Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Θρίλερ με την 4η έδρα: Κοτίδης ή Αραμπατζή;

Ένα απίστευτο εκλογικό θρίλερ εκτιλίσσεται εδώ και λίγα λεπτά στην Ημαθία. Η 4η βουλευτική έδρα ενώ φαίνεται να είχε "κλειδώσει" στην Ελληνική Λύση και τον Βασίλη Κοτίδη, ξαφνικά γύρισε προς τη ΝΔ και τη Στέλλα Αραμπατζή! Το 4-0 για τη ΝΔ δεν είναι απίθανο καθώς έχει κλειδώσει παρόμοια κατανομή και σε άλλες 4εδρικές.

Και το πινγκ-πονγκ συνεχίζεται!

Ώρες αγωνίας για τους δύο υποψηφίους μέχρι την τελική "ετυμηγορία" της Singlular Logic....! 

7 σχόλια:

  1. Ενισχυμένη δημοκρατία.

    Η Ημαθία 4 βουλευτές ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην βιαζεσθε να χαρειτε για τις 4 ...γιατι το "κακο" που θα εχεις δεν θα μοιρασθει στα 4 για σενα...βιαζεσθε να χαρειτε ...περιμενετε λιγακι

      Διαγραφή
    2. Ενώ αν έβγαιναν 4 έδρες σύριζα θα ήταν Δημοκρατία τότε, ε;

      Διαγραφή
    3. Φυσικά δεν θα ήταν δημοκρατία αν έβγαιναν 4 του Σύριζα,όπως δεν είναι και τώρα αν βγουν 4 της ΝΔ.

      Διαγραφή
  2. Σίγουρα προτιμάμε την 4 έδρα στην ΝΔ παρά στην ελληνική λύση κάθε νοήμων πολίτης δεν θέλει Ακροδεξιά κόμματα όπως και ακροαριστερά θελουμε κέντρο κεντροδεξιά και κεντροαριστερά αυτά θα μας πάνε μπροστά κι αφού κεντροαριστερά δεν υπάρχει (συσπειρωμένη τουλάχιστον απο τα ποσοστά των δυο κομμάτων). Θα στραφούμε όλοι στην κεντροδεξιά που αναπτυζει σταθερότητα και τόλμη. Εξαιρετική νίκη για την νδ . Μακάρι η 4 έδρα να κλειδώσει στην κ. Αραμπατζη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευτυχώς που την έχασε την 4η έδρα και την κέρδισε η Ελληνική λύση.Και άλλη φορά να μιλάς για τον εαυτό σου

      Διαγραφή
  3. Με τους σταυρούς που πήρε η κ.Αραμπατζή όχι βουλή δεν αξίζει να μπει ούτε περιφέρεια! Ίσως καμια θέση δημοτικού συμβούλου ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ