Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έρχεται να «γκρεμίσει» τη Βέροια ο Γιάννης Πλούταρχος - Θα «βουλιάξει» το γήπεδο της Πατρίδας

Από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων, στα social media επικρατεί πανζουρλισμός. Ο Γιάννης Πλούταρχος, μετά από πολλά χρόνια (είχε εμφανιστεί στη Βέροια στις 9 Ιουνίου 2012 στις «Μορφές live summer») έρχεται και πάλι στην Ημαθία και θα πραγματοποιήσει μια ανεπανάληπτη συναυλία στο γήπεδο της Πατρίδας. 

Ήδη, οι κρατήσεις (τηλ. 6975420017 - 6978001950) έχουν χτυπήσει «κόκκινο», με τις προβλέψεις να κάνουν λόγο για χιλιάδες θεατές που θα διασκεδάσουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τον... «Έναν Θεό» Γιάννη Πλούταρχο!

Ο Γιάννης Πλούταρχος θα εμφανιστεί την Πέμπτη 22 Ιουνίου στην Πατρίδα, καλεσμένος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας, ενώ στο πλευρό του επί σκηνής, θα βρίσκονται τα δύο παιδιά του ο Γιώργος και η Κατερίνα.

Μια βραδιά με πολύ κέφι, χορό, καψούρα και τραγούδι που αναμένεται να την παρακολουθήσει πλήθος κόσμου από Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, αλλά και από γειτονικούς νομούς, όπως Πιερία, Πέλλα, Θεσσαλονίκη, Κοζάνη και Κιλκίς.

Όπως έγινε μάλιστα γνωστό από την πρώτη στιγμή, από τον Πρόεδρο της Ένωσης Απόστολο Μούρτη, η εκδήλωση θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα (μέρος των εσόδων θα διατεθούν για την ανέγερση του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας των «Παιδιών της Άνοιξης») και για τον λόγο αυτό προσκαλεί όλο τον κόσμο να στηρίξει αυτήν την προσπάθεια.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Γενική είσοδος: 15€
Τιμή φιάλης: 80 € (απλό) & 100€ (σπέσιαλ)
Τιμή ποτού: 10€ (απλό) & 12€ (σπέσιαλ)
Μπουκάλι κρασί: 20€
Μπύρα: 4€
Αναψυκτικά: 3€

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ