχνουν για αρχηγό.
    Γνήσιος Αριστερός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι πρέπει να κάνει ένας αριστερός,παραιτητε δεν κάθεται στην καρέκλα πάση θυσία.

      Διαγραφή
  5. Βλέπετε τι είναι ο εγωισμός? Επειδή δεν άντεξε την ήττα έβαλε την ουρά κάτω από τα σκέλια!!! Στο καλο και να είσαι σίγουρος θα μας συνοδεύει ένας εφιάλτης που σε γνωρίσαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α) μετά τις ήττες δεν αφήνει την καρέκλα.Β) δεν άντεξε την ήττα και έφυγε. Διάλεξε ένα από τα δύο, όσο για τον εφιάλτη θα σε συνοδεύει μια ζωή και δεν θα έχει το πρόσωπο του Τσίπρα.

      Διαγραφή
  6. Sto Kalo kai min mas grafeis!!! 1 FORA PRODOTIS gia panta PRODOTIS!!! ESTIN OYN ELLAS H MAKEDONIA!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάθε ελληνικά πρώτα και μετά μιλά για Μακεδονία γιατί αυτή είναι Ελληνική.

      Διαγραφή
  7. Γέμισε την χώρα με τοξικότητα, χολή και δηλητήριο. Δίχασε και πότισε με μίσος την κοινωνία. Ο πιο Διχαστικός, λαϊκιστής, ψεύτης και τυχοδιώκτης πολιτικός που πέρασε ποτέ.

    ΠΡΟΕΔΡΕ ΦΥΓΕ!! ΦΥΓΕ ΜΕ ΦΟΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με αυτά που γράφεις σε πιστέψαμε,κρίνεις εξ ιδίου τα αλλότρια. Το κλάμα θα το ρίξεις και δεν θα έχεις τώρα κάποιον να βρίζεις.

      Διαγραφή
    2. Προφέσορα 29 Ιουνίου 2023 στις 3:18 μ.μ., κάπως έτσι γράφεται η ιστορία. Κατάλαβες οτι ήσουν στον κόσμο σου; Τον κόσμο που σου φύτεψαν αστείοι τύποι. Που και αυτοί ήταν στον κόσμο τους.
      Ενας παλιός γνώριμος είμαι προφέσορα. Και δεν σου γράφω με κακία ή χαρά. Μικρός εισαι σε ηλικία και θα μάθεις πολλά ακόμη
      ΤΣΕ

      Διαγραφή
    3. Φάε την passτουλα σου με λίγη κασιδιαροψυχα και διάβασε την ιστορία σου ότι τα 4,5 χρόνια που κυβέρνησε την Ελλάδα ο Αλέκος φαλιρισε την χώρα, έφερε τους μετανάστες,ονόμασε τα Σκόπια Βόρεια Μακεδονία,πούλησε τα Ίμια,με τα τραίνα του σκοτωνε με την πυροσβεστική του έκαιγε με τις βροχές του έπνιγε και σαν αριστερός λιποψυχος λιποτάκτησε . Χάιλ Τσε.

      Διαγραφή
  8. Στα αζήτητα της ιστορίας πλέον...Άντε γεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο καημενος εβαλε αγγελια το αμαξι του......τι κριμα πως θα ζησει τωρα...χαχαχα αριστερος με δεξια τσεπη ειναι αυτοι ολοι τους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ψεύτης και προδότης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλοφαγοτα Αλεξ, ο Καμενος εχει παρκαρει στον Αλιμο και σε περιμενει να βολταρετε στα Ελληνικα νησιά. Το πιο όμορφο καλοκαίρι θα περάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σήμερα κιόλας ο εισαγγελατος είπε ότι ο Αλέξης με το πόθεν έσχες που είχε όταν μπήκε στην πολιτική ,με το ίδιο βγήκε!!!!! Τώρα βρείτε μου εσείς έναν πολιτικό που να έχει το ίδιο???? Πρόβατα δεν αντέχεται κάποιον που να μην σας κλέβει τον θεωρείται ανίκανο,για αυτό ψηφίζετε αυτούς που σας αξίζουν.

      Διαγραφή
    2. Ο μόνος που δεν άφησε χρέος. Δεν αντέχει η Ελλάδα τους έντιμους.. ανέκαθεν ήθελε οικογενειοκρατία, ρουσφέτια..

      Διαγραφή
  12. Τελικά τα ζομπι της πολιτικής και όχι μόνο Δεξιά κατάφεραν να διώξουν έναν από τους πιο υγιείς πολιτικούς της χώρας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι θα τον άφηναν! Αλλά και ο ελληνικός λαός...!!!

      Διαγραφή
  13. Έμεινε το τσίρκο από κλόουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Θα θυμόμαστε την προδοσία σου για πάντα
    Στα τσακιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν η ΝΔ δώσει και το Αιγαίο να ξανασχολιασεις

      Διαγραφή
  15. Ψέματα ειναι ρε. Ηθοποιοί είναι. Τι δηλαδήυ, παραιτήθηκε ο προοδευτικός και δεν παραιτήθ8ηκε ο Κούλης; Είμαστε με τα καλά μας. Σοβαρολογάμε; Εμείς οι αγωνιστές του λαού που έχουμε και το ηθικό πλεονέκτημα (αυτό το ξεχνάτε;) ειναι δυνατόν να χάσουμε; Απλά όνειρο ειναι και αυριο μεθαύριο που θα ξυπνήσουμε, όλα θα ειναι στη θέση τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Θα ξαναγυρίσει στην δουλειά που έκανε πριν ο Πρεσπαδόρος. Πώς; Δεν είχε δουλειά; Σώώώώπα!!.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολιτικός μηχανικός του Μετσοβίου. Πώς να μείνει στην πολιτική αν δεν εχει τελειώσει κολέγιο αμερικανικό η γερμανικό,πατριωτικό με τα λεφτά του μπαμπά.

      Διαγραφή
  17. Παραιτήθηκε , γιατί του επιβάλλανε τα συντρόφια..... ο λόγος ότι δεν φορούσε γραβάτα.......θα τρελαθούμε..... και του χρόνου , συγνώμη μπερδεύτηκα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ίσως ο πιο τίμιος, καθαρός, άδολος, γνήσιος, ηθικός,λαϊκός, αδέσμευτος, οραματιστής πολιτικός - πρωθυπουργός που πέρασε τα τελευταία 50 χρόνια.
    Αλλά και άτυχος; άστοχος; ανυπόμονος; υπεραισιόδοξος; για τη χρονική στιγμή που επέλεξε να διεκδικήσει και να κερδίσει την πρώτη του θητεία ενώ χώρα και πολίτες έπεφταν στα βράχια εξ αιτίας των 2 γνωστών κομμάτων που τώρα σφυρίζουν αδιάφορα. ΚΡΙΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σου προτείνω να δεις μια ταινία,"ξυπνά Θανάσηηηη" δε ξέρω αν σε λένε Θανάση αλλά ξυπναααα!απλά ξυπνά γιατί η ζωή σου δε είναι παραμύθι οπότε μην την ζεις σαν την ωραία κοιμωμένη που περιμένεις τον πρίγκηπα γιατί ξες ε;;; παραιτήθηκε!τόσο απλά .

      Διαγραφή
    2. ΡΕ ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΡΟΥΦΗΞΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ "ΚΟΡΟΙΔΟ" ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ;;;;;
      ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ "ΘΑΝΑΣΗΣ" ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ "ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΕΎΕΤΑΙ" ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΑΚΟΥΜΕ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ.

      Διαγραφή
    3. Ρε Θανάση άμα δε σαρεσει άλλαξε χώρα, ειλικρινά τώρα δε πρέπει να είσαι μαθηματικός για να καταλάβεις ότι δεν τον γουστάρει πια η Ελλάδα,ότι 2 Κυριακές είχαμε: 2Χ40%=80% και αποχή αλλά 2Χ40%=80%. Άρα Θανάση??? Οι οι 4 στους 10 δε το γουστάρανε,οι άλλοι 4 αδιαφόρησαν πλήρως και οι 2 τον ψήφισαν,άρα Θανάση??τι δε καταλαβαίνεις και συνεχιζεις;τι δε καταλαβαίνεις πες μου και μπιρ μπιρ επιμένεις εκεί να λες ότι κάτι άλλο φταίει;;ε Θανάση;; Έλα πες μου,δε εισουν καλός στα μαθηματικά έτσι;παραδεξουτο. Αν συνεχίσεις με εξυπνάδες,θα σου πω και για τα ανάλογα και τα αντίστροφος ανάλογα μήπως και το καταλάβεις ή μήπως σε μπερδέψω;αχ ρε Θανάση,απλά ξυπνά,μόνο ξυπνά και θα δεις,θα νοιώσεις καλύτερα.

      Διαγραφή
    4. 11:44μμ σίγουρα είσαι καλά;ξύπνησες και νιώθεις καλύτερα; ευχάριστο γιατί έχεις μπερδέψει τις ταινίες με τα μαθηματικά και φοβήθηκα ότι δεν είσαι καλά είσαι;

      Διαγραφή
    5. Ποιος Θανάσης ρε φίλε , αυτό που ήξερα δεν υπάρχει , καλέ μου άνθρωπε ! Θεόδωρος ...

      Διαγραφή
    6. Είναι και βουλευτής για μια τετραετία , τα έχει κανονίσει αυτός εσύ τι κάνεις , Θεόδωρος !

      Διαγραφή
  19. Ο Σύντροφος που ανέλαβε να απαντήσει σε όλους τους σχολιαστές παραπάνω (ειναι το ίδιο τραγικό πρόσωπο) καλά θα κάνει να ηρεμήσει και να αντιληφθεί τι τους έκανε ο αρχηγός τους.
    Την πρώτη εκλογική αναμέτρηση του Μαΐου τους είπε ότι (πρέπει να κανουν αλλαγες για να τη δεύτερη Κυριακή), δεν έκανε τίποτα και η ήττα μεγαλωσε κι άλλο, την Κυριακή 25 Ιουνίου τους είπε "Πρώτος εγώ θα θέσω τον εαυτό μου στην κρίση των μελών του κόμματος", μετά τους είπε ότι θα τους οδηγούσε σε συνέδριο όπου θα έβαζε υποψηφιότητα και σήμερα τα άλλαξε ολα, παραιτήθηκε και τους αφήνει να σκοτωθούν 3 μηνες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές στην Ελλάδα.
    Αυτόν τον ανεύθυνο τύπο τον είχαμε Πρωθυπουργό και μας διέλυσε. Τώρα όμως αδίστακτα διαλύει και το κόμμα του. Τρεις μήνες πριν τη νεα συντριβή και ένα χρόνο πριν την επόμενη στις Ευρωεκλογές. Αυτοί είναι οι αριστεροί.
    Και ο φουκαράς σχολιαστής ακόμα τον υπερασπίζεται.
    Φουκαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεγάλο κατεβατο για να πεις τον πόνο και την χαρά σου,τι σε νοιάζει για τα συντροφια ή πονάει του Κούλη και δεν έχεις που να τα ρίξεις.

      Διαγραφή
    2. Στον (Ανώνυμος30 Ιουνίου 2023 στις 12:39 π.μ.)
      Η αλήθεια είναι ότι με αυτά που σας κάνει ο πρώην αρχηγός σας εσύ πονάς και σου αρέσει για να συνεχίζεις να υπερασπίζεσαι τον (βασανιστή) σου. Απόλαυσέ το λοιπόν και άσε τους άλλους.

      Διαγραφή
    3. Αφού ξαλαφρωσες θα κοιμήθηκες καλά,σε έφαγε η μεγάλη στεναχώρια για τον Αλέκο.

      Διαγραφή
  20. Σκέψου να έβγαινες πρωθυπουργός,μόνο αυτό σκέψου! σταθερότητα στις απόψεις!μέχρι πριν τις εκλογές καμία παραίτηση,μετά τις εκλογές καμία παραίτηση έτσι λέγανε όλα τα συντροφια,και 3 μέρες μετά βρε σύντροφε λες το γεια σας;;και μάλιστα δηλώνεις περήφανος για τις Πρέσπες;ένα είναι σίγουρο Αλέξη!!:σήμερα όντως βαρανε ταμπούρλα και πίστεψε με δε είναι από λύπη. Και τώρα συντροφιά αμολυθητε και βγάλτε δηλητήρια και χολες,αγωνιστές της δραχμής,που μόνο κασκόλ και go back ξέρετε, αριστεροί με δεξιές τσέπες αντί να διώξεις όλες τις λερες στο κομα Αλέξη έφυγες εσύ και άφησες πιο λερωμένα τα άπλυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αριστεροί με δεξιές τσέπες τι θέλει να πει ο ποιητής ότι μόνο οι δεξιοί μπορούν να κλέβουν, Αλέξη με ότι μπήκες στην πολιτική με αυτό βγήκες εεεεε δεν έκανες για πολιτικός.

      Διαγραφή
    2. Ρε κοίτα θράσος που έχει ο Αλέκος, τόσα χρόνια πρωθυπουργός χωρίς να τα μασήσει χοντρά και ήθελε ο καημένος να ξαναγίνει. Τι λέει ρε Κούλη εσύ μπρίκια κολλάς.

      Διαγραφή
  21. Ζητάμε εργάτες στα χωράφια μας έχουμε ροδάκινα, μισθό, ασφάλεια, φαγητό και σπίτι να μείνει,τι άλλο να ζητήσει,ούτε το ταμείο ανεργίας δεν δίνει τόσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιες τον φρέντο σου κοιτωντας την φωτό του Κούλη και ονειρεψου τον Τσίπρα στο χωράφι σου,ενώ σαν αριστερός δεν θα σου ζητά μεροκάματο μόνο μακαρόνια και νερό. Λεβέντη.

      Διαγραφή
  22. Είμαστε καταδικασμένοι αιωνίως να έχουμε αυτούς που έχουμε, αυτούς που όλοι μας γνωρίζουμε τι έκαναν και τι δεν μας έκαναν αλλά εμείς...εκεί, κολλημένοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο τσιπρας ήταν αναμενόμενο να παραιτηθεί το θέμα είναι ότι έπρεπε να το κάνει νωρίτερα γιατί μέχρι και τώρα την τελευταία στιγμή πρόδωσε τους ψηφοφόρους του (όπως και το 2015) τους είπε βγάλτε με αξιωματική αντιπολίτευση των έβγαλαν δεύτερο κόμμα άρα και αξιωματική αντιπολίτευση και μόλις βγήκε παραιτήθηκε άρα προδοσία για τους ψηφοφόρους του. Πέρα από τον προθυπουργο ο λαός ψήφισε και αλλά κόμματα με γνώμωνα και τον πρόεδρο τους και πούλησε αυτό το 17% που ήταν. Και γεννιουνται απορίες γιατί αφού είδε από τις πρώτες εκλογές ότι δεν υπάρχει περίπτωση να βγει δεν συνεργάστηκε με το ΠΑΣΟΚ που έλεγε κυβέρνηση αλλά όχι με προθυπουργο Τσίπρα η μητσοτακη ; Γιατί και εκείνο το αποτέλεσμα συντριπτικό ήταν. Ας ξεκουραστεί τα λεφτά που θα παίρνει σαν βουλευτής θα του φτάνουν λαϊκίζει ακόμα και τώρα με τα λόγια του γιατί ξέρει ότι δεν έχασε κάτι πέρα από τις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ