Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αινιγματική ανάρτηση του Νίκου Καρύδα: «Ποιος είπε ότι το καράβι βουλιάζει;»

Μια αινιγματική ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνική Δικτύωσης δημοσίευσε το πρωί της Τρίτη (13/6) ο πρώην τεχνικός διευθυντής και προπονητής της Βέροιας. Λίγες μέρες μετά τη μετακόμισή του στην Ουαλία για λογαριασμό της Κάρντιφ Σίτι και την αποχώρησή του από τη Βέροια, ο Νίκος Καρύδας έγραψε κάτι, το οποίο μπορεί να μην αναφέρει την ομάδα, αλλά αν αναλογιστούμε την περίοδο και το διαβάσουμε προσεκτικά, τότε μάλλον την «φωτογραφίζει».

Διαβάστε αναλυτικά:

«Λένε οτι ο καπετάνιος πηδάει τελευταίος απο το καράβι, όταν αυτό βουλιάζει..

Ποιος είπε ότι το ‘καράβι’ βουλιάζει;

Το καράβι επιπλέει ακομα!

Παρά τις ζημιές που εχει υποστεί.

Και είναι κοντά στο λιμάνι, παρά τη ‘θαλασσοταραχή‘!

Και οι ‘ναύτες’, θα κάνουν αυτό που πρέπει!

Θα το κανουν, όπως το έκαναν όλη τη χρονιά, δίνοντας μάχη με τις αντιξοότητες, την αμφισβήτηση και τα αμέτρητα πελώρια ‘κύματα’ της ‘σκοτεινής’ θάλασσας!

Η ηθική το επιβάλει, μωρέ ‘σκοτεινή’ θάλασσα!

Και θα τα καταφέρουν!

Θα κανουν αυτο που πρέπει!

Χωρίς καπετάνιο!

Δεν εχουν αναγκη κανέναν ‘καπετάνιο’!

Γιατί είναι ψυχωμενοι και παθιασμένοι!

Και ΝΑΙ!

Είναι οι ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ‘ναύτες’!

ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ!

Τους το έλεγε ο ‘καπετάνιος’ και το πίστευε!

Γιατί δεν σκεφτόταν σαν ‘καπετάνιος’ αλλά σαν ένας από αυτούς! Μαζί τους πέρασε στη λάσπη του βυθού!

Θα πιάσουν ‘λιμάνι’!

Θα το καταφέρουν!

Να συναντήσουν, με ψηλά το κεφάλι, αυτούς που τους περιμένουν εκεί, για να τους κλείσουν τις πληγές που άνοιξαν από τη ‘σκοτεινή’ θάλασσα και να τους καθαρίσουν τις βρωμιές απο το ταλαιπωρημενο τους κορμί και την ψυχή!

Κι ένας από αυτούς, θα είναι κι ο ‘καπετάνιος’!».

19 σχόλια:

  1. Τι ειπε ο ανθρωπος? Μπράβο του ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αλάνια το Καράβι βουλιάζει, όποιος δεν το βλέπει ακόμα ας φορέσει το σωσίβιο και ας ετοιμάζεται για να κολυμπήσει ώστε τουλάχιστον να μην πνιγεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καθολου αινιγματικη η αναρτηση. Πιο ξεκαθαρη δε γινεται!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μία παρατήρηση στα λεγόμενα του κυρίου καρύδα, υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να καταλάβουμε και δεν το επισήμανε κάποιος στον αγώνα του Μακεδονικού με ΠΑΟΚ Β περιμένουν να μην νικήσει ο Μακεδονικός, όταν υπάρχουν παράλληλες σχέσεις των δύο ομάδων μεταξύ τους??????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσυ αγορι μ καταλαβες οτι κυνηγαμε την καλαμαρια; αντε ξυπνα

      Διαγραφή
    2. Δεν κυνηγάς μόνο Καλαμαριά αλλά και τα αποτελέσματα ξυπνιε, τί δεν κατάλαβες εάν χάσει ο Μακεδονικός δεν σε ενδιαφέρει και που είσαι αγοράκι η πολύ εξυπνάδα βλάπτει σοβαρά, μήν υποτιμάς κανέναν γιατί και το αποτέλεσμα της Καλαμαριάς είναι αμφίβολο.

      Διαγραφή
    3. ποια αποτελεσματα ρε αμπαλε;;του μακεδονικου το ματς ειναι τελειωμενο. το κανανε χ με διαγορα γιατι εχει τελειωμενο τον παοκ κι σωθηκαν και οι δυο. αλλα που να φτασει το δικο σου μυαλο μεχρι εκει δεν κοβει

      Διαγραφή
    4. Τώρα εσύ θεωρείς τον εαυτό σου εξπερ τις κερκίδας,ρε μεγάλε κατάλαβες μάλλον δεν κατάλαβες τι σου γίνεται πάρτο χαμπάρι ότι η Βέροια για να παραμείνει στην κατηγορία εξαρτάτε και απο άλλα αποτελέσματα σύν το ότι πρέπει να νικήσει γιατί δεν την συμφέρει το Χ μήπως λέω κάτι παράλογο μεγάλε γκουρού του ποδοσφαίρου???????????

      Διαγραφή
    5. προφανως ρε πρεπει να κερδισεις. τζαμπα βλεπεις ποδοσφαιρο. πανε για ψαρεμα. τζαμπα χρονο κανεις. γκουρου τυροπιτα εισαι

      Διαγραφή
    6. Τώρα ποιός είναι γκουρού μάλλον αυτό είναι για σένα,ρε μεγάλε γιατί φασκεις και αντιφασκεις τι σου είπα παραπάνω ότι εξαρτάται και από τα υπόλοιπα αποτελέσματα,μα τι γκουρού κεφτές είσαι.

      Διαγραφή
    7. βρε πρασο αν δεν κερδισεις πως θες να περιμενεις τα αλλα αποτελεσματα αφου εισαι απο κατω; απ την πρωτη δημοτικου πρεπει να σε παμε εσενα.αν σουν βαλουν μια μπαλα και ενα καρπουζι το καρπουζι θα χτυπησεις ασχετε.

      Διαγραφή
    8. Επειδή εσένα σ αρέσει φαίνεται το καρπούζι 🍉 κάτι ξέρεις γιατί εμένα μ αρέσει το τόπι κι έτσι μάλλον το τόπι θα χτυπούσα στο κεφάλι σου για να συνέλθεις,ρε γουρου κεφτέ το ίδιο πράγμα λέμε με διαφορετικά λόγια,τωρα εάν εσύ καταλαβαίνεις άλλα δε φταίω εγώ γι αυτό βάλε το κεφάλι σου στο νερό για να συνέλθεις και φάε το καρπούζι που έσπασες.

      Διαγραφή
  5. "Ποιός είπε ότι βουλιάζει το καράβι;". Αγαπητέ Νίκο, η βαθμολογία. Και δυστυχώς, ακόμη κι αν οι "ναύτες" κάνουν αυτό που πρέπει (νίκη στο φινάλε του πρωταθλήματος), τα πάντα θα κριθούν από τα αποτελέσματα των άλλων (Απόλλωνα Πόντου και Μακεδονικού). Κατά τα λοιπά, η ανάρτηση του Νίκου Καρύδα αποτελεί μία άρτια ομιλία εντός αποδυτηρίων, τα τελευταία λόγια, λίγο πριν μπουν στο γήπεδο οι ποδοσφαιριστές, συναισθανόμενοι την κρισιμότητα των περιστάσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γκοτζαμάν Ζαφείερς και εσυ λες δεν εχει καπετάνιο; Δηλαδή τι είναι; Μούτσος; Ακου τι λέει ο κάποιος για σένα φίλε Ζαφείρ. Μαγκέψανε και τα λάχανα και κάνανε χορίστρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για τον μανάβη ούτε λόγος ε;; Στο απυρόβλητο.....

      Διαγραφή
  7. τα "σκοτεινα νερά" που πολύ σωστά ειπες στο τελος θα πνίξουν αυτους που τα λερωσαν! Καλή τυχη Νικο Καρυδα εισαι Βεριώτης και το απέδειξες οταν η ομαδα σε χρειάστηκε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ποσα θες να πεις και δεν τα λες Νικο οπως κι αλλοι που σωπαινουν. Μια χαρα ηταν η αναρτηση του. Μονο ενας κοντοφθαλμος δε θα εβλεπε οτι οι ανθρωποι θελουν να μιλησουν και δε μπορουν. Καλη συνεχεια σε οτι κι αν κανεις γιατι το αξιζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάποιοι άνθρωποι μίλησαν όμως οι διοικούντες έκαναν την παλαβή και δεν έφτανε αυτό τους κατηγορούσαν κι όλας, δεν ξέρω εάν τα παρακολουθούσατε όλα αυτά τα γεγονότα όμως τώρα φάνηκε πόσο δίκιο είχαν, ευχής έργον να σωθεί η ομάδα αν και είναι δύσκολα τα πράγματα.

      Διαγραφή
  9. karyda tetia grafis ke ta tagaria se pistevun san ton Niko Xanthopoulo ise pu ton vlepan i gries ke dakryzan...beee...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ