Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με καθυστέρηση... τεσσάρων ετών ο Αυγενάκης στο ΥΠΑΑΤ (και μια προφητική φωτογραφία!)

Το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων αναλαμβάνει ως υπουργός ο Λευτέρης Αυγενάκης. Θα μπορούσε κανείς να πει ότι αυτή η υπουργοποίηση έρχεται με καθυστέρηση 4 ετών! Γιατί;
Όσοι θυμούνται την εποχή της αντιπολίτευσης Μητσοτάκη και την άρτια οργάνωση των θεματικών γραμματειών της ΝΔ, ο Αυγενάκης ήταν τομεάρχης Αγροτικού. Μαζί με τον "δικό μας" Χρήστο Γιαννακάκη και τον Κώστα Μπαγινέτα (μετέπειτα ειδικό γραμματέα του υπουργείου), είχαν δημιουργήσει μια πραγματική "δύναμη κρούσης" στα αγροτικά, οργώνοντας όλη την Ελλάδα διοργανώνοντας από ενημερωτικές ημερίδες μέχρι... ρακοκάζανα (θυμηθείτε εδώ).

Χαρακτηριστικές, έως και προφητικές είναι οι φωτογραφίες που δημοσιεύει σήμερα ο veriotis.gr από τις κοινές δράσεις Αυγενάκη - Γιαννακάκη στη γραμματεία αγροτικών φορέων της ΝΔ! 

Τελικά, όταν το 2019 εξελέγη πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης, η τοποθέτηση του Αυγενάκη στο υπουργείο Αθλητισμού αποτέλεσε έκπληξη για όσους γνώριζαν το μέγεθος της προετοιμασίας που είχε κάνει η "δύναμη κρούσης" για το υπουργείο Γεωργίας. Σήμερα, έστω με καθυστέρηση τεσσάρων ετών η ομάδα Αυγενάκη, Μπαγινέτα, Γιαννακάκη ξανασμίγει στο υπουργείο, οι μεν δύο πρώτοι από θεσμικές κυνερνητικές θέσεις, ο δε Χρήστος ως θεσμικός εκπρόσωπος του συνεταιριστικού κινήματος. 

Προοιωνίζεται, λοιπόν, ότι η Ημαθία θα έχει ισχυρές προσβάσεις στο ΥΠΑΑΤ. Ας ελπίσουμε να επιβεβαιωθεί το καλό κλίμα! 

4 σχόλια:

  1. Οπως τα έκανε τόσο καλά στο ποδόσφαιρο άλλο τόσο καλά θα τα πάει και εδώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οτιδήποτε δεξιό είναι καλό,αν κάτι δεν πάει καλά θα φταίει κάτι αριστερό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Πέλλα έχει ΥΠΟΥΡΓΟ
    Η ΠΙΕΡΙΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτο το οτι για ολα φταιει η αριστερα...βγαινει απι πορωμενους δεξιους κακους, αλαζονες και κακεντρεχεις. Προφανως η μνημη αυτων αρχισε να λειτουργει επιλεκτικα απο το 2015 και αυτη την χρονια ηταν σε πλανητες εκτος γης...Ελεος κακοψυχοι ατομιστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ