Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ναι, αυτή ήταν η συναυλία της ζωής τους!

Τραγούδησαν μπροστά σε συγγενείς, κολλητούς, παιδικούς φίλους και συμμαθητές

Η χθεσινή ημέρα θα μείνει για πάντα χαραγμένη στην καρδιά και στο μυαλό των αδελφών Τσαχουρίδη. Οι δύο καλλιτέχνες παρουσίασαν στο κέντρο της Βέροιας μια υπέροχη συναυλία μαζί με τον αγαπημένο Δημήτρη Μπάση.




Πάνω από 3.000 Βεροιώτες κατέκλυσαν την Πλατεία Ωρολογίου και χειροκρότησαν θερμά τους τρεις καλλιτέχνες, που έδωσαν ρεσιτάλ ερμηνείας επί σκηνής.




Τόσο για τον Κωνσταντίνο, όσο και για τον Ματθαίο, η συγκεκριμένη εκδήλωση ήταν κάτι το ξεχωριστό. Κάτι το μοναδικό, που ίσως να μην το έχουν ξαναζήσει σε τόσο μεγάλο βαθμό. 





Τραγούδησαν μπροστά σε δικούς τους ανθρώπους! Σε συμπολίτες τους που μεγάλωσαν μαζί (ως γνωστόν το πατρικό τους βρίσκεται στο Πασακιόσκι), σε συγγενείς, σε παλιούς φίλους και συμμαθητές. Στην ίδια την γειτονιά τους, όπως τότε στα τέλη της δεκαετίας του 1980 που ο μικρός Μακούλης έπαιξε για πρώτη φορά ποντιακή λύρα μπροστά σε κόσμο στο θεατράκι της Αγίας Παρασκευής.





Τι κι αν έχουν ταξιδέψει όλο τον πλανήτη (από Αμερική μέχρι την Αυστραλία), τι κι αν έχουν αποθεωθεί από πρωθυπουργούς μέχρι και βασιλιάδες, το να βρίσκεσαι στο σπίτι σου, στους αγαπημένους σου ανθρώπους είναι αξία ανεκτίμητη! Το έβλεπες άλλωστε στα πρόσωπα των δύο αδελφών που έλαμπαν από ευτυχία! Ποιος ξέρει, τι σκέψεις περνούσαν από το μυαλό τους, την ώρα της συναυλίας;









 Φώτο: Παύλος Τσανακτσίδης - Αλεξία Τυριακίδου

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ