Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με αγκαλιές υποδέχθηκαν την Ξενογιαννακοπούλου στη Νάουσα: «Έχουμε πείσμα και αισιοδοξία για τις εκλογές»

Πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ με θέμα: «Ασφαλιστικό-Εργασιακά και πολιτικές εξαλίξεις» πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 12 Ιουνίου στην πόλη της Νάουσας. 

Κεντρική καλεσμένη ήταν η πρώην υπουργός και τομεάρχης εργασίας και κοινωνικών υποθέσεων Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου. Τον κόσμο καλωσόρισε η Βασιλική Λαζάρου.

Αρχικά τον λόγο πήρε ο Γραμματέας της Ν.Ε. Κώστας Καλδάρας, ο οποίος προσπάθησε να σηκώσει το ηθικό των στελεχών, λέγοντας χαρακτηριστικά πως οι κάλπες είναι άδειες και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να επιστρέψει και πάλι σε τροχιά διεκδίκησης της κυβέρνησης. 

«Χρειάζεται να πάμε «πόρτα-πόρτα» και να αντιστρέψουμε το πολιτικό κλίμα. Η διαχρονική θέση της Αριστεράς είναι να πρεσβεύει την απλή αναλογική, αλλά δυστυχώς τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα που ανήκουν στον προοδευτικό χώρο, δεν είναι ακόμα έτοιμα για αλλαγές» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Καλδάρας.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, η οποία ανέφερε πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα εξουσίας που έχει ένα ριζοσπαστικό, σύγχρονο και προοδευτικό πρόγραμμα. 

Όπως σημείωσε η υποψήφια Βουλευτής του Βόρειου Τομέα Αθηνών: «Η μάχη θα δωθεί σε όλα τα μέτωπα. Υπάρχουν δείγματα συσπείρωσης σ' όλη την χώρα και φαίνεται πως ένα μεγάλο ποσοστό να είναι αναποφάσιστο. Η αλαζονεία του Μητσοτάκη είναι πολύ μεγάλη, καθώς θεωρεί τον εαυτό του πως είναι ο μοναδικός υποψήφιος Πρωθυπουργός. 

Διαθέτουμε πείσμα και αισιοδοξία για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου. Είμαστε γεννημένοι για τα δύσκολα και θα δώσουμε σκληρή μάχη. Κάθε ψήφος που φεύγει από τη ΝΔ, πρέπει να έρθει στον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί είναι το μοναδικό κόμμα που μπορεί να ανατρέψει τους πολιτικούς συσχετισμούς».

Από την πλευρά του ο Άγγελος Τόλκας, άσκησε σφοδρή κριτική στη ΝΔ και έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας για τις εθνικές εκλογές, ενώ ο Αντώνης Μαρκούλης σημείωσε πως μπορεί να χάθηκε μια μάχη, αλλά όχι ο πόλεμος. Έστειλε μήνυμα ενότητας και ζήτησε απ' όλους εγρήγορση και να «οργώσουν» την Ημαθία, προκειμένου να αλλάξει το εκλογικό αποτέλεσμα.

Δείτε φωτογραφίες από την πολιτική εκδήλωση στο κέντρο της Νάουσας:


















8 σχόλια:

  1. Αυτη οταν εβγαινε απο το αεροδρομιο στη θεσσαλονικη,εκει που περιμενουν τα ταξι,εψαχνε ταμπελα Νοτια Μακεδονια και δεν εβλεπε και τη φαινοταν παραξενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. xaxaxa γελασαμε αλλα και κρυοσαμε με τα παγερα αστεια σου ...πατριωτη και τα ντουφεκια ετοιμα να καταλαβεις την Μακεδονια ολη....ξεχασες που σε εχει χεσμενο η Νοτιος Ελλας....μεχρι χθες Βουλγαρο σε ελεγε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 3 Κ Ο ΚΟΥΚΟΣ
    ΡΕΖΙΛΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σύντροφοι άντε να τελειώνουμε, αρκετά κράτησε η παράσταση.
    Την πληρώσαμε πολύ ακριβά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο σοφός λαός μας ότι τον αντίπαλο όταν πέσει κάτω δεν τον χτυπάς πιά.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μετά τις αγκαλιές τι δεν πιαστηκανε χέρι χέρι να πέσουν στην Αραπίτσα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συμφωνώ με τους προλαλησαντες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ