Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

ΠΑΕ Βέροια: «Ο Καρύδας πρόσφερε αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του»

Τις θερμές ευχαριστίες της προς τον Νίκο Καρύδα έστειλε η ΠΑΕ Βέροια. Ο Βεροιώτης γυμναστής έκανε το μεγάλο βήμα συνεχίζοντας στο αγγλικό πρωτάθλημα και την Κάρντιφ, με τη “Βασίλισσα” να στέλνει τις ευχές της.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ευχαριστεί τον Νίκο Καρύδα, ο οποίος εθελοντικά και αφιλοκερδώς προσέφερε τις υπηρεσίες του, στην φετινή προσπάθεια που γίνεται από όλους. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια και επιτυχίες στην καριέρα του. Σ’ ευχαριστούμε Νίκο»!

9 σχόλια:

  1. Πραγματικά ήθελε πολύ προσπάθεια από όλους για να φτάσει η ομάδα στο σημείο μηδέν πάλι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε φίλε σε όποιον διαβάζει αυτό το άρθρο,από πιτσιρίκι στη Βέροια ειμασταν,όλοι μαζί στα γήπεδα, με ματς με την Προοδευτική και Καστοριά μέχρι Ολυμπιακό και ΑΕΚ,μια ερώτηση μόνο με τρώει το μυαλό,αφιλοκερδώς και εθελοντικά... αλήθεια με όλο το σεβασμό προς οποιονδήποτε πρόεδρο πέρασε και στον τωρινό,το κ. Μπίκα, διαβάζοντας αυτό το άρθρο ας μου απαντήσει κάποιος,δε κοκκινιζουμε από ντροπή; αλήθεια δε έχουμε ίχνος αξιοπρέπειας;μιλάμε για μια μικρή πόλη που έχει μεγάλη ιστορία,αλήθεια όλοι μας,όλοι όμως,νοιωθουμε πως;μια χαρά και όλα καλά; Φυσικά δε νοιάζει κανέναν πρόεδρο αν οι παππούδες και οι μπαμπάδες μας νοιώθουν απαίσια όταν ακόμη οι κερκίδες είχαν τσιμέντο και οι Κυριακές ήταν λατρείες ,αλλά πρόεδρε,αλήθεια;γιατί μας κάνετε να νοιωθουμε ντροπή και ρεζίλι;καλή επιτυχία σήμερα,ποιος ξέρει;ίσως βγει ο ήλιος στη βροχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχχχχ φέτος η κατρακύλα δεν έχει προηγούμενο

      Διαγραφή
  3. An eixe koxones eprepe na perimenei mia evdomada,alla o karydas egine ARIDAS OPOU FYGEI FYGEI NTROPI STOUS AS ETOUS POU NOMIZOUN OTI EINAI MAGAZI TOUS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν πούμε ότι είναι σχεδόν όλοι απλήρωτοι θα σας Ξαφνιάσει; Αυτό είναι το μοτίβο όλη τη χρόνια. Δεν το ξέρετε; Και το λεωφορείο απλήρωτο , και τα φαγητά των παικτών ,και τα φαρμακεία,και το ξενοδοχείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και οι μπαλες ξεφουσκοτες και τα δυκτια τρυπια...και το χορτο πρασινο!!!!
      για αυτο το κκε λεει καταργειστε το επαγγελματικο προταθλημα ποδοσφαιρου
      αφου και το σταδιο αλλουνου ειναι

      Διαγραφή
    2. πληρωθηκαν ομως αυτοι που πετουσαν λασπες ολη τη χρονια οποτε ας κοιμομαστε ησυχοι εμεις φιλε μου

      Διαγραφή
  5. Πέρσι η ομάδα κέρδισε την άνοδο και δεν τη πήρε γιατί αδικήθηκε άλλαξε η διοίκηση υπήρχαν κάποιοι παίκτες άπειρη και γενικά ήταν μια μέτρια χρόνια δεν είχε σταθερότητα της έλειψαν η νίκες σε κάποια κομβικά ματς απουσίες και έτσι ήρθε ο υποβιβασμός μακάρι να επιστρέψει γρήγορα η Βέροια και να τη δούμε στο μέλλον ξανά στην μεγαλη κάτηγορια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ