Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (29/5 - 4/6)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Μάη αναμένεται προκλητικό και πιεστικό για τα 12 Ζώδια! Δες πώς θα σε επηρεάσει το τετράγωνο Ήλιου - Κρόνου!

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Μάη, έρχεται με μία πιεστική και περιοριστική αστρολογική όψη, η οποία και μας επιβάλει να λειτουργήσουμε με γνώμονα την λογική και να οριοθετήσουμε τον εαυτό μας, αλλά και τις καταστάσεις γύρω μας.

Ο Ήλιος κινείται στο ζώδιο των Διδύμων, σχηματίζοντας την δυσμενή όψη τετραγώνου με τον Κρόνο από τους Ιχθείς (06ο), η επιρροή αυτής της αστρολογικής όψης είναι αισθητή για Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθείς του 1ου δεκαημέρου καθώς και για όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 6η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Πώς μας επηρεάζει το τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου;Νιώθουμε χαμηλά επίπεδα ενέργεια, έντονη κούραση από τα προβλήματα και τις πιέσεις που έχουμε δεχθεί
Δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε αυθόρμητα, άνετα απεναντίας η αυτοσυγκράτηση έχει την τιμητική της.
Υπάρχουν μπλοκαρίσματα, εμπόδια, δύσκολες συνθήκες που μας πιέζουν αυτό τον καιρό να οργανωθούμε για να αντιμετωπίσουμε μία δύσκολη κατάσταση!
Κυριαρχεί η διάθεση για μοναχικότητα και απομόνωση.
Λειτουργούμε βάση της λογικής, κάνουμε ξεκαθαρίσματα, οριοθετούμε καταστάσεις, ακολουθούμε το «πρέπει»!

♈ Κριός

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, το φινάλε του Μάη και το ντεμπούτο του Ιούνιου έχουν ιδιαίτερα ενδιαφέρον για το δικό σου ζώδιο! Αν εξαιρέσεις κάποιες καθυστερήσεις και προβληματισμούς για τα οικονομικά, όλα τα υπόλοιπα ζητήματα της ζωής σου θα εξελιχθούν ευχάριστα! Δίνοντας τις κατάλληλες προτεραιότητες και αποφεύγοντας τους ανούσιους ανταγωνισμούς θα διακρίνεις ότι οι μέρες σου θα είναι εξαιρετικές. Φρόντισε καλύτερα τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου, υπερασπίσου την εργασία σου ενώ στα ερωτικά ζήτησε την πίστωση χρόνου που σου είναι αναγκαία!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εβδομάδα με Πανσέληνο στον φιλικό για σένα Τοξότη και με τον Άρη (κυβερνήτη σου) να συμμετέχει θετικά … Ωραία είναι τα νέα της εβδομάδας για τα ερωτικά σου, αφού ξεφεύγεις από προβλήματα, αδιέξοδα και στασιμότητα και κάτι φαίνεται να εξελίσσεται που σου εξιτάρει το πάθος και τον ενθουσιασμό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα οικονομικά σου δεν λείπουν τα δυσάρεστα ξαφνιάσματα και οι ξαφνικές ειδήσεις που σου ανατρέπουν ότι είχες προγραμματίσει, φρόντισε να διατηρείς εναλλακτικές λύσεις. Στα επαγγελματικά κάποια σχέδια ευοδώνονται με επιτυχία!

♉ Ταύρος

Γενικά

Ο Μάιος αγαπητέ μου Ταύρε κλείνει τον κύκλο του με άγχος για την διευθέτηση οικονομικών υποθέσεων, όμως παρατηρείται και ευχάριστη κινητικότητα στις αρχές του Ιουνίου, στο στενό περιβάλλον που θα σε βοηθήσει να αναπτύξεις καινούρια σχέδια για το μέλλον. Δεν θα λείψει η βοήθεια και η προσφορά των άλλων όπως και η χρησιμότητα της παρουσίας του και της συμμετοχής τους στη δική σου ζωή. Τα αισθηματικά σου βρίσκονται σε μεταβατική περίοδο. Τα οικονομικά σας σε καθοριστική.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο Ιούνιος ξεκινά με το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα να προσφέρει τρυφερές συναντήσεις, όμορφα μηνύματα και εξομολογήσεις καρδιάς. Καθώς οδεύουμε προς την Κυριακή η Πανσέληνος στον Τοξότη διεγείρει το ερωτικό πάθος, το φόβο και την αμφιβολία στα αισθηματικά! Προσοχή στα ερωτικά πάθη που θα οδηγήσουν σε λάθη!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο Δίας κινείται στο ζώδιο σου και ο παράγοντας της τύχης στα επαγγελματικά είναι με το μέρος σου, επομένως προσπάθησε να μην ταράζεσαι και χάνεις την ψυχραιμία σου, γιατί τα πράγματα θα φτιάξουν! Φουσκωμένοι λογαριασμοί προκαλούν έντονο οικονομικό άγχος στο τέλος της εβδομάδας.

♊ Δίδυμος

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε ανοίγεται μπροστά σου μία εβδομάδα με πολλές προτάσεις αλλά και με έντονη κινητικότητα. Η τύχη είναι στο πλευρό σου, σε προστατεύει από τα δύσκολα ενώ καταφέρνεις και δέχεσαι υποστήριξη στα επαγγελματικά και ξεφεύγεις από τις «τρικλοποδιές» που σου έμπαιναν από συνεργάτες. Η πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου, τονίζει την δημοτικότητα και την επιδεξιότητα σου χαρακτηριστικά. Στον έρωτα συνεχίζετε να παραμένεις κινούμενος στόχος. Φροντίστε να μην ταλαιπωρείστε με οικογενειακά και συγγενικά θέματα και διατηρήστε ανέπαφο το πορτοφόλι σας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ερωτική Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη αυτή την εβδομάδα και το Σαββατοκύριακο αναμένεται να φέρει καυτές εξελίξεις στα αισθηματικά ! Μία ξαφνικά αποκάλυψη σε φέρνει πιο κοντά στο σύντροφό σου αν είσαι σε σχέση. Αν είσαι ελεύθερος είναι το κατάλληλο διάστημα για φλερτ και γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εβδομάδα δραστήρια σε επαγγελματικές επαφές και συζητήσεις, κάποιες συνεργασίες σου προκαλούν εκνευρισμό, αλλά τα προβλήματα είναι πρόσκαιρα. Στα οικονομικά αναμένεται άνοδος και ικανοποίηση.

♋ Καρκίνος

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα φίλε μου Καρκίνε, καταφέρνεις και παίρνεις μία μεγάλη ανάσα και έχεις περισσότερα περιθώρια να απολαύσεις την ελευθερία σου, είτε κυριολεκτικά είτε και μεταφορικά! Στα οικονομικά δέχεσαι στήριξη, ενώ πολύ πιθανή είναι μια μετακίνηση, μία γνωριμία ή ακόμα και η υλοποίηση ενός σχεδίου! Θα υπάρξουν οι στιγμές που θα χρειαστεί να δείξεις υπομονή και ψυχραιμία στις ακραίες συμπεριφορές του περιβάλλοντός σου. Ο Ιούνιος ξεκινά με εσένα να μπορείς να διασφαλίσεις το συμφέρον σου ενώ προχωρούν επιτυχώς ζητήματα κοινωνικά – ομαδικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη αυτή την εβδομάδα ολοκληρώνει την πορεία της στο ζώδιο σου, σχηματίζοντας τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και προσφέροντας νοιάξιμο, ζεστασιά, ρομαντισμό, τρυφερότητα και ενότητα στα αισθηματικά! Ζητήματα που θεωρούσες ανυπέρβλητα ή αξεπέραστα φαίνεται ότι ξεπερνιούνται. Μία ξαφνική γνωριμία αν είσαι ελεύθερος αναμένεται να σε βγάλει από την ρουτίνα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εβδομάδα με Πανσέληνο στον Τοξότη και το επαγγελματικό στρες δεν λείπει … σου αλλάζουν το πρόγραμμα ή τις συνήθειες και αυτό σε μπαϊλντίζει αλλά σε κάνει να χάνεις και την σειρά σου! Τα οικονομικά έξοδα τρέχουν …

♌ Λέων

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, εβδομάδα εξελίξεων καθώς ο Άρης έχει περάσει στο ζώδιο σου και κινείται αρκετά γρήγορα φέρνοντας εναλλαγές τόσο στην διάθεσή σου, όσο και στα γεγονότα που διαδραματίζονται τώρα γύρω σου! Οι μέρες αυτές εξυπηρετούν δοσοληψίες, συνεργασίες, διακανονισμούς και ταξίδια. Βάλε λίγο φρένο στην οικονομική διαχείριση και προνόησε για το ενδεχόμενο υποσχέσεις ή πληρωμές που ενδέχεται να καθυστερήσουν η να ματαιωθούν. Ταξίδια και μετακινήσεις που θα προκύψουν θα προσφέρουν χαρά και ανανέωση. Αισθηματικά άφησε τα πράγματα να εξελιχθούν φυσιολογικά, χωρίς εγωισμούς και βιασύνες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εβδομάδα με Πανσέληνο στον Τοξότη και με τον Άρη στο ζώδιο σου… οι εξελίξεις είναι ασυγκράτητες στα ερωτικά και παθιάζεσαι, πέφτεις με τα μούτρα και ας είναι λάθος, το απολαμβάνεις, το διασκεδάζεις και ρισκάρεις … Δεν το μετανιώνεις γιατί ξέρεις ότι η ζωή είναι στιγμές και αυτές οι στιγμές δεν πρέπει να χάνονται, έστω και αν κρατούν λίγο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η μαχητικότητά σου στα επαγγελματικά είναι απαράμιλλη , δεν το βάζεις κάτω παρόλο που προκύπτουν ξαφνικά ευτράπελα και αναποδιές που σου αλλάζουν την πορεία και αυτά που είχες θέσει ως προτεραιότητα. Στα οικονομικά η εβδομάδα ευνοεί την εξόφληση χρεών.

♍ Παρθένος

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, αυτή την εβδομάδα τονώνονται οι κοινωνικές υποχρεώσεις, ενώ είναι φανερό ότι δίνεις προτεραιότητα σε θέματα που αφορούν την επαγγελματική σου καταξίωση. Σημαντικό ρόλο αυτή την εβδομάδα θα παίξει για σένα η έγκυρη αντιμετώπιση των υποχρεώσεών σου, μην αφήνεις τίποτα για αργότερα ή στην τύχη του , γιατί λίγο αργότερα θα πελαγώσεις! Ένα συναισθηματικό μπέρδεμα είναι αναμενόμενο αλλά θα ξεπεραστεί! Οι πρώτες μέρες του Ιουνίου επηρεάζουν την αισθηματική σου ζωή, ίσως γιατί διανύεις περίοδο που θέλεις να νιώθεις ελεύθερος !

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη προκαλεί τους μπελάδες της στα προσωπικά σου… Τη μία δεν ξέρεις πως νιώθεις, την άλλη δεν ξέρεις τι θέλεις, ενώ την άλλη είσαι ευέξαπτος και τροχίζεις τα νύχια για καβγά με το μόνιμο σύντροφο! Αν δεν έχεις σχέση, είναι φανερό ότι αυτή η εβδομάδα είναι κάπως αντιφατική και μπερδεμένη για μία νέα σχέση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αρκετή κούραση αναμένεται στα επαγγελματικά, νιώθεις ότι τρέχεις για όλους και για όλα και ότι δεν μένει χρόνος για σένα! Στα οικονομικά αναμένεται να διεκπεραιώσεις τις υποχρεώσεις σου με συνέπεια.

♎ Ζυγός

Γενικά

Ενδιαφέρουσες οι εξελίξεις της εβδομάδας για σένα αγαπητέ μου Ζυγέ, τόσο για ζητήματα επαγγελματικά όσο και για κοινωνικά! Αξιοποιώντας το διπλωματικό σου χάρισμα και την ικανότητά σου να βρίσκεις την ισορροπία στα πάντα, θα καταφέρεις να έχεις μία εβδομάδα που προχωρήσουν οι επαφές, οι σχέσεις και οι εναλλαγές σου! Ενδιαφέροντα τα πράγματα θα είναι ωστόσο και για την ερωτική σου ζωή χωρίς όμως να υπόσχονται τη σιγουριά που θες ! Με την Πανσέληνο στον Τοξότη το Σαββατοκύριακο αναμένεται να κάνεις μία σύντομη μετακίνηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θέλεις να παίξεις, να τολμήσεις, να επιβεβαιωθείς και να νιώσεις ελεύθερος φίλε μου Ζυγέ! Η εβδομάδα έχει όμορφες ερωτικές επικοινωνίες, συναντήσεις έκπληξη και … κατάκτηση ερωτικών προσδοκιών! Τίποτα δεν θα σου χαλάσει το όμορφο σκηνικό που έχεις βάλει στο μυαλό σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά οι ρυθμοί βελτιώνονται όμως υπάρχει ακόμα η ανησυχία για κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος. Μία οικονομική ειδοποίηση που θα λάβεις θα σε ταράξει!

♏ Σκορπιός

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, ηρεμείς λίγο μετά τις εντάσεις που αναστάτωσαν τη ζωή σου και καταφέρνεις να βάλεις σε μια τάξη τα ενδιαφέροντα και τις υποχρεώσεις σου . Εξελίξιμα επίσης διαφαίνονται τα πράγματα για τα οικονομικά ενώ παράλληλα δέχεσαι συμπαράσταση σε επίπεδο συναισθηματικό και πρακτικό. Πρόσεξε μόνο κάποιες περίεργες εξελίξεις στο στενό οικογενειακό περιβάλλον, που είναι κατάλοιπα του παρελθόντος και που έχουν τη δύναμη να σε αναστατώσουν για μια ακόμη φορά. Δείξε ψυχραιμία και μην ενδίδεις στις πιέσεις εκείνων που επιμένουν να συνταχθείς μαζί τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα που σχηματίζεται το Σάββατο σε προετοιμάζει για μία όμορφη, τρυφερή, ρομαντική στιγμή που αναμένεται να ζήσεις ! Ένα ταξίδι με το ταίρι σου, ή κάποια σχέδια για το κοινό σας μέλλον, αναμένεται να φέρουν την πλήρη ικανοποίηση! Αν δεν έχεις σχέση ένα άτομο εισβάλει απότομα στη ζωή σου από εκεί που δεν το περιμένεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι ανασφάλειες για τα οικονομικά δεν λείπουν αυτή την εβδομάδα και προκύπτουν λόγω ξαφνικών ανατροπών σε μία επαγγελματική συνεργασία. Σε θέματα καριέρας δίνεις έναν αγώνα που θα έχει μόνο κατακτήσεις!

♐ Τοξότης

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη ξεκινά μία εβδομάδα που οι συγκυρίες και τα γεγονότα θα φέρουν ανανέωση στην αισθηματική σου ζωή! Το άτομο που σε ενδιαφέρει θα αλλάξει στάση και συμπεριφορά απέναντί σου προς το καλύτερο.Δεδομένου ότι διανύουμε μία Πανσέληνο στο ζώδιο σου, προσπάθησε να βρεις την ισορροπία ανάμεσα στον εκνευρισμό αλλά και τον ενθουσιασμό! Μην αμελείς τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις, στηρίξου στις δυνάμεις σου και όχι στις υποσχέσεις των άλλων, ζήσε τις καλές στιγμές στα ερωτικά σου και άφησε το χρόνο να δείξει το μετά. Μεγάλες υποσχέσεις που θα δώσεις μπορεί να φανούν ακατόρθωτες, έστω και αν εκεί την στιγμή που τις δίνεις τις νιώθεις και τις εννοείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εβδομάδα ενθουσιασμού αλλά και πάθους … Ο Άρης έχει περάσει στο Λέοντα και υπάρχει η διάθεση για ερωτικό πειραματισμό, νέες εμπειρίες αλλά και για ελευθερία … Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου, φουντώνει για τα καλά τον ερωτισμό σου, ενώ οι εξελίξεις της εβδομάδας θα σε φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στο αντικείμενο του πόθου σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Νέες προοπτικές κουβεντιάζεις αυτή την εβδομάδα στα επαγγελματικά σου, όμως αγχώνεσαι μέσα από κάποιες αλλαγές που πραγματοποιούνται στις εργασιακές συνήθειες. Στα οικονομικά δίνονται σταθεροποιητικές λύσεις.

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Αρκετά πιο βελτιωμένο είναι το κλίμα αυτής της εβδομάδας φίλε μου Αιγόκερε, ιδιαίτερα για θέματα που αφορούν την εργασία σου! Μπορεί να μην καταφέρεις να αποφύγεις κάποιες καθυστερήσεις, όμως πολλά πράγματα που σε αφορούν, έχουν πάρει ένα πολύ καλύτερο δρόμο! Προσπάθησε να συγκρατήσεις ωστόσο τις παρορμήσεις σου και αφέσου στην απόλαυση της στιγμής! Οι κινήσεις που θα κάνεις για την βελτίωση των οικονομικών σου θα αποφέρουν καρπούς. Στα αισθηματικά λειτούργησε προσγειωμένα αποφεύγοντας τα ανέφικτα ερωτικά σχέδια! Λειτουργώντας με πρόγραμμα θα καταφέρεις αυτή την εβδομάδα να επιτύχεις τους άμεσους στόχους σου αλλά και να βάλεις στα σκαριά τους μεσοπρόθεσμους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ξαφνικά ερωτικά μηνύματα έρχονται αυτή την εβδομάδα φίλε μου Αιγόκερε, ενώ το τρίγωνο Αφροδίτης- Ποσειδώνα, προσφέρει την συνάντηση και την επικοινωνία που σου λύνει το παζλ της καρδιάς σου! Απομακρύνεις τις αμφιβολίες και κάνεις όνειρα για το μέλλον μίας σχέσης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Διανύεις μία εβδομάδα που αγχώνεσαι αρκετά για τα επαγγελματικά, έχεις όμως την δυνατότητα να κλείσεις εκκρεμότητες και να τακτοποιήσεις πολλά από αυτά που είχαν μείνει πίσω. Στα οικονομικά οι απαιτήσεις αυξάνονται και τα έξοδα πληθαίνουν!

♒ Υδροχόος

Γενικά

Ο Μάιος ολοκληρώνει τον κύκλο του με πιο ευχάριστες μέρες για σένα αγαπητέ μου Υδροχόε. Σε αυτό θα συμβάλουν τόσο οι συγκυρίες όσο και οι άνθρωποι που θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες αλλά και τα σχέδιά σου! Η κατάσταση στα αισθηματικά σου είναι ενδιαφέρουσα αλλά ταυτόχρονα και νευρική. Βρες τον τρόπο να απολαύσεις αυτό που σου δίνεται αλλά μην προκαλείς με την συμπεριφορά σου μετά. Επαγγελματικά περνάς μια μικρή δυσκολία τις πρώτες μέρες του Ιουνίου που, όμως, μπορεί να μειωθεί, με την δική σου παρέμβαση ή με την αύξηση της εργατικότητα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο Άρης από το Λέοντα πυροδοτεί εξελίξεις στην αισθηματική σου ζωή, το αν είναι θετικές ή αρνητικές θα εξαρτηθεί αποκλειστικά και μόνο από την δική σου διαχείριση των καταστάσεων. Το άτομο που είσαι σε σχέση σε πιέζει να γίνουν τα πράγματα όπως τα θέλει το ίδιο, αν λειτουργήσεις διπλωματικά, θα καταφέρεις να το ηρεμήσεις και να είστε καλά! Αν δεν έχεις σχέση οι ερωτικές προτάσεις που δέχεσαι είναι δελεαστικές και γεμάτες ενθουσιασμό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η επαγγελματική αστάθεια σε ανησυχεί, ενώ κάποιες επαγγελματικές συζητήσεις θα προκαλέσουν έντονο εκνευρισμό αυτή την εβδομάδα! Προς το τέλος της εβδομάδας αναμένεται μία ικανοποίηση στα οικονομικά!

♓ Ιχθύς

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, αρκετά ενδιαφέρουσες θα είναι οι τελευταίες μέρες του Μαΐου, παρόλο που δεν θα λείψουν και κάποιες εστίες εκνευρισμού και έντασης. Θα υπάρξει κάποιος προσωρινός εκνευρισμός στο οικογενειακό περιβάλλον, ή μία νέα εξέλιξη στα εργασιακά σου σχέδια και αυτό θα σε κάνει για λίγο να χάσεις τον μπούσουλα και το πρόγραμμά σου! Με έξυπνους ελιγμούς και αποφεύγοντας την κοινοποίηση των σχεδίων σου θα μπορέσεις να καταφέρεις αυτό που θες. Ο Ιούνιος κάνει το ξεκίνημά του αισιόδοξα, ευχάριστα και αναμορφωτικά! Σου δίνονται ευκαιρίες, αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι να τις διακρίνεις και να κινηθείς ανάλογα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο γλυκαίνει το κλίμα στην συντροφική σου ζωή, ενώ το τρίγωνό της με τον Ποσειδώνα εκπληρώνει τα όνειρα, τα σχέδια και τις επιθυμίες σου! Το σαββατοκύριακο αναμένεται ιδιαίτερα θερμό για τα αισθηματικά, αρκεί να πεις αυτό που αισθάνεσαι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο Άρης από το Λέοντα σε κάνει να βρίσκεσαι σε ταχύτατους ρυθμούς για να προχωρήσουν εργασιακά σχέδια. Εκνευρίζεσαι, κουράζεσαι αλλά τα καταφέρνεις. Μία οικονομική πρόταση θα φανεί ιδιαίτερα δελεαστική, μην την αφήσεις ανεκμετάλλευτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ