Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (1/5 - 7/5)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα

Καλό μήνα! Η πρώτη εβδομάδα του Μαΐου παίζει παιχνίδια με το νευρικό μας σύστημα καθώς κορυφώνεται η δεύτερη έκλειψη της ανοιξιάτικης περιόδου, μια έκλειψη Σελήνης – Πανσέληνος στις 05/05 στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού. Τα ξημερώματα της Τρίτης ο Ήλιος συναντά τον ανάδρομο Ερμή στον Ταύρο, φέρνοντας έστω και λίγο μέσα σε ένα τοπίο σύγχυσης μια μαγική στιγμή ευκρίνειας.

Μια μέρα πριν την έκλειψη σχηματίζεται το τετράγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη στους Διδύμους και τον Ποσειδώνα. Ως όψη δεν είναι αρνητική με την έννοια σημαντικών γεγονότων, απλώς έχει τη φήμη της δυσκολίας να διακρίνουμε το αληθινό από το ψεύτικο και της κατάλυσης των ορίων και των περιορισμών.

Χρειάζεται μια καλή δόση λογικής και πειθαρχίας αν δε θέλουμε να δεσμευτούμε σε λάθος επιλογές, τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά, μέχρι να σιγουρευτούμε ότι αποφασίζουμε το σωστό.

Κριός - Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, μία έντονη εβδομάδα ξεκινά κάτω από την επιρροή της Σεληνιακής Έκλειψης στο ζώδιο του Σκορπιού, όπου εντείνει την ανασφάλεια, τον φόβο και την αδυναμία γύρω από ζητήματα που συνδέονται με το παρελθόν, είτε με τα οικονομικά! Το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα θολώνει το τοπίο και ίσως πολλές φορές και εσύ ο ίδιος να ξεγελάς τον εαυτό σου με σκέψεις που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα! Τέλος, το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου στο τέλος της εβδομάδας, εγκαινιάζει μία ολοκαίνουργια περίοδο βελτίωσης προσωπικών ζητημάτων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η κατάσταση στα αισθηματικά σου δεν σου αρέσει, απεναντίας σου θυμίζει καταστάσεις του χτες που ήθελες να ξεχάσεις. Αυτή την εβδομάδα βγαίνουν στην φόρα αρκετές αποκαλύψεις που σε θυμώνουν αλλά και σε φέρνουν και στο δίλημμα να πάρεις κάποιες καθοριστικές αποφάσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συνθήκες στα επαγγελματικά σε ευνοούν και είναι βέβαιο ότι η επιτυχία είναι προ πυλών, άσχετα αν αυτό το διάστημα κουράζεσαι αρκετά και με πολλές. Στα οικονομικά οι μέρες θέλουν προσοχή, χρειάζεται να υπερασπιστείς και να διαφυλάξεις τα συμφέροντά σου!

♉ Ταύρος - Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, μία εβδομάδα «σταθμός» ανοίγεται μπροστά σου στην πορεία της σχηματίζει η 1η Σεληνιακή Έκλειψη της Χρονιάς στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου ! Σχέσεις και συνεργασίες κλονίζονται, απογοητεύεσαι από στάσεις και συμπεριφορές ανθρώπων και επιβάλεις στον εαυτό σου να βάλεις κάποια όρια γιατί δεν γίνεται διαφορετικά! Το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα εντείνει τις ανασφάλειές σου για οικονομικά και αισθηματικά, ενώ αισθάνεσαι ότι κάποιες προσδοκίες σου είναι ανέφικτο να γίνουν πραγματικότητα. Τέλος, το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου στο τέλος της εβδομάδας, προσφέρει ανάσες διεξόδου μέσω επικοινωνιών και μετακινήσεων!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δύσκολη προμηνύεται η εβδομάδα για τα αισθηματικά σου φίλε μου Ταύρε ! Αντιλαμβάνεσαι ότι έχεις χάσει χρόνο σε μία ερωτική ιστορία που δεν οδεύει πουθενά και πικραίνεσαι από την συμπεριφορά ενός ανθρώπου που τον είχες τοποθετημένο μέσα σου πολύ ψηλά! Είναι μία εβδομάδα που οφείλεις και καταφέρνεις να κάνεις σημαντικά ξεκαθαρίσματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο Ερμής κινείται φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο σου και υπάρχει ένα προσωρινό «πάγωμα» στα επαγγελματικά, καθυστερούν κάποια πράγματα να πάρουν μία δομή έτσι όπως την ήθελες. Στα οικονομικά δείξε προσοχή γιατί κάποιος θα θελήσει να σε ξεγελάσει ή να σου τάξει πράγματα που δεν θα γίνουν πράξη!

♊ Δίδυμος - Γενικά

Μία φορτισμένη εβδομάδα ξεκινά για το δικό σου ζώδιο φίλε μου Δίδυμε. Ο κυβερνήτης του ζωδίου σου ο Ερμής κινείται φαινομενικά ανάδρομος, γεγονός που δυσχεραίνει σημαντικά την ροή των επικοινωνιών σου κι αυτό είναι κάτι που σου προκαλεί πονοκέφαλο! Η Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Σκορπιού, σε καλεί να απεμπλακείς από ευθύνες και υποχρεώσεις που δεν σου αναλογούν, ενώ αντιλαμβάνεσαι ότι πλέον είσαι αρκετά κουρασμένος με όλα όσα έχεις αναλάβει! Το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα σε φέρνει αντιμέτωπο με εξαπατήσεις, μπερδέματα, συγχύσεις κυρίως για αισθηματικά και οικονομικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου διανύεις μία εβδομάδα που δεν ξέρεις τι θέλεις, ακόμα όμως και αν νομίζεις ότι έχεις βρει αυτό που έψαχνες πάντα, θα σου έλεγα ότι καλό είναι να κρατάς μικρό καλάθι! Μία νέα ερωτική ιστορία είναι απατηλή και ασταθής και δεν πρέπει για την ώρα να κάνεις μεγάλες συναισθηματικές επενδύσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά κυριαρχεί η αστάθεια και το στρες, κάποιες καταστάσεις βγαίνουν εκτός ορίων και αντιλαμβάνεσαι ότι πρέπει να επαναπροσδιορίσεις ευθύνες και υποχρεώσεις! Στα οικονομικά τα έξοδα τρέχουν και ο Άρης από τον Καρκίνο, σε παρασύρει σε παρορμητικές αγορές που πρέπει να αποφύγεις!

♋ Καρκίνος - Γενικά

Μοιραίες αλλαγές στα αισθηματικά έρχονται αυτή την εβδομάδα φίλε μου Καρκίνε και για σένα τα σενάρια είναι πολλά … Είτε αποφασίζεις ότι μία ερωτική σχέση δεν σε καλύπτει και ότι δεν εισπράττεις πλέον την χαρά και την ικανοποίηση που θα θελες, είτε συναντάς έναν μεγάλο έρωτα που μαζί του θα ζήσεις τις πιο μοναδικές στιγμές. Σίγουρα όμως κοντά στις 5 του μήνα θα νιώσεις ένα προσωρινό άδειασμα ή αλλιώς κενό στις προσωπικές σου επιθυμίες. Το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα σε βρίσκει διχασμένο στο τί επιθυμείς να κάνεις και τι θα καλύψει τις ανάγκες σου σε βάθος χρόνου! Τέλος, η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο σου στο τέλος της εβδομάδας και μπαίνεις σε μία περίοδο ουσιαστικής ανανέωσης!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η εβδομάδα είναι άκρως αποκαλυπτική για τα αισθηματικά σου φίλε μου Καρκίνε … Θα διακρίνεις τι θέλεις εσύ, τι ζητά από εσένα το άτομο που σε ενδιαφέρει ενώ θα πέσουν οι μάσκες και θα ανακαλύψεις ποια θα είναι η πορεία μίας ερωτικής σχέσης! Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο σου στο τέλος της εβδομάδας, θα εγκαινιάσει μία νέα περίοδο πληρότητας αισθηματικής!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι ρυθμοί σου είναι ταχύτατοι στα επαγγελματικά, αφού και ο Άρης κινείται στο δικό σου ζώδιο και σου δίνει τα «γκάζια» να προσπαθήσεις και να το παλέψεις περισσότερο! Στα οικονομικά υπάρχουν αρκετά έξοδα οικογενειακά, όπου αγχώνεσαι, πήζεις και αναγκάζεσαι να περιορίσεις τις προσωπικές σου επιθυμίες.

♌ Λέων - Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, η εβδομάδα που ξεκινά είναι σημαντική αφού στην πορεία της σχηματίζεται η Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Σκορπιού, που σε βυθίζει προσωρινά σε μελαγχολία! Αναλογίζεσαι καταστάσεις του παρελθόντος, αγχώνεσαι γιατί η κατάσταση της προσωπικής σου ζωής δεν είναι ιδιαίτερα σταθερή και συγκροτημένη, ενώ υπάρχουν και κάποια προβλήματα οικογενειακά που σε κάνουν να βρίσκεσαι προσωρινά αδύναμος. Το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα σε κάνει να αισθάνεσαι ότι κάποιες προσδοκίες σου διαψεύδονται, ενώ θα θελα να μου είσαι και πιο προσεχτικός στην επιλογή ανθρώπων που εμπιστεύεσαι και ανοίγεις την καρδιά σου! Τέλος, το πέρασμα της Αφροδίτης στον Καρκίνο, θα ενισχύσει πολύ περισσότερο τα συναισθήματα αγάπης ανάμεσα σε σένα και στους κοντινούς σου ανθρώπους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μην ξεγελάς τον εαυτό σου με σκέψεις και επιθυμίες που αφορούν την προοπτική μίας σχέσης από το παρελθόν! Εσύ μπορεί να κάνεις σχέδια, τον ξενοδόχο όμως τον ρώτησες; Συνειδητοποιείς αυτή την εβδομάδα ότι πρέπει να αφήσεις πίσω σου τις γέφυρες με το παρελθόν σου και να κοιτάξεις μπροστά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο Ερμής κινείται φαινομενικά ανάδρομος στην κορυφή του ωροσκοπίου σου, επομένως στα επαγγελματικά υπάρχει στασιμότητα, αστάθεια, καθυστέρηση, που σε προβληματίζει! Στα οικονομικά, προσπάθησε να μην παρασυρθείς σε μία αγορά που λίγο αργότερα θα μετανιώσεις!

♍ Παρθένος - Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, διανύεις μία εβδομάδα που η Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Σκορπιού σε παρασύρει σε δυσάρεστες σκέψεις για το μέλλον! Κάνεις σκληρές συνειδητοποιήσεις για την πορεία των σχεδίων σου, λαμβάνεις κάποια δυσάρεστα νέα, ενώ είσαι σε διάθεση να κόψεις τους διαύλους επικοινωνίες με ανθρώπους που το μυαλό σας δεν εκπέμπει στα ίδια μήκη κύματος. Το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα σε επηρεάζει άμεσα και στα αισθηματικά αισθάνεσαι ότι υπάρχουν αρκετοί «πειρασμοί» από τους οποίους πρέπει να συγκρατηθείς! Τέλος, το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου ενισχύει την κοινωνική σου ζωή και είναι γεγονός ότι θα έχεις συναντήσεις με φιλικά πρόσωπα του χτες όπου θα υπάρξει αποκατάσταση στη σχέση σας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αλλού πατάς, αλλού βρίσκεσαι στα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα φίλε μου Παρθένε. Με το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα ονειροβατείς, ονειροπολείς και είσαι έτοιμος να πέσεις στην παγίδα μίας παράλληλης σχέσης … Εναλλακτικά αυτή η σχέση μπορεί να προκαλέσει το μπέρδεμα και την σύγχυση για την πορεία μίας σχέσης!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είναι σκόπιμο αυτή την εβδομάδα να αποφύγεις σημαντικές υπογραφές ή και ενάρξεις … Οι μέρες σε προδιαθέτουν να κλείσεις εκκρεμότητες. Στα οικονομικά πρέπει να αποφύγεις την επιπόλαιη στάση και συμπεριφορά αλλά να υπολογίζεις ότι τα δεδομένα μπορεί να μην είναι ίδια σε βάθος χρόνου.

♎ Ζυγός - Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, η εβδομάδα της Σεληνιακής Έκλειψης στον Σκορπιό είναι εδώ και εσύ βυθίζεσαι προσωρινά στην ανασφάλεια, γιατί τα δεδομένα δεν σε καλύπτουν, ενώ οι υποχρεώσεις που τρέχουν είναι πολλές και σε φορτίζουν με στρες. Ανησυχείς για την έκβαση των οικονομικών, ενώ μετανιώνεις για συναισθηματικές επιλογές του παρελθόντος. Το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα σε κάνει να πνίγεσαι σε μία κουταλιά νερό για τα επαγγελματικά σου και η βαθύτερη επιθυμία σου θα ήταν να τα παρατήσεις για λίγο όλα και να αράξεις κάπου ήσυχα να τα βρεις με τον εαυτό σου! Στο τέλος της εβδομάδας το πέρασμα της Αφροδίτης στον Καρκίνο, θα σε ωθήσει να βελτιώσεις το κλίμα στην κοινωνική ζωή!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θυμήσου ότι οι σχέσεις δεν είναι πάντα πάρε – δώσε, όπου πρέπει να κρατάμε τεφτέρι το τι έκανες για μένα, γιατί πρέπει να στο ανταποδώσω … Αυτή την εβδομάδα προσπάθησε να αποφύγεις τα κατηγορώ προς το ταίρι σου, ενώ θυμήσου ότι οι προσωπικές σου ανασφάλειες μπορούν να στερήσουν την αρμονία και την ισορροπία στην σχέση σου! Αν είσαι σε περίοδο που είσαι ελεύθερος, κατανόησε την διαφορά της σχέσης που είναι απλά και μόνο για να περάσεις μερικές στιγμές καλά και της σχέσης που θα μπορούσε να έχει μία καλή προοπτική!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αδυναμία, αστάθεια και αβεβαιότητα είναι το γενικό κλίμα της εβδομάδας στα επαγγελματικά! Με τον Άρη από τον Καρκίνο όμως το παλεύεις, δεν καταθέτεις τα όπλα και λειτουργείς δυναμικά! Στα οικονομικά οι υποχρεώσεις αυξάνονται, πληθαίνουν και αγχώνεσαι κατά πόσο μπορείς να ανταπεξέλθεις στα νέα δεδομένα!

♏ Σκορπιός - Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, ξεκινά μία σπουδαία εβδομάδα για το ζώδιο σου και είσαι ο πρωταγωνιστής, αφού στην πορεία σχηματίζεται η 1η Σεληνιακή Έκλειψη της χρονιάς, στο δικό σου ζώδιο! Σκληραίνεις, παίρνεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σου, νιώθεις ότι πρέπει να ακολουθήσεις τον δύσκολο δρόμο που όμως είναι βέβαιο ότι θα σε βγάλει σε ένα στάδιο αναγέννησης. Αυτή την εβδομάδα όμως κλονίζονται και κάποιες σχέσεις και συνεργασίες σου! Το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα σε μπερδεύει συναισθηματικά για το τί είναι αυτό που πραγματικά θέλεις στην ζωή σου και τι είναι αυτό που πλέον σε έχει κουράσει! Στο τέλος της εβδομάδας το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου, θα συμβάλει στο να μπορέσεις να οργανώσεις κάποιες όμορφες στιγμές διεξόδου και χαράς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τέρμα τα ψέματα πρέπει να παρθούν αποφάσεις … Αυτή είναι η γενική αίσθηση της εβδομάδας για τα αισθηματικά σου φίλε μου Σκορπιέ … Συνειδητοποιείς ότι κάποιοι κύκλοι πρέπει να κλείσουν, είτε γιατί δεν γίνεται διαφορετικά, είτε γιατί δεν μπορείς να ανεχτείς επιπόλαιες και αλλόκοτες συμπεριφορές. Μην αφήνεις τις μνήμες του παρελθόντος να σε «δένουν» έτσι στενά με έναν άνθρωπο που δεν μπορείς να έχεις κοινή προοπτική και μέλλον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δυσκολία συνεννόησης στα επαγγελματικά θα είναι το βασικό χαρακτηριστικό της εβδομάδας, παρόλες τις φιλότιμες προσπάθειές σου συχνά θα νιώσεις ότι πέφτεις σε τέλμα … Στα οικονομικά προμηνύεται μία θύελλα εξόδων που θα σε αναγκάσει να περιορίσεις τις προσωπικές σου επιθυμίες!

♐ Τοξότης - Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, στην πορεία της εβδομάδας που ξεκινά έχεις την ανάγκη να αποτραβηχτείς για λίγο από όλους και από όλα, να κάνεις τον απολογισμό σου και να καταλήξεις σε αποφάσεις που αφορούν το κλείσιμο κεφαλαίων που συνδέονται με το παρελθόν σου! Η Σεληνιακή Έκλειψη έχει αποκαλυπτικό χαρακτήρα για το ζώδιο σου, βγαίνουν στην επιφάνεια μυστικά, πληροφορίες ενώ κυριαρχεί γύρω σου έντονο παρασκήνιο που σε καταβάλει ! Το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα σε μπερδεύει συναισθηματικά και αντιλαμβάνεσαι ότι στις σχέσεις σου τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται! Τέλος, το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου, θα συμβάλει στην τόνωση των οικονομικών σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η άτακτη Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων φέρει ερωτικούς πειρασμούς αυτές τις μέρες στη ζωή σου, αν είσαι ήδη σε μία σχέση προσοχή γιατί θα τα μπλέξεις! Αν είσαι σε περίοδο ελευθερίας, κάποιο άτομο θα σε ξεσηκώσει ερωτικά, προσοχή όμως γιατί μπορεί να σου κρύψει το γεγονός ότι είναι ήδη δεσμευμένο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα γίνονται εκκαθαρίσεις αυτό το διάστημα και αγχώνεσαι για την έκβαση κάποιων υποθέσεων. Στα οικονομικά σου μπαίνεις σε μία πλεονεκτική περίοδο όπου θα δεις τον λογαριασμό σου να ανεβαίνει!

♑ Αιγόκερως - Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, είσαι από τα ζώδια που αυτή την εβδομάδα θα περάσεις πιο χαλαρά και ήρεμα, παρόλο που έχουμε Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Σκορπιού! Η επιρροή της θα είναι έκδηλη στα ξεκαθαρίσματα που εσύ ο ίδιος θα επιλέξεις να κάνεις, που θα αφορούν την αποκοπή σου από κάποια πρόσωπα του κοινωνικού σου περιβάλλοντος. Νιώθεις ότι δεν γίνεται πλέον να λειτουργείς διπλωματικά με κάποιους ανθρώπους που δεν έχουν καμία θέση στην ζωή σου! Το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα προκαλεί ανασφάλεια και αστάθεια εργασιακή – οικονομική! Στο τέλος της εβδομάδας η είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο θα βελτιώσει αισθητά τις συνθήκες στα αισθηματικά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αισθηματική σου ζωή μπαίνει σε μία νέα πορεία, ιδιαίτερα από το τέλος της εβδομάδας όπου η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Καρκίνου! Η πορεία της εβδομάδας σε βοηθά να κατανοήσεις τι θέλεις και τι μπορεί να γίνει στα αισθηματικά … Μία ερωτική επανασύνδεση είναι στα σκαριά, αφού ένα άτομο από το παρελθόν θα σε αιφνιδιάσει όμορφα στην πορεία των επόμενων ημερών!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι κόντρες και οι αψιμαχίες στα επαγγελματικά δεν λείπουν, κάποιες συνεργασίες σου φαίνεται ότι περνούν από δοκιμασία, το πιο σημαντικό είναι να μείνεις ανεπηρέαστος από ανθρώπους του περιβάλλοντός σου για ζητήματα που αφορούν την εργασία! Στα οικονομικά κυριαρχεί η αστάθεια!

♒ Υδροχόος - Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, τα πάντα αλλάζουν και ανατρέπονται αυτή την εβδομάδα με την Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Σκορπιού! Νιώθεις ότι βρίσκεσαι σε ένα σημαντικό σημείο καμπής, όπου οι τελικές αποφάσεις είναι μονόδρομος … Κλονίζεται προσωρινά η σταθερότητα και η ασφάλεια της δουλειάς, των προσωπικών στόχων και είσαι εν βρασμώ γιατί συνειδητοποιείς ότι κάποιοι κόποι και θυσίες πέσανε στο βρόντο! Το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα διεγείρει την αστάθεια στα αισθηματικά, όπου διανύεις μέρες που δεν ξέρεις τι θέλεις. Τέλος, το πέρασμα της Αφροδίτης στον Καρκίνο, θα βοηθήσει από το τέλος της εβδομάδας να αποκατασταθούν οι ισορροπίες στην καθημερινότητά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Προσοχή στα αισθηματικά λάθη αυτή την εβδομάδα φίλε μου Υδροχόε. Μία γνωριμία μπορεί να φαντάζει ιδανική ή και να σου τάζει πολλά, όμως τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι όπως φαίνονται! Αν είσαι σε σχέση, είναι γεγονός ότι θα σε προβληματίσει έντονα η πορεία της.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά προσωρινά νιώθεις μετέωρος και ενώ πίστευες ότι όλα είχαν μπει σε μία σειρά, ανατρέπονται κάποια σχέδιά σου! Στα οικονομικά για την ώρα υπάρχει στασιμότητα και αναγκάζεσαι να επωμιστείς το βάρος λανθασμένων επιλογών του παρελθόντος.

Ιχθύς - Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, είσαι από τα πλέον πιο ωφελημένα ζώδια της περιόδου, ειδικά αυτής της δύσκολης εβδομάδας που σχηματίζεται η Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Σκορπιού! Στην πορεία των ημερών που ανοίγονται μπροστά σου, καταλήγεις σε σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον και την προοπτική των σχεδίων σου! Ανοίγεις αυτόνομος τα φτερά σου προς νέες κατευθύνσεις, προς νέα σχέδια … Οραματίζεσαι ένα καλύτερο μέλλον και έχεις το «ταλέντο» μέσα στις ημέρες που ακολουθούν να φέρεις τα πράγματα στο σημείο που θα θελες. Μία μεγάλη ικανοποίηση προβλέπεται στο τέλος της εβδομάδας στα αισθηματικά, ή μία μεγάλη χαρά από παιδί σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας χτυπά κόκκινο αυτή την εβδομάδα φίλε μου Ιχθύ … Από την μία πλευρά ο Άρης από τον Καρκίνο ενεργοποιεί την ερωτική σου ζωή, έρχεται όμως και η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο για να ικανοποιήσει κάθε σου προσδοκία! Μία μεγάλη ερωτική έκπληξη σε περιμένει ως το τέλος της εβδομάδας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι ο καιρός που πρέπει να σταθείς στα πόδια σου, να πάρεις αποφάσεις για τα επαγγελματικά σου, παραμένοντας ανεπηρέαστος από τη γνώμη τρίτων! Ένα μεγάλο όραμα γίνεται πραγματικότητα, ενώ μία οικονομική πρόταση, αναμένεται να είναι συμφέρουσα αρκετά!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ