Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ποιος είναι αυτός ο κούκλος δίπλα στον Τσίπρα; Έπαθαν πλάκα οι Βεροιώτισσες

Το next big think του ΣΥΡΙΖΑ και το «πουλέν» του Προέδρου
Ομολογουμένως, αυτή η ερώτηση «βασάνισε» αρκετές γυναίκες της Βέροιας έξω από το εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ. Κι ενώ όλες οι κυρίες περίμεναν καρτερικά τον Αλέξη Τσίπρα, ξαφνικά, μαζί με τον Πρόεδρο κατέβηκε από το αυτοκίνητο και ένας 35χρονος γοητευτικός άνδρας, ο οποίος απέσπασε τα αδιάκριτα βλέμματα και αποτέλεσε αντικείμενο σχολιασμού και όμορφων σχολίων.


Πρόκειται για τον υποψήφιο βουλευτή Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος είναι ένας από τους τρεις απόδημους στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Η πρώτη επαφή του με την πολιτική έγινε στις ΗΠΑ όπου βρέθηκε σε νεαρή ηλικία για σπουδές και με υποτροφία του Ανδρέα Δρακόπουλου σπούδασε στο πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια χρηματοοικονομικά και διεθνείς επιστήμες.


Δούλεψε για επτά μήνες ως εθελοντής στο επιτελείο του Τζο Μπάιντεν, ενώ επί σειρά ετών αρθρογραφούσε στον «Εθνικό Κήρυκα» της Νέας Υόρκης. Σήμερα ζει στο Miami των ΗΠΑ, αλλά αυτή την περίοδο είναι στην Ελλάδα για να υποστηρίξει τον προεκλογικό αγώνα του ΣΥΡΙΖΑ.


Όμορφος, έξυπνος, γοητευτικός με ιδιαίτερο στυλ και sportive εμφάνιση, χαιρέτισε όλο τον κόσμο και βρισκόταν διακρώς στο πλευρό του Τσίπρα. Ο «δαιμόνιος» μάνατζερ με θητεία στη Goldman Sachs και στα ναυτιλιακά στις ΗΠΑ θεωρείται το επόμενο next big think του ΣΥΡΙΖΑ, με τον Αλέξη Τσίπρα να τον εμπιστεύεται πολύ.


18 σχόλια:

  1. Σιγά τον φλώρο. Επιπλέον με αυτό το βιογραφικό κάνει τον αριστερό; ποιος δουλεύει ποιον τελικά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός , με άρεσε το "φλώρος" , τον πήρε για να εντυπωσιάσει , ήταν λέει για επτά μήνες ως εθελοντής στο επιτελείο του Τζο Μπάιντεν .....για να πάρει ψήφους .....και εσύ βεροιώτη τι μας λες ότι εντυπωσιάστηκαν όλες οι κυρίες ....ήταν καμμιά από αυτές σαν την Καϊλή.....σιγά τις κότες σαν την Βαγγελιώ .....εδώ υπάρχει άλλη ιστορία....το αποτέλεσμα του φλώρου ....χαχαχαχα....

      Διαγραφή
    2. To n'a zilevis kapion einai arostia koplexike karagiozi

      Διαγραφή
    3. Τι να ζηλέψω ρε ψώνιο , για χωριάτες μας περνάς , κουλτουριάρη....και να γράφεις με το ελληνικό αλφάβητο σκοπιανέ !

      Διαγραφή
  2. Είν' ο γιανσ της Έλενς που εχ γνεκα τον κωτσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γω είμανε ρε ταγάρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συνέχισε να ανεβάζεις τέτοια άρθρα και θα φας Ban από πολύ κόσμο, θέλουμε σοβαρή δημοσιογράφεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σπουδαγμένος στον άντρο του καπιταλισμού των ΗΠΑ, υποτροφία από τους εφοπλιστές του ιδρύματος Νιάρχος, πρώην τραπεζίτης στην Goldman Sachs και Σήμερα ζει στο Miami (ouaou).

    Τώρα εσένα φουκαρά αγρότη-εργάτη-μεροκαματιάρη που σε φουσκώσανε τα μυαλά περί αριστεράς και ηθικού πλεονεκτήματος κάτσε και διάβαζε άρθρα για ομορφάντρες.

    Την Κυριακή μην ψάχνεστε για το 45-15.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Σαμ Νηλ από τα Λίντλ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν σας σώζει ούτε ο Κλούνεϊ, ούτε η Ναόμι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αριστερος απο κουνια δηλαδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και ο σανος ξανθός είναι...
    Άμα τον ραντισεις κ με λίγο κτηνοτροφικό άλας είναι κ νόστιμος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ενδιαφέρον άρθρο(🤣🤣🤣....θα ήταν σωστό να φαίνεται κ ο συντάκτης που το υπογράφει....Πραγματικα η θεματολογία που επιλέγετε είναι ότι να ναι..... ουσία καμία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ''Αριστεροί'' με τα γκόλντεν μποις των αμερικανικών τραπεζών. Ε ρε σανό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😅😅😅🤣🤣🤣🤣🤣

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το άτομο σπούδασε καρέκλα και ψάχνει να βρει καρέκλα φυσικά Ψηφίστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φαίνεται καθαρά ότι κάνει την πλάκα του μόνο και μόνο να βοηθήσει ξανά τον Τσιπρα να ξαναγίνει πρόεδρος του κόμματος. Είναι κόλπο και μας δουλεύουν μπροστά στα μούτρα μας.Σιγα μην κάτσει να σπαταλάμε τον χρόνο του κάποιος εφοπλιστής που μένει Μαϊάμι να έρθει και να μείνει στην ψωροελλαδα.Μακρια από τον Συριζα.Οποιος ψηφίζει Συριζα είναι Σκοπιανός.Ξυπνατε...και μετά το παίζετε Μακεδόνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ