Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το Opel Crossland είναι το ιδανικό SUV! - Απόκτησέ το τώρα με επιδότηση ανταλλαγής ή απόσυρση!

IT’S FAMILY TIME!
Ένα SUV που αγκαλιάζει όλη την οικογένεια με ευελιξία και πρακτικότητα που εντυπωσιάζει. Στυλ που είναι έτοιμο για κάθε πρόκληση. Από το τολμηρό Opel vizor στη μάσκα μέχρι το απόλυτα εργονομικό εσωτερικό, το Crossland συνδυάζει ελκυστική σχεδίαση και πρακτικότητα.  

Το ευέλικτο εσωτερικό του κρύβει χαρακτηριστικά όπως τα συρόμενα πίσω καθίσματα, η ψηλή θέση οδήγησης και το πλήθος αποθηκευτικών χώρων, καθώς και τα προσαρμοζόμενα καθίσματα για να μένετε ξεκούραστοι ακόμα και στα μακρινά ταξίδια.

Επιπλέον, με χώρο αποσκευών έως 1.255lt, το Crossland προσαρμόζεται στο lifestyle σας, προσφέροντας τη χωρητικότητα ενός SUV.

Κάθε διαδρομή γίνεται πιο άνετη και ασφαλής, χάρη στα καινοτόμα συστήματα υποστήριξης οδηγού όπως το IntelliGrip, η κάμερα οπισθοπορείας 180˚, η λειτουργία διατήρησης στη λωρίδα κυκλοφορίας και το Head-Up Display.

Τώρα μπορείτε να αποκτήσετε το Crossland πιο εύκολα από ποτέ! Με το νέο πρόγραμμα επιδότησης ανταλλαγής, προσφέρουμε το μέγιστο όφελος για το παλιό σας αυτοκίνητο, είτε αυτό έχει εμπορική αξία είτε όχι.

Αν ανυπομονείς για τις φετινές διακοπές με στιγμές ξεγνοιασιάς, το Opel Crossland είναι το ιδανικό SUV!

Απόκτησέ το τώρα με ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ Η ΑΠΟΣΥΡΣΗ!

DION MOTORS 
Πιερία - Ημαθία - Θεσσαλονίκη - Πέλλα




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ