Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Διαμαρτύρεται το Σωματείο ΕΚΑΒ Ημαθίας: «Οι μη πιστοποιημένοι διασώστες αποτελούν κίνδυνο για την Υγεία»

Σχετικά με τα σχέδια στελέχωσης των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ και των Κέντρων Υγείας με στρατιώτες και πυροσβέστες, που διακινούνται από τον ίδιο τον πρωθυπουργό ως μεταρρύθμιση και εξυγίανση του ΕΚΑΒ, το Σωματείο ΕΚΑΒ Ημαθίας αναφέρει τα εξής:

«Η άσκηση των καθηκόντων από μη πιστοποιημένους διασώστες στην επείγουσα προνοσοκομειακή φροντίδα, κρύβει κινδύνους για τη δημόσια υγεία. Για αυτό το λόγο εκδόθηκε το Προεδρικό Διάταγμα 62/2007 που περιγράφει τα καθήκοντα των διασωστών πληρωμάτων ασθενοφόρων. Γι αυτό το λόγο νομοθετήθηκε η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ΔΙΑΣΩΣΤΗ-ΠΛΗΡΩΜΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ.

Καλούμε την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας να μη προχωρήσει σε νομοθετικές ρυθμίσεις που ΘΕΤΟΥΝ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ και να έρθει σε επαφή με τα αρμόδια συνδικαλιστικά όργανα για διάλογο».

8 σχόλια:

  1. Μητσοτάκη 41% θέλετε μη γκρινιάζετε τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε παιδιά πριν 60 ώρες είχες εκλογές στις οποίες θριάμβευσε ο Κυριάκος. Ξεκινήσατε να διαμετυρεστε; Στις εκλογές εκφράζουμε τη διαμαρτυρία μας όχι ψηφίζουμε ότι να ναι και μετά διαμαρτρομαστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τους πιστοποιημένους που έρχονται και πετάν τον άρρωστο σαν τσουβάλι στο καρότσι τους γευτήκαμε πάντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πριν μια βδομάδα είχαμε εκλογές, 41% Μητσοτάκης. Ο λαός μίλησε, τέρμα η γκρίνια και ασ πεθαίνει κόσμος απο τις ελλείψεις. Λαός της πλάκας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάντως, έχουν δίκιο οι άνθρωποι ! Εδώ γίνανε παγκοσμίως viral οι "τραυματιοφορείς" της ποδοσφαιρικής ομάδας της Λάρισας !..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το λοιπο επικουρικο ξεχάστηκε τελικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στον κοβιντ όμως τους δέχτηκαν χωρίς πιστοποίηση και του πηδήξετε κανονικά και ακόμα και τώρα σας βγάζουν το φίδι από την τρύπα είδαμε και τους πιστοποιημένους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτοί οι "πιστοποιημένοι" θα δεχθούν ή δέχονται την αξιολόγηση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ