Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δέλλιος: Η καριέρα ενός keeper που «γέμιζε» την εστία

Ο Αλέξανδρος Δέλλιος υπήρξε βασικός τερματοφύλακας σε ένδοξες εποχές της «Βασίλισσας του Βορρά», της ΑΕΠ Βέροιας και του Άρη.
Και όχι μόνο.

Η επαγγελματική του καριέρα δεν περικλείει πολλές ομάδες. Δείγμα της σταθερότητας και της εμπιστοσύνης που του έδειξαν στους συλλόγους με τους οποίους αγωνίστηκε. Επίσης, αποτελεί και δείγμα της προσωπικότητας.

Ο Αλέξανδρος Δέλλιος έχει συνδέσει το όνομά του με την ΑΕΠ ως το 1ο μεγάλο βήμα με συμπαίκτες επίσης παικταράδες, αλλά εκεί που ξεχώρισε και καθόρισε κι αυτός ως ένα βαθμό τις επιτυχίες, ήταν με τη φανέλα της Βέροιας στην Α’ Εθνική (69 συμμετοχές) και του Άρη Θεσσαλονίκης (57 συμμετοχές). Επίσης ο πρώην τερματοφύλακας της ”Βασίλισσας” είχε ως ποδοσφαιριστής και 16 συμμετοχές στο κύπελλο Ελλάδας.

Άλλες ομάδες με τις οποίες πρωταγωνίστησε: ΠΑΟΝΕ και Νίκη Πολυγύρου.

Στη σύγχρονη καριέρα του ως στέλεχος πλέον και όχι ως παίκτης, έχει εργαστεί για την Κ19 του Άρη ως προπονητής τερματοφυλάκων, ενώ τη χρονιά που μόλις πέρασε εργαζόταν ως σκάουτερ στη Βέροια.

Πηγή

7 σχόλια:

  1. Εαν τον ειχανε αφησει να δουλεψει οπως ξερει η ομαδα δεν θα ειχε αυτην την τυχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. oli to esthanotan apo perisi pos tha pesi i omada>tora aplos to katalaban
    kai afti poy lene stoys alous na baloun ta lefta tous na tous afinoun na barane ke kanena penalti h kana korner

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οταν ο αντιπροεδρος κανει δηλωσεις και σου λεει τι ςγινε στο ματς με τον Απολλωνα Λαρισας τι περιμενεις. Τι κανει νιαου νιαου. Λες και δεν το καταλαβαμε. Η ομαδα πηγαινε για υποβιβασμο καρφωτη.

      Διαγραφή
  3. μεγαλος τερματοφυλακας με αγαπη για την ομαδα. Τιμημσε τη φανελα οσο ηταν εδω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τίμησε τη φανέλλα και της Βεροίας και του Άρεως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εκεινη η φουρνια ηταν μακραν η καλυτερη Βεροια. Βγηκαν παιχταραδες με ηθος και ταλεντο. Μεταξυ των οποιων κι ο εικονιζομενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φετος οι σοβαροι πολεμηθηκαν για να κανουν παρτι οι λεκεδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ