Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«First Dates»: Ένας Βεροιώτης στα δίχτυα του έρωτα

«Με τον Γιώργο δεν υπάρχει ερωτική χημεία, δε θα ξαναβγώ - Δεν είναι ο άντρας που μπορεί να με κουμαντάρει»

Την τύχη του στο τηλεοπτικό παιχνίδι «First Dates» δοκίμασε ο Γιώργος Σαββίδης. Ο γοητευτικός άνδρας (έχει κατέβει κατά το παρελθόν ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στη Βέροια, χωρίς ωστόσο να εκλεγεί), αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στο reality του Star, προκειμένου να βρει την γυναίκα που θα τον παρασύρει στα ορμητικά νερά του έρωτα.

Και ενώ η τηλεοπτική παρουσία του ήταν άψογη, ο ίδιος έδειχνε ιδιαίτερα γοητευτικός και επικοινωνιακός, η γυναίκα που βγήκε μαζί του δεν ήταν και τόσο... «ερωτική» μαζί του. 


Η εντυπωσιακή Μαρία μπορεί να πέρασε υπέροχα στο «First Dates», όμως, όπως η ίδια είπε, με τον Γιώργο δεν υπήρξε ερωτική χημεία. «Είναι όμορφος, είναι καλό παιδί, αλλά δεν υπάρχει ερωτική χημεία» δήλωσε και όπως είπε θα έβγαινε με τον Γιώργο μόνο με παρέα και όχι σε δεύτερο ραντεβού.

Και ο Γιώργος όμως φαίνεται πως είχε την ίδια άποψη λέγοντας μάλιστα πως η Μαρία τον έβγαλε από τη δύσκολη θέση να το πει εκείνος.

Ωστόσο εκείνος θα έβγαινε δεύτερο ραντεβού με τη Μαρία ενώ εκείνη ήταν κάθετη. «Όχι δε θα ξαναέβγαινα ραντεβού με τον Γιώργο γιατί δεν είναι άντρας που μπορεί να με κουμαντάρει» δήλωσε χαρακτηριστικά η πληθωρική ξανθιά.

3 σχόλια:

  1. Μην βλέπετε τέτοιες απάτες. Θολώνει ο εγκέφαλος. Αυτό θέλουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιώργο πόσο πλήρωσες; να ξέρουμε να μην πάμε να φάμε εκεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ