Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Βγήκε η ειδησάρα από τη Βέροια - Ο Τσίπρας δήλωσε «παρών» και μετά τις εκλογές

Πολλοί το άκουσαν, ελάχιστοι (ίσως μετρημένοι στα δάχτυλα) να το κατάλαβαν! Η έλευση του Αλέξη Τσίπρα στην Ημαθία σημαδεύτηκε από μια αποκλειστική είδηση που θα προκαλέσει πανελλήνιο ενδιαφέρον και ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις. 

Πιο συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια της ομιλία του στο εκλογικό κέντρο της Βέροιας, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε χαρακτηριστικά στο συγκεντρωμένο πλήθος: 

«Θα είμαστε μαζί και στις εκλογές της Κυριακής 25ης Ιουνίου, αλλά και την Δευτέρα 26 Ιουνίου»

Μια δήλωση που ξεκαθαρίζει τις προθέσεις του Αλέξη Τσίπρα για το πολιτικό του μέλλον, ανεξαρτήτου εκλογικού αποτελέσματος. Το εν λόγω επιχείρημα ενισχύεται ακόμα περισσότερο, καθώς μετά από δύο ώρες, που επισκέφθηκε τα Γιαννιτσά, όχι μόνο επανέλαβε την ίδια ακριβώς δήλωση, αλλά ανέβασε story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με την ίδια ακριβώς ατάκα. 



Και εύλογα αναρωτιέται κανείς; Ο Αλέξης Τσίπρας θα συνεχίσει στο τιμόνι του ΣΥΡΙΖΑ ακόμα και αν χάσει πάλι με μεγάλη διαφορά; Θα θέσει τον ευατό του στην κρίση των μελών και φίλων του κόμματος; Θα θέσει θέμα ηγεσίας, με τον ίδιο να κατεβαίνει ως υποψήφιος πρόεδρος ή μήπως... ετοιμάζει κάτι πιο δυνατό και ανατρεπτικό που θα φέρει τα πάνω - κάτω στα θολωμένα νερά της κεντροαριστεράς; Ίδωμεν...

21 σχόλια:

  1. Ναι θα μας πει ποιος θα νικήσει στο survivor να τον κατεβάσει υποψήφιο βουλευτή στις 26,χθες πάντως ,δημοσκοπικα και μόνο,αυξήθηκαν οι πωλήσεις σε πίτσες γύρους και ουζακια, τα συντροφιά το γλεντησαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλύτερα να κάνει και δεύτερη σκέψη γιατί ούτε διαχειριστής σε πολυκατοικία δεν θα βρει να ασχοληθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΓΚΙΣΤΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΝΑ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΤΕΛΝΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ 3% ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πιστεύω πολλών επιθυμία...

      Διαγραφή
    2. Τσίπρα ή αλλάζεις ή βουλιάζεις που έλεγε και ο ΓΑΠ

      Διαγραφή
  4. Ούτε οι πολιτικοί ούτε οι ηθοποιοί αποσύρονται εγκαίρως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βασικά πιστεύω θα την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια μετά τις εκλογές. Αν όμως μείνει αλλαγή ονόματος ξήλωμα όλο τον κομματικό σωλήνα και νέα πρόσωπα. Αντίο σε ομπρέλες πολακηδες και 53 που μόνο κακό έκαναν το κόμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μακάρι να.μεινει και ο.μητσοτακης αυτό εύχεται να του ρίξει σε 4 χρόνια άλλες 20 μονάδες φαπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το μονο που θα κανει ο μητσοτακης σε 4 χρονια ειναι να αυξησει την περιουσια του κατα 20 τοις εκατο τρεξε να ψηφισεις προβατο

      Διαγραφή
    2. Ενώ αν βγει ο Τσιπρα σου ρε κατσικι θα κανει παλι διακοπες πανω σε κοτερα και θα καπνιζει πανακριβα πουρα ο δηθεν αριστερος

      Διαγραφή
  7. Τσιπρα και ξερό ψωμί. Είσαι ένα παιδί δικό μας, του λαού. Γι'αυτο θα σε ψηφίζουμε για πάντα. Ας έκανες και λάθη, θα σε συγχωρούμε. Δεν μπορούν οι μεγάλες πολιτικές οικογένειες να το χωνέψουν πως μπόρεσες και τους κέρδισες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βεροιώτη,ποιο είναι αυτό το ανεξάρτητο αποτέλεσμα;Μήπως ήθελες να πεις πως ο αλ6ς θα μείνει στο τιμόνι του κόμματος ανεξαρτήτως αποτελέσματος ( ή ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα );Αν είναι έτσι,συνεννοηθήκαμε.Όσο για τον αλ6,αν μείνει θα υποστεί και άλλη ήττα και όχι μόνο από τον Κυριάκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συμπαθούμε και Τσίπρα και Μητσοτάκη. Κλείσαν φυλακή τους καφρους αυτό μετράει.Απέμειναν κάτι ακροδεξιοί κτηνοτρόφοι μποντιοι κατακεφαλοι κρυφοί , ούγκανοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δυστυχώς, και ενώ ξεκινησε δυνατά σαν Πρόεδρος μετά τις σφαλιάρες που έφαγε από την ευρώπη με τα δημοψηφίσματα κτλ έχει γίνει φοβικός. Αυτός φαίνεται και μέσα στο κόμμα του που δεν μπορεί να βάλει μια τάξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 20 χρόνια στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και στις εκλογές του 2023 οι δύο πρώτοι στην Ημαθία είναι μεταγραφές από το ΠΑΣΟΚ. Αυτό τα λέει όλα!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ''Θα είμαστε μαζί και στις εκλογές της Κυριακής 25ης Ιουνίου, αλλά και την Δευτέρα 26 Ιουνίου και επειδή το ποσοστό θα έχει άσσο μπροστά, στις 27 Ιουνίου θα παραιτηθώ''....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτά δεν τα κάνουν οι Αριστεροί, αυτοί δεν παραιτούνται, αυτοί προτιμούν το ρεζιλίκι.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ