Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μια τελετή αποφοίτησης που θα μείνει αξέχαστη στους νέους Νοσηλευτές του Δ.Ι.Ε.Κ. Νοσοκομείου Βέροιας


Συγχαρητήρια σε όλους και καλή σταδιοδρομία!
Με μια πολύ grande τελετή γιόρτασαν την αποφοίτησή τους, το απόγευμα του Σαββάτου 10 Ιουνίου 2023, οι σπουδαστές και Νοσηλευτές πλέον του Δ.Ι.Ε.Κ. Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας. Η τελετή αποφοίτησης είχε προγραμματισεί αρχικά στον εξωτερικό χώρο του ξενοδοχείου Βεροιόπολις και θα ακολουθούσε ξεξίωση στην πισίνα του ξενοδοχείου, δυστυχώς όμως ο καιρός δεν ήταν σύμμαχος σε αυτήν την πολύ όμορφη διοργάνωση.


Η τελετή μεταφέρθηκε σε εσωτερικό χώρο, ωστόσο οι απόφοιτοι δεν έχασαν καθόλου την γιορτινή τους διάθεση και την έζησαν με χαρά και συγκίνηση, ολοκληρώνοντας έτσι έναν κύκλο 5 εξαμήνων γεμάτων εμπειρίες, γνώση και νέες φιλίες.


Τον συντονισμό και παρουσίαση της εκδήλωσης ανέλαβε, εκ μέρους των αποφοίτων, η Γερακίνα Τασιοπούλου, ενώ το παρών έδωσαν και απηύθυηναν χαιρετισμό, η διευθύντρια της Σχολής Δέσποινα Γεωργιτζίκη, η διευθύντρια της Νοσηλευτικής υπηρεσίας του Νοσοκομείου Βέροιας Δήμητρα Πραντσίδου και οι διδάσκουσες, Βιργινία Αναστασίου, Παρασεκυή Παρτσιοπούλου και Αναστασία Κακούλη, καθώς και οι οικογένειες και φίλοι των αποφοίτων, που έφτασαν στον χώρο με μπαλόνια, ανθοδέσμες και κόρνες!


Κατά την διάρκεια της τελετής, προβλήθηκαν βίντεο με χιουμοριστικές και συγκινητικές στιγμές, τόσο από την εκπαίδευση όσο και από τις δράσεις και εκδρομές που διοργάνωσαν καθ' όλη τη διάρκεια της διετούς φοίτησής τους, ενώ παρουσιάστηκε το πρόγραμμα σπουδών του Δ.Ι.Ε.Κ. Νοσηλευτικής του Γ.Ν. Βέροιας και όσα μπορεί ο σπουδαστής να αποκομίσει από την φοίτησή του στη Σχολή και τις μετέπειτα επαγγελματικές του επιλογές.


Μάλιστα, πέρα από τα πτυχία, απονεμήθηκαν και κάποια ιδιαίτερα βραβεία, της πιο... παραπονιάρας, πρόθυμης, γελαστής, πρωινής, επαναστάτριας, επιμελούς μαθήτριας, γόη μαθητή και άλλα, τα οποία μάλιστα έπρεπε να μαντέψουν οι ίδιοι οι μαθητές πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Συγχαρητήρια σε όλους και καλή σταδιοδρομία!

Δείτε φωτογραφίες:

















































4 σχόλια:

  1. Τι καπέλα είναι αυτά,θα πάψουμε να μαιμουδιζουμε σαυτη την χώρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτά τα καπέλα τα φοράνε μόνο όσοι τελειώνουν πανεπιστήμιο 🎓

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφήστε το κόσμο να χαρεί ρε μιζεροι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα σχόλια τέρμα τραγικά για τα καπέλα !
    Ένα συγχαρητήρια δεν βλάπτει να πούμε στα παιδιά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ