Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

31χρονος έπεσε στους Καταρράκτες της Έδεσσας - Νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις

Παραλίγο τραγωδία σημειώθηκε χθες στην Έδεσσα με έναν 31χρονο που έπεσε στους καταρράκτες. Σύμφωνα με το logospellas.gr, την Τρίτη 6 Ιουνίου, στις 6 το πρωί, ένας 31χρονος, τριγυρνούσε στην περιοχή και η παρουσία του έγινε αντιληπτή από καθαρίστρια που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο κέντρο “Καταρράκτες”.

Μέχρι να τον προσεγγίσει, κατάλαβε ότι είχε πέσει από τον Καταρράκτη! Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία και την πυροσβεστική. Όταν ήρθαν κατέβηκαν στο σημείο της πτώσης, προκειμένου να τον ανασύρουν, νομίζοντας ότι ήταν νεκρός.

Με έκπληξη διαπίστωσαν ότι ήταν στη ζωή, καθώς είχε πέσει ακριβώς στο άνοιγμα του βράχου, που από την πτώση του νερού έχει δημιουργήσει μία μικρή λίμνη. Κλήθηκε να τον παραλάβει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, για άμεση μεταφορά στο Νοσοκομείο.

Εκεί διαπιστώθηκαν βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί διασωληνωμένος στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

2 σχόλια:

  1. Πόσες αυτοκτονίες κάθε μέρα. Ο κόσμος είναι απελπισμένος! Κρίμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μερικοί άνδρες είναι απελπισμένοι που ζουν χωρίς δουλειά. Άλλοι είναι απελπισμένοι χωρίς ταίρι στα 40 ενώ δεν έχουν αποκτήσει οικογένεια και ζουν με τους γονείς τους ακόμα. Άλλοι εργαζόμενοι παραιτούνται και βρίσκουν εντός ενός μήνα άλλη δουλειά για καλύτερη οικονομική κατασταση με σκοπό την επιβίωση. Έχω δει σχέσεις ζευγαριών να καταστρέφονται από εμπλοκή τρίτου ατόμου. Είναι πολύ ασχημο αυτό που συμβαίνει. Δουλειά και υγεία να έχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ