Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το... «σήκωσε» στον ουρανό της Ημαθίας - 50 φωτογραφίες από τον μεγάλο τελικό

Ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας τα πήρε όλα και είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής της φετινής σεζόν της Ημαθίας, καταφέρνοντας να κατακτήσει πρωτάθλημα και κύπελλο. Μετά τον θρίαμβο της Α’ ΕΠΣ Ημαθίας, ήρθε η σειρά του Κυπέλλου Ημαθίας, όπου ο Μέγας Αλέξανδρος αντιμετώπισε την Βέροια και κερδίζοντάς την με 2-1, χρήστηκε Κυπελλούχος και ως εκ τούτος νταμπλούχος για το έτος 2022-23.



Πριν την απονομή τιμήθηκε η διαιτητική τριάδα που διηύθυνε την αναμέτρηση.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης δόθηκαν τιμητικές πλακέτες στον πρώην Πρόεδρο της ΕΠΣΗ Βασίλη Φωτιάδη και τον πρώην διαιτητή και μέλος της ΚΕΔ Σταύρο Μάνταλο.

Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι Μπουλάρι (19') και Αργυρόπουλος (81'), ενώ για τους φιλοξενούμενους μείωσε ο Σουπιάδης (87').

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας (ΖΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ): ΜΥΛΩΝΑΣ, ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ (ΔΗΜΗΤΡΟΥΣΗΣ 46′), ΡΑΔΗΣ, ΤΖΙΜΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΑΡΓΥΡΙΟΥ, ΝΙΟΓΚΑΝΑ (ΠΙΤΟΣ 86′), ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ (ΛΟΥΤΖΙΑΝΙΩΤΗΣ 57′), ΜΠΟΥΛΑΡΙ, ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΟΥΤΣΟΥΚΗΣ (ΛΕΚΚΑ 69′), ΣΑΜΙΩΤΗΣ (ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ 69′).

ΝΠΣ Βέροια (ΑΝΘΥΜΙΑΔΗΣ): ΤΣΑΝΑΣΙΔΗΣ, ΧΑΒΙΑΡΟΠΟΥΛΟΣ (ΑΔΑΜΙΔΗΣ 80′), ΧΟΧΛΙΟΥΡΟΣ (ΤΣΙΑΚΙΡΗΣ 64′), ΚΑΡΑΣΑΡΙΔΗΣ, ΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΟΥΦΑΣ (ΚΑΛΦΟΥΝΤΖΟΣ 80′), ΤΑΣΟ, ΤΕΓΟΣ (ΚΕΤΟΓΛΟΥ 46′), ΣΟΥΠΙΑΔΗΣ, ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΛΑΦΑΡΑΣ (ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΟΣ 73′).

Δείτε φωτογραφικό υλικό από τον τελικό:







































































3 σχόλια:

  1. Μπράβο στα 10 παλικάρια που δεν σταματησαν ούτε λεπτό να φωνάζουν για την ομάδα της Αγίας Μαρίνας τους Q.B με αρχηγό τον Αντώνη που το παιδί πρόσφερε 6 χρόνια της υπηρεσίες του στην ομάδα και έδωσε την ψυχή του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Βέροια για εμάς είναι πλέον μια ανάμνηση... μέχρι εκεί όμως... πάντα θα είναι στην καρδιά 💓 μας.
    Είμαστε γεννημένοι για άλλες καταστάσεις.. μόνος να κολυμπάς. κατάντησε μία αηδία..
    Η ομάδα θέλει νέο οπαδικο αίμα.. θέλει παλικαράκια ενωμένα, και όχι μεμονωμένες φωνές να τσιρίζουν για το δίκιο και να τους λένε τα χίλια μύρια. Θέλει ένα άτομο στην κερκίδα να τους εμπνέει όχι να κάθεται στο κάγκελο και να κάνει τσιγάρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο μόνος αγνός και πιστός φίλαθλος της Βέροιας ο Αντώνης ο βεροιαρας... Μόνο Βέροια τπτ άλλο!!! Λείπει από την κερκίδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ