Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

10 υπέροχα ολόσωμα μαγιό για τις φετινές σου διακοπές

Ο καιρός μπορεί να μας τα χαλάει αυτές τις ημέρες, όμως ο νους μας σίγουρα ταξιδεύει συχνά σε χρυσές αμμουδιές και καταγάλανα νερά. Σιγά – σιγά οι προετοιμασίες για τις διακοπές του καλοκαιριού θα αρχίσουν να ξεκινούν και ένα από τα πρώτα πράγματα που θα κάνεις και φέτος, εκτός από το να αγοράσεις τα αντηλιακά σου που είναι απαραίτητα για την προστασία της επιδερμίδας, είναι και η ανανέωση της συλλογής σου από μαγιό.

Τα ολόσωμα μαγιό είναι και τη φετινή σεζόν μια hot τάση και τα brands έχουν φροντίσει να εντυπωσιάσουν για άλλη μια φορά με τα σχέδια που έχουν κυκλοφορήσει. Πρόκειται για μια καλοκαιρινή πρόταση η οποία απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες και η οποία χαρίζει αυτοπεποίθηση στην παραλία. Μπορεί να φορεθεί από το πρωί στη θάλασσα ή την πισίνα μέχρι και αργότερα σε ένα γεύμα ή ένα ποτό στο beach bar και να γίνει ένα κομψό outerwear, όταν συνδυαστεί σωστά με ένα κιμονό, μια παντελόνα, ένα σορτσάκι ή μια βερμούδα και τα ανάλογα υποδήματα.

Η κομψότητα συναντάει τη θηλυκότητα στα ολόσωμα μαγιό που φαίνεται πως και αυτό το καλοκαίρι θα φορεθούν πάρα πολύ και εμείς δημιουργήσαμε μια μικρή λίστα με δέκα από τα ωραιότερα της αγοράς.

Summer Allure ολόσωμο μαγιό, Triumph Lingerie


Ολόσωμο μαγιό ροζ με κεράσια, United Colors of Benetton


Ολόσωμο μαγιό Farm με print σε όλη την επιφάνεια , Adidas


Ασύμμετρο trikini, Oysho


Ολόσωμο μαγιό με V λαιμόκοψη και ανοιχτή πλάτη, Karl Lagerfeld 


Ολόσωμο μαγιό με διακοσμητικά κουμπιά μπροστά, Gottex


Ολόσωμο μαγιό διπλής όψεως, Maaji
 

Ολόσωμο Μαγιό Denim, Tezenis


Ολόσωμο μαγιό με floral print, Basmar 


Ολόσωμο μαγιό δίχρωμο, με cut-outs, Ekaterini V. 


Πηγή






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ