Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τελικά, θα σωθεί η Βέροια ή όχι;

Η μάχη για την παραμονή στη Superleague 2 μοιάζει να είναι ίση μεταξύ των διεκδικητών


Βέροια, Απόλλων Πόντου και Ηρακλής Λάρισας είναι οι τρεις ομάδες που θεωρητικά και με βάση τη βαθμολογία παίζουν κυριολεκτικά στην ”κόψη του ξυραφιού”. Ο Διαγόρας Ρόδου από την άλλη όπως και ο Αλμωπός είναι ομάδες οι οποίες έχουν καλύτερη συγκομιδή βαθμών, αισθάνονται πιο άνετα, αλλά η υπόθεση παραμονή δεν έχει τελειώσει ούτε για αυτούς.

Η ομάδα από την Αριδαία θα υποδεχθεί σε λίγες ημέρες τον Διαγόρα και εκεί θα ξεκαθαρίσει κάπως η ουρά, αφού σε περίπτωση νίκης οι γηπεδούχοι ”κλειδώνουν” ουσιαστικά την παραμονή, ενώ οι Ροδίτες μπαίνουν σε περιπέτειες, ιδιαίτερα αν τα υπόλοιπα αποτελέσματα έρθουν άβολα.

Ο Ηρακλής Λάρισας έχει ματς μέσα στον ήδη πεσμένο Θεσπρωτό και αν κερδίσει θα δυσκολέψει την κόντρα με τη Βέροια και τον Απόλλωνα Πόντου. Αν χάσει, τότε θα αποχαιρετίσει κι αυτός την κατηγορία, ενώ με ισοπαλία θα είναι 50-50.

Το όλο ”κόλπο” θα παιχτεί θεωρώ μεταξύ Βέροιας και Απόλλωνα. Οι Πόντιοι θα αγωνιστούν μέσα στον Πανσερραϊκό, σε ένα ματς που χαρακτηρίζεται για αυτούς ως ”Αγώνας Ζωής και Θανάτου”, αλλά από την άλλη χαρακτηρίζεται και ως ”No Chance”. Θεωρητικά μιλώντας πάντα, ο Απόλλων Πόντου δεν θα μπορέσει να πάρει κάτι μέσα στις Σέρρες.

Έτσι, η ευκαιρία που έχει η Βέροια για να πάρει ”ανάσα και κεφάλι”, είναι μπροστά της, αλλά είναι και συνάμα αρκετά δύσκολη. Αγωνίζεται μέσα στον Μακεδονικό και τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα. Έχει πάντως αγωνιστικές και υπάρχουν και ματς κάποια από τα οποία βρίσκουν αυτές τις ομάδες να αναμετρώνται μεταξύ τους.

Κείμενο: Βασίλης Αλαμπορινός

5 σχόλια:

  1. Κακό το κλίμα στη Βασίλισα . Αυτό είναι το στενάχωρο.Παρά το αγωνιστικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν πανε στη καλλιπετρα,στη παναγια Σουμελα, στο τιμιο προδρομο και στον Αγιο Αντωνιο ολο το ροστερ και να αναψει ο καθενας απο μια λαμπαδα τοτες θα ερθει το διπλο με μακεδονικο,το τριποντο με Λαρισα κΙ η επικρατηση με καλαμαρια και του χρονου ξανα στην ιδια κατηγορια αλλα με coach το Δημητρη Σπανο και παιχτες που σε καθε αγωνα να βαζουν τεσσερα γκολ.
    Τις λαμπαδες,αμμη ξεχαστε!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ερώτηση είναι,θα πάρει άλλο βαθμό μέχρι τέλους η ομάδα; Για ρίξτε μια ματιά στο πρόγραμμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Σπανος για να ερθει θελει λεφτα. Με τι θα τον πληρωσουν? Με ζαρζαβατια με υδρομετρα ή με καφεδες? Προσγειωθειτε μερικοι. Οσο για το κλιμα στην ομαδα ειναι λογικο να ειναι κακο αφου βασιλευουν οι ρουφιανοι οι ιντριγκες και τα ανακατεματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επαναλαμβανω αν αναψει ολο το ροστερ απο μια λαμπαδα στη παναγια Σουμελα,στη Καλλιπετρα,στο Τιμιο προδρομο και στον Αγιο Αντωνιο θα σωθει χαλαρα,αν οχι ..... Ας ξεκινησουμε τον επιλογο και το σχεδιασμο με φοντο τα γηπεδα της football league με coach τον Δημητρη Σπανο,αν θελει να μας βοηθησει...και να αναλαβει καποιος προεδρος με .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ