Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εξώδικο της ΠΑΕ Βέροια για μη επικύρωση της βαθμολογίας!

Η Βέροια δρα και ζητά την μη επικύρωση της βαθμολογίας της Super League 2!

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τα δικαστήρια θα συνοδεύουν το φινάλε του πρωταθλήματος στη Super League 2. Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις ολοκληρώνονται την Τρίτη (20/06) και άπαντες αναμένουν τον ορισμό ΔΣ για την επικύρωση των βαθμολογιών, με τη Βέροια να ζητά την μη επικύρωσή της!

Διαβάστε τη συνέχεια στο sportsfan.gr

23 σχόλια:

  1. Νάχαμε να λέγαμε.
    Αυτές είναι μαλ...ς δεν κερδίζουν έτσι κατηγορίες οι ομάδες.
    Να αφήσει τα δικαστήρια και να μας απαλλάξει της παρουσίας του κύριος τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βεροιάρα μου πως κατάντησες, πόσο πιο χαμηλά θα πέσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το μόνο που θα καταφέρουμε είναι να ξεφτιλιστούμε τελείως, γιατί τα παιχνίδια παίζονται στα γήπεδα κι εκεί δυστυχώς είμαστε οι χειρότεροι απ' όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε σωτήρες,πάρτε δρόμο και απλά φύγετε,μας ρεζιλεψατε σε όλη την Ελλάδα,μην συνεχίζεται να το κάνετε,δε κάνατε έφεση με τον Λεβαδειακό ρε αμπαλοι και κάνετε τώρα για μηνιατικα παικτών άλλων ομάδων?!πόσο πιο τραγικοί. Απλά φύγετε,ούτε και στο γήπεδο να ρθειτε,σε κανέναν δε θα λείψετε,απλά φύγετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν νομίζεις οτι μπορείς να προσβέλνεις τον Ζφείρ έτσι, απατούσε. Εσυ θα τα έφτιαχνες καλητερότερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντε μάθε να μιλάς πρώτα

      Διαγραφή
    2. Εμένα με λες να μην απολνάω οτι νάναι. Τον Ζαφείρ το είπες;

      Διαγραφή
  6. Αυτές οι κινήσεις είναι πλήρως ξεφτιλιστικιές και κάνουν κακό στην συμπαθής ομάδα της Βέροιας....Χωριά που στην τελική δεν θα γίνει και κάτι απ' όλο αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποιος φωστηρας ηθελα να ξερα σκεφτηκε αυτα!!!!! Σεβαστειτε ρε την ιστορια αυτης της μεγαλης ομαδας. Δε θελουμε ρε να σωθουμε ετσι! Καλυτερα στα τοπικα! Αν θελατε να σωσετε την ομαδα να φερνατε παιχτες ρε και να μην την κανατε τσιρκο! Να μην αφηνατε τον διευθυντη και την κομπανια του να τη διαλυσουν ρε ρομπες. Στο Βεροια Απολλων Λαρισας να κοβατε κ@#$% και μα μη σφυριζατε κλεφτικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΛΑ ΡΕ ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΠΕΣΕ ..ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΟ ΙΚΑ ΑΠΛΗΡΩΤΟ ΚΑΙ ΒΑΛΑΤΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ ΤΟΝ ΣΤΕΡΓΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ..ΩΡΑΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΝΑΤΕ ..ΟΥΤΕ Ο ΣΑΛΙΑΡΕΛΗΣ ΕΒΑΖΕ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΥΣ ..ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟΙ..ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΣΚΥΔΡΑ ..ΝΤΡΟΠΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μη λες για μπροστινους θα θυμωσει ο πρασινοφρυδης

      Διαγραφή
  9. ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΞΑΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΙΑ ΟΠΩΣ ΠΕΡΥΣΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΙΚΡΟΧΟΡΗΓΟΙ ..ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ;;ΜΟΝΟ ΘΕΩΡΙΑ ΦΑΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ..ΑΡΕ ΠΑΠΑΡΗ ΠΟΣΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΧΕΣ ΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οτι πιο σωστο εχει ακουστει,,, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ

      Διαγραφή
  10. Πραγματικά ήθελε προσπάθεια για να πέσει κατηγορία αυτή η ομάδα έτσι όπως την άφησαν οι ΑΦΟΙ Μπικα .. Για να πετύχουν μόνο τη προβολή τους και για να κάθονται στα πάνελ έταξαν λαγούς με πετραχήλια και τα διέλυσαν όλα ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ομαδα ειναι υπο διαλυση. Τι τα θελουμε τα εξωδικα κ το κυριοτερο με τι λεφτα θα τα πληρωσουμε; κλειστε τις τρυπες που αφησατε στην πολη πρωτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. atyxhma legete afto.sthn katharevousa orthografiko lathos sthn fysyki astoxia proths ylis
    siga siga tha to synithisoyme kai otan metanoisoume oli tha paroume enan gkoltzi kai enan termatofylaka kai enan xaf kai enan mpak kai to poio kalo tha kanoume kenourgio gh[pedo kai tha erthi enas proponitis apo tous kalyterous
    kai h zoh sinexizete

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. μπραβο μπικα που παρατησες την ομαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Katantisan th omada gia topiko
    Athlos o ypowiwasmos. Theli megali texni na kataferis afto ton athlo.ke to kalo ine oti k simera akomi kanis den paretithike. Milame gia xorio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γιατι να ξεφτιλίζεται την ομάδα και την πόλη;;ντροπή σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. περιμενουμε εναγωνιως δηλωσεις του προεδρου των παλαιμαχων ο οποιος ανεβηκε στο βημα μαζι με τους αλλους το καλοκαιρι στην ελια να μας πει τον λογο που στηριξε την ομαδα εξαρχής και τον λογο που της γυρισε την πλάτη αργότερα αν και οι κακες γλώσσες λενε γιατι χάλασε το ρουσφτετι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα τωρα του κραζει ο συγκεκριμενος βλαχος

      Διαγραφή
  17. ρε παιδια διαβασα τις δηλωσεις του αντιπροεδρου πριν. κατι για το ματς με τον απολλωνα λαρισας λεει τι εννοει ο ποιητης? ας με φωτισει καποιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Έχω μία απορία γιατί η Ε.Ε.Α.δεν μηδενίζει τον Ηρακλή από το χρέος του ποδοσφαιριστή στον οποίο χρωστά πάνω απο 200.000ευρω τι περιμένουν όπως και του καπετάνου παλιού παίκτη του Άρη , ενώ για κάποια μικρότερα ποσά υποβιβάζονται άλλες ομάδες????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ