Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Νέα σειρά κλιματιστικών Inventor Dark από την Πιστοφίδης Κατασκευαστική

Η σειρά κλιματιστικών εντυπωσιακής αισθητικής, Dark, που διατίθεται σε 9.000/12.000/18.000/24.000 btu εξασφαλίζει τις καλύτερες συνθήκες στο περιβάλλον του σπιτιού σας, προσφέροντας ασφάλεια σε εσάς και τους αγαπημένους σας. 

Χάρη στον ενσωματωμένο πανίσχυρο Aqua Ionizer που διαθέτει ο οποίος εξασφαλίζει με φυσικό τρόπο και αποτελεσματικά την απομάκρυνση των βλαβερών αιωρούμενων σωματιδίων, όπως μικρόβια, βακτήρια, ιούς, γύρη, καπνό, σκόνη, οσμές κλπ.

Στην απόλυτη εξοικονόμηση ενέργειας συμβάλλει τόσο η υψηλή Ενεργειακή Κλάση Α+++ της σειράς, προσφέροντας παράλληλα εντυπωσιακές επιδόσεις ακόμη και στις πιο απαιτητικές συνθήκες όσο και η δυνατότητα Wi-Fi διαχείρισης από όπου κι αν βρίσκεστε από το smartphone ή το tablet, ενώ η Ομοιόμορφη Κατανομή Αέρα 4ων Κατευθύνσεων επιτυγχάνει την απόλυτη ισορροπία στην θερμοκρασία σε κάθε σημείο του χώρου μεταφέροντας ομοιόμορφα τον αέρα με την βοήθεια της οριζόντιας και κάθετης κίνησης των περσίδων.

Όλα τα κλιματιστικά Inventor συνοδεύονται από 10ετή εγγύηση. Η υψηλή ποιότητα παραγωγής & οι ποιοτικές πρώτες ύλες εγγυώνται την άψογη και μακροχρόνια λειτουργία των προϊόντων, ακόμη και σε απαιτητικές συνθήκες.

www.pistofidis-kataskeuastiki.gr
Ιουστινιανού 2, Βέροια
2331020656

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ